window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:58 | september 21, 2020

BRÖLLOPSMIDDAGEN

Först rekommenderar jag er att komma i rätt stämning. Så kolla på bröllopsvideon ovan, spola fram till slutet så ni har middagsviben. Helt sjukt att det gått TVÅ ÅR! Vad hände? Hade gett vad som helst för att åka tidsmaskin för att återuppleva vårt bröllop en gång till.

VÄRLDENS BÄSTA BRÖLLOP, TACK VARE VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ OCH KOMPISAR. Nu blev jag så taggad på att ha en ny bröllopsfest. NÄSTA ÅR SMÄLLER DET! Då blir det ta mig tusan bröllopsfest igen. 3 år är väl ändå värt att fira. Livet är för kort för att inte ha så där kul.

Okej, sätt er skönt, hämta lite snacks och värm upp tummen för här kommer universums längsta blogginlägg om vår bröllopsmiddag. Jag låter bilderna tala för sig själva.

Sedan har vi FESTEN, FÖRBEREDELSER OCH DAGSFESTEN kvar.

ALLA FOTON ÄR TAGNA AV VÄRLDENS BÄSTA BRÖLLOPSFOTOGRAF JOHANNA ROSENLEW. 


 

Vi börjar med pappas tal. Min fina alldeles unika pappa. Han bjöd på en riktig show. Han har alltid velat bli skådis, jobbade ett tag som clown men blev i slutändan läkare, haha. Så ni kan ju slå ihop den ekvationen själva.

När jag fyllde 25 dök han upp som transan Berit och höll tal i en halvtimme, haha.

Älskar dig!

Min mamma då, ballaste morsan i stan som har total scenskräck ställde sig rakt upp och ner och sjöng. Finare mamma kan man inte ha. Älskar dig.

                                          

    Universums bästa toastmasters. Herregud, vilken leverans som de hade krigat inför vårt bröllop är för evigt tacksam för er insats mina bästisar!Hela middagen inledes med en sång som de gjort om ”Känn en doft av kärleken”.                 

  

Hej världens finaste syster.

   Nej, men så glad att fått äran att vara bästa kompis med den här dåren i snart 18 år.

 

Jag fick sådan jävla feeling och höll ett spontantal till Markus, haha.

Man hatar inte att festa.

              

Önskar att jag kunde klippa in Douglas låt här! Han hade spelat in en egen låt som sedan spelades om och om igen på dagsfesten dagen efter.

Två galningar som jag tycker så mycket om. Min brorsa hatar inte att posera, det går i familjen, haha.

Var så nöjd med vårt val av tält.

                                       

Japp, nu har ni ont i tummen va – 200 bilder senare, haha. Det var vår bröllopsmiddag i bilder.

Imorgon brakar vi på med festen!


10 kommentarer10 kommentarer om “BRÖLLOPSMIDDAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det ser verkligen ut som livets fest!!

  Svara
 • Så fina bilder! MEN det verkar vara lite strul med din blogg, läser man via Bloglovin är inte all text med och går jag in på bloggen i mobil (Samsung + Chrome) så försvinner sista bokstäverna i varje rad om jag inte har mobilen i liggande läge, går inte att zooma ut heller så att all text är med. Är det bara jag som har detta problem? Vill ju kunna läsa allt kul du skriver!

  Svara
 • ..måste tillägga, vilken otroligt vacker fest! Kan man ens säga så? Ni är vackra, gästerna och omgivningen är vackra och alla kan dansa! Bara det alltså. (jag är född med två vänsterfötter så ni förstår avundsjukan) Jättefin film.

  Svara
 • Det är vääääldigt problematiskt att använda ordet tr*nsa

  Svara
 • Magiska bilder!

  Svara
 • Wow!! ❤️

  Svara
 • Verkar ha varit hur kul som helst. Ni har också väldigt snygga vänner och släktingar. Jag tror det var bra att ni hann gifta er innan värsta babyboomen slog till i bekantskapskretsen. Jag var på bröllop för några år sedan med ett gäng småbarnsföräldrar och de flesta kroknade ganska tidigt på kvällen.

  Svara
 • Åååh. Ska gifta mig själv nästa sommar och blev så otroligt pepp och grät en skvätt av detta inlägget, såå mycket känslor! Och ett måste att filma kände jag nu. Bra med tips 😀

  Svara
 • Men hur snygg får man lov att vara på sin bröllopsdag! Så fräsch och Clash. Själv drar jag fram skämskudden varje gång jag ser en Bild på mig själv från min stora dag, haha. Tycker bara jag ser svettning och röd ut och håret bara hänger😅😅lite charmigt det också, ett tecken på att man hade kul ändå.

  Svara
 • Men vänta vänta… 200 bilder på bröllopsmiddagen, men inga bilder på maten?? 🙂

  Svara