Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | oktober 5, 2020

Weekly Plans

Nej, men hej mina små älsklingskorvar!

Hur har er helg varit? Jag har hunnit med allt från en tjejmiddag på DOMA till drinkar på Ciccio’s i lördags var jag och Harpan på brunch på Brillo för att sedan gå hem och sträckkolla på en hel säsong av Emily in Paris samtidigt som jag slevade i mig en bättre Tikka Masala. I söndags bar det av ut till Ingarö för en heldag hos Jossan följt av bubbelbad, tjejsnack, långlunch och soundhealing. En riktig panghelg, som en gott och blandat påse med alla olika smaker. Jag älskar helger där man får lite av varje, lite sött och salt.

Den här veckan ska jag; 

– Pricka av några spännande möten.
– Åka ut till Angelica och fynda lite second hand.
– Fota tre samarbeten
– Träna (!) blev inget av den biten förra veckan.
– Få klart massa lösa trådar till Adoore
– Styra upp vår lägenhet (haha, den ständiga punkten som aldrig blir klar).

FÅR HETS PÅ ALLA SAKER. Det har ju inte blivit mindre saker sedan Harpan gjorde storslagen entré i våra liv. Jag sa att jag inte skulle släpa in massa fula leksaker. Tji fick jag. Hela vår lägenhet är belamrad av leksaker i regnbågens alla färger som blinkar psykedelisk och piper hysteriskt. Men bara han är glad, så är jag glad. Måste styra upp min nästa dag med Linn så det blir ordning på riktigt på torpet. Dessutom är det bajsfläckar all over the place. Tror Pucken ska löpa igen och då blir hon så fruktansvärt dålig i magen veckan innan så det skvätter både till höger och till vänster. Det spelar liksom ingen roll hur ofta man går ut med henne. Så efter den här gången ska vi kastrera henne, då jag märker att hon blir helt stissig och galen innan löpet.

Nästa helg hade jag velat hyra ett landställe. Åh, längtar ihjäl mig tills man har råd med ett eget. Skulle bara vilja dra ut i skogen, plocka svamp, grilla, ligga framför en brasa, spela kort och laga någon solig gryta som får puttra hela långa dagen.

Kika in lite senare idag så bränner vi av massa bilder från veckan!


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • När kommer videon med dig och Linn? Kul att se alla hennes tips och tricks!

    Svara
  • Gud så mysigt med att hyra landställe! Älskar att kanske hyra ett på airbnb och komma bort en helg eller så, väldigt rogivande och mysigt. Men ja drömmen är ju att ha ett eget!!

    Svara