Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | september 22, 2020

Ny hårfärg och fräsiga bryn!

För någon vecka sedan var jag hos min buddy och frisör Emelie som gjorde underverk med mitt barr. Jajamän, är det någon som är grym på att trolla fram den där lyxiga beiga kulören så är det hon. Älskar den här färgen som är både varm och kall på en och samma gång. Vi klippte upp håret lite mer än vi brukar för att få lite mer volym.

  

Hon har tipsat mig om massa bra produkter så jag ska få mer volym, för annars vill mitt hår helst bara lägga sig platt. Jag måste ju alltid föna mitt hår när det är blött då jag har riktigt frissigt hår i mig själv.

Sen var Carro, jag, Harpan och Bob förbi min brorsas kompis Chanelle på RocBrows för att få pli på brynen. Alltså hello – vilket PROFFS! Först och främst så blev jag helt förälskad i salongen. Det var sådan skön, varm och mysig vibe där. Alla som jobbar där är helt fantastiska.

Harry passade rätt in i miljön dagen till ära.

Hon färgade brynen och gjorde ett browlift.

Hello! KAN VI PRATA OM MINA ÖGONBRYN? Haha, det kanske inte ser mycket till värden ut för er. Men för mig som knappt haft något barr senaste två åren så är det så stor skillnad! MIN HÅRVÄXT ÄR TILLBAKA!


15 kommentarer15 kommentarer om “Ny hårfärg och fräsiga bryn!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag känner djup avund gentemot dina bryn!! /Hejnågraglesastrån

  Svara
 • Men hallå Petra! Du får ju gärna bjuda på vilka volymprodukter du har blivit rekommenderad! Man blir ju nyfiken!
  /en till med platt hår!

  Svara
 • Vart är tavlan med den nakna kvinnan ifrån?
  Jättefin!

  Svara
 • Snälla dela produkterna för håret och volymen hon tipsade om! Mvh forever platt hår

  Svara
 • Och vad mer exakt har du gjort för tillväxten på ögonbrynen, behöver tips, då mina glesat ut sig katastrofalt.

  Svara
 • Och vad exakt har du gjort för att öka tillväxten på ögonbrynen? Behöver tips då mina glesat ut sig katastrofalt.

  Svara
 • Håret ser verkligen supersnyggt ut. Vad är det för läppglans du använder? Var väldigt fint.

  Svara
 • Jag pratar gärna om dina bryn, har du gjort ett inlägg tidigare med vad du använt? Har typ inga kvar efter att följt ett tragiskt mode på 90 talet. Vad är hemligheten? Kram

  Svara
 • Åhh var kommer Carros supersnygga ringar ifrån??

  Svara
 • Ser bra ut, blev en fin skillnad med ögonbrynen

  Svara
 • Hej!
  Kan du inte visa vad för produkter du blivit rekommenderad för att få volym till ditt hår, jag har PRECIS samma typ av går och måste föna när det är blött.

  Och vad för produkter har du använt för att få mer bryn?

  Tack tack för svar!

  Svara
 • Idag är det ovanligt att man ser någon så filterlösa och äkta influenser som du. Du vågar dela med dig av hemmet när det är klädkaos (jag är precis samma!) jag råkar också tro att jag besitter samma shoppingådra som du 😎 skrattade också ihjäl mig när Marcus visade upp dina onödiga prylar inför era vänner, min sambo är precis likadan!! Men framförallt älskar jag hur du visar upp moderskapets både fram och baksidor. Nej, allt är inte rosafluffigt men du är en glad skit trots det! Jag vet att du är det. Det syns. Det är aldrig några krystade leenden i dina inlägg. Du må va pisstrött, i feel you fick mitt andra barn i somras. MEN! man pallar ju! Och jag älskar att smyga in här och scrolla på din insta. Allra helst skulle jag vilja ha en youtubekanal med dig att prenumera på men jag fattar att det är för mycket begärt med alla dina bollar i luften och med en bebis som lever i en annan tidszon! 🪐😬 hur som helst, tack för att du är du! ❤️

  Svara
 • Petra! Kan inte du göra ett inlägg med inspiration för oss som vill kickstarta hösten med en uppdaterad garderob? Jag har bokstavligen gått i samma uniform (jeans, t-shirt/skjorta och skinnjacka eller jacka) i 2+ år och efter en sellpy-rensning i sann ADH-anda förra helgen så äger jag nu i princip bara 3 jeans, 5 t-shirts, ett par skjortor (som jag också är jävligt less på), baslinnen, skinnjacka, jeansjacka, trenchcoat och vinterjacka. That’s it. Jag är ingen ”klänningstjej” men jag vill ha fina basplagg som funkar ”på kontoret och efter” om du fattar. Bra kvalitet men inte superdyrt heller. Vill känna mig feminim men inte gullig utan mer casual och proffsig typ. Jag blir trött, grinig och får typ panikångest efter ca 5 minuter i en butik så jag kan inte gå runt och botanisera själv tyvärr, slutar bara med att jag köper saker jag inte egentligen gillar. Help me!!!

  Svara
 • Hej
  Samma här, fjuttiga bryn sedan jag plockade dem rejält i tonåren…
  Har du använt någon produkt för att få mer tillväxt?

  Svara
 • Wow! Super snygga buskar.
  Vilket eyebrow serum /använder rekommenderar du?

  Kram

  Susanne

  Svara