Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:42 | oktober 1, 2020

En sväng på gymmet, Brunch i Italien och Ellery Beach House

Lördagen startade med att jag brände av 8 km på crosstrainern på Sturebadet. Det var inte igår, haha. Jag hade ett avsnitt som jag hade missat av Revenge Body på Hayu. Har alltid gillat makeoverprogram i alla dess former det spelar ingen roll om det handlar om inredning, organisera eller träning. Tror jag gillar att man får följa förloppet. Sedan älskar jag Revenge Body för att folk verkligen blommar ut och inser att det bara handlar om dem själva, mer psykist än fysiskt. Namnet på programmet känns ju löjligt amerikanskt och hela introt. Men det är faktiskt bra. Så stod hela programmet. Man njuter ju verkligen av att träna nu när man får en liten paus och chans att samla ny kraft.

Vi hade ett sent lunchbord på Trattoria Montanari. Och för för några minuter när solen lös med all sin kraft mellan hustaken kändes det som vi satt på en piazza någonstans söderut.

Ropade in deras krämiga carbonara med ett iskallt smörigt vitt vin. Vi planerade en eventuell skidresa i slutet på mars om nu corona tillåter. Jag och Markus blev så peppade att vi sprang hem och bokade flyg – med avbokningsskydd såklart. Harrys första skidresa, det ska börjas tidigt. Vi tänker att man kan turas om och åka i olika konstellationer och så kan man mötas upp och äta lunch tillsammans och byta av.

Min älskade lilleman. Du må sova som en kratta, men du skiner som en sol på dagarna. Har typ aldrig träffat en gladare bebis. Harry har alltid ett leende i kortärmen. Han skrattar så innerligt också, ni vet så som man själv gör när man knappt får någon luft och måste kippa efter andan. Helt okontrollerat. 

Ida och Tuva svängde förbi och jag fick gosa lite med mitt kusinbarn som precis likt mig är en skata. Tror bara hon ville krypa upp i min famn för att haffa safariahalsbanden som hon blev väldigt fäst vid.

I söndags lämnade vi Harpan till farmor och farfar några timmar för att fira vår bröllopsdag på nyöppnade Ellery Beach House.

De hade flera pooler som var uppvärmda utomhus. Markus är ju en riktig galning som älskar att basta och bada varmt. Jag är sämst på att basta. Får typ panik och måste kippa efter andan efter bara några minuter. Ingen riktigt finneblod, trots att jag är 1/4 finsk. Minns när jag och Markus skulle till Åre, en av våra första resor tillsammans och han var övertaggad för att det fanns Saunaworld. Jag kunde inte me och säga att jag avskydde att basta länge. Efter tre minuter var jag tvungen att lägga mig på golvet medan han satt uppressad på högsta möjliga punkt för att liksom kräma ur det mesta av graderna som nästan piskade en i ansiktet.

Inredningen var on point. Älskade varenda liten kvadratmeter av det enorma hotellet.

 

I måndags var mamma hemma hos mig och vi testade igenom lite av Harrys presenter som han fått av kompisar men som varit förstora. Men nu satt allting perfekt. Den här fina leojackan har han ärvt av Dantis och mössan fick han av Sara och Danijel.

Han verkade tycka att hans nya kläder var mer än toppen.

Måste bara tipsa om en riktig vardagshjälte i köket. JAG ÄLSKAR CURRY. Alltså älskar älskar älskar älskar. En period var jag nära på att gå till Sandys och fråga om jag fick köpa en stor jävla hink med deras currykycklingröra så jag kunde äta den varje dag. Tills en kompis förklarade för mig att det typ bara är majonäs – så det kanske inte vore toppen för mig, haha.

Men det här curryreceptet slänger jag ihop ofta! Toppa med mango, rostad lök, jordnötter, koriander och lime.


11 kommentarer11 kommentarer om “En sväng på gymmet, Brunch i Italien och Ellery Beach House”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååh vill också boka skidresa, suger i skidtarmen nu va!!

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Lilla glad-spaden!

  En riktig sauna, det är grejer det! Fast jag gillar också att långbasta i svagare värme. Gå ut och lufta sig och sen köra vidare.

  Svara
 • ’Leende i kortärmen’? 😅😆

  Svara
 • Åh, de gröna djupa tallrikarna är ju underbara- var hittar man sådana??

  Svara
 • Hej!
  Har du några tips för när man ska lämna bort sin bebis några timmar/över natten? Är sugen på dejt med min man utan bebis men vet inte om jag vågar lämna bort dottern flera timmar.
  /Anna

  Svara
 • Tänk att det är värre för dig än för dottern. Hon kommer ha det prima och bra för föräldrarna att få tid för sig själva.

  Svara
 • Petra! Kan ni inte ta in lite mer på Adoore i varje drop? Allt tar ju slut så sjukt fort! Tack för bra klänningar och bra blogg 🙂

  Svara
 • Åhh Currymackan på Sandys!! Så tog man grovtbröd och trodde man var nyttig.. 😉

  Svara
 • Alltså jackan på första bilden. Bara måste veta vart den kommer ifrån? Himla fin!

  Svara
 • Jag med!! Så fin

  Svara
 • Är det alkoholfritt du dricker?

  Svara