Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | september 29, 2020

Favoritlook i höst!

Kappa Stylein, Vegan Leather topp Stylein, Väska Stand, Kjol Nanushka, Basker &Otherstories, Manu Atelier, Armband Blue Billie.

Så här ser jag inte ut just nu, haha. Snarare sitter jag med en stor tova spya i håret som stelnat och liknar en höbal. Om femton minuter ska jag och Harry vara utanför dörren påklädda och klara för att traska till vårt mamma Becore pass. Jag sitter i underkläder och Harpan rockar blöjan. Optimismen pumpar i kroppen som vanligt. Överskattar alltid min tid.

Idag ska jag faktiskt på intervju med en tjej som eventuellt ska hjälpa mig. Uchenna slutade ju i samma veva som Harry kom. Hon blev erbjuden en flashig heltidstjänst som social media ansvarig på Nelly (hon jobbade där 2 dagar i veckan). Jag är så glad för hennes skull och Nelly kan skratta sig lyckliga, hon förtjänade verkligen den tjänsten. Heja henne! Längtar tills jag kan locka tillbaka henne till Adoore en vacker dag, haha. Hon var verkligen en stjärna och jag är så glad att jag fick äran att jobba med henne i två år.

Jag ska svara på alla era kommentarer i eftermiddag i inläggen nedan när mamma kommer in för att hjälpa till några timmar. Jag har inte glömt er. Allt tar lite längre tid än vanligt nu bara.

Gah, sorry för ett lite tråkigt inlägg! Men nu måste jag springa in i garderoben och kasta på mig träningskläder. Sedan springer jag, spyan i håret och Harpan mot Becore.


8 kommentarer8 kommentarer om “Favoritlook i höst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älsk på kappan och baskern!!

  Svara
 • Är det fler än jag som inte kan läsa hela kommentarerna på mobilen? De får inte plats på skärmen.

  Svara
 • Jad med ..

  Svara
 • Färgen på den kappan är AMAZING

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Wow Petra! Man får en Paris känsla 😍

  Svara
 • Hej, jag läser din blogg sporadisk men blir glad av det jag läser. Jag undrar hur kan jag maila dig ?( läste dina sov tips t barn och att du använde vitt brus) . Så också jag men absolut ej via mobiltelefon. Vill tipsa om en grej med vitt brus men ej lägga upp det här. och nej ej sponsrad. mvh Victoria [email protected] com det är en dosa i en nalle som man kan sätta fast på sängen. Vi hade hjärtslag samt vågor på ofta.

  Svara
 • Bästa du ❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • MEN!! Har stylein vegan leather, waow!! Och så snygg outfit!

  Svara