Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | september 21, 2020

Rensning, Toalettselfies och Sovrutiner.

Haha, hur kunde jag glömma posta en slutbild på spegeln? Ibland tror jag att jag blivit helt bakom flötet sedan jag fick barn. Det är som att hjärnan konstant är fylld av bomull. Kanske beror på sömnbristen eller den klassiska amningshjärnan som folk snackar om. Jag känner också att jag blivit så mycket skörare sedan Harry kom. Som att känslorna liksom ligger och pulserar innanför huden. Jag var inte alls en känslomänniska på det sättet innan, men jag är betydligt blödigare och kanske mer känslig överlag. Mer inkännande.

Ni som fått barn känner ni igen er? Känner ni någon skillnad?

Anyway, vår lägenhet börjar äntligen gå från soptipp till mysig. Hur härlig kompis har jag som kommer hit på eget bevåg och styr upp vår skit? Hur kan man ens vara så snäll? Linn var ju här förra fredagen och började organisera. Och på fredag kommer hon tillbaka för att få klart det sista stöket.

Högen bakom soffan är numera ett minne blott. 

HJÄLP! Skänkte en hel del saker till en kvinnojour.

Ah, rent och fräscht. Jag har faktiskt köpt en ny matta från Layered som kommer snart då Puck har besudlat hela vår. Det är kissfläckar över hela efter hennes valpperiod. Jag försökte mattvätta den men tror jag gick till ett dåligt ställe, för det blev sämre efter. Så de ska hämta denna i samma veva och återvinna den.

Ni ska få se massa tillfredsställande före- och efterbilder när allt är klart.

Till våren kommer vår godbit i massa nya tjusiga färgkombinationer. Vi har även valt att sticka den lite tjockare. Älskar den här klänningen.

Jag och Harpansson har glassat runt på lite möten och tagit toaselfies. Han älskar att se både mig och honom i spegeln, då skiner han upp som en liten sol.

Han har äntligen börjat sova lite i sin säng själv. Han brukar sova där i början på natten. Men nu senaste veckan har han vaknat varje timme så tillslut runt 03 bär jag över honom till sängen för då orkar jag inte med skyttetrafiken upp och ner. Jag köpte två sovpåsar från Coin de Reve som Sanna Alexandra tipsade om, så han ska spraka lite mindre och sluta väckas av det. Tror kanske det fungerar lite eller jag vet inte, haha. Men mysig är det iaf. Vi brukar kalla honom larven eller Tomas di Leva på kvällskvisten.

Nu har jag börjat med Rulla Vagns sovschema. Eller jag försöker så gott det går. Alla mina kompisar har tipsat mig om det och kört det slaviskt. Man fyller i vilken månad barnet är i och så lägger de upp ett schema för dig.

Fått så många frågor 0m Harrys mössa den kommer från Arket och finns i massa färger.

Amen hur söt är han inte i sin mössa?

Jag har också blivit besatt av hatbonader som ni kanske märkt? Har levt i den här baskern från &otherstories senaste tiden. Då jag typ hinner tvätta håret en gång i veckan. Så perfekt med hatt så man kan dölja sitt lilla skattbo.

Älskar Harpans nya stickade body som han levt i senaste tiden. Och hans tjusiga strumpor från Bobo Choses. Älskar Bobo Choses tycker de gör så fina barnkläder.


4 kommentarer4 kommentarer om “Rensning, Toalettselfies och Sovrutiner.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Så fint ni har det och så bra det blev! Undrar angående er taklampa, vilket märke är den och är ni nöjda? Tack!

  Svara
 • Helt klart skörare och in tune med mitt känslospektrum än vad jag var tidigare. Virrigheten peakade vid 5månader, och nu vid ett 1,5 år känns det faktiskt ganska stabilt igen. Kram!

  Svara
 • Berätta snälla gärna var din nya fina spegel är ifrån eller vad det är för märke? 🙂

  Svara
 • Den kommer från Gubi <3

  Svara