window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Organista

12:44 | september 14, 2020

Organista x Leo

Hej bästa ni!

Okej, nu ska jag försöka ta mig tillbaka in i bloggkarusellen. Efter förra inlägget fick jag nästan ångest av att gå in här. Det är ju egentligen min favoritplats. Jag får ju så mycket energi av er. Men sånt är livet. Nu skakar jag av mig allt och tittar framåt istället. Idag är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter. Harpan var vaken typ hela natten. Han sov så oroligt. Ikväll är det jag som nattar honom i hans egna säng. Han sover ju mellan oss två nu och det går inte, tror alla fyra liksom väcker varandra. Och mitt i natten var det någon som plingade på vår porttelefon, så obehagligt. Det är verkligen ren tortyr att inte få sova, känns som att någon kört över en med en långtradare.

Men nu ska vi prata om något soligare nämligen min kompis Linn magiska märke Organista. Om det är någon som är besatt av ordning och reda så är det Linn. Hon är även ett proffs på att skapa förvaring så att var sak har sin plats. Hon lever verkligen som hon lär. Finns ingen som har så bra koll på sina saker eller städar så fort. Haha, stackarn var ju här i fredags för att styra upp mitt liv och vips, så är det organiserat och klart.

Jag har ju skrivit om hennes produkter tidigare men nu har hon äntligen släppt en leopardkollektion. Och jag sa att jag skulle bli vansinnig om hon inte valde mig som ambassadör då jag fullkomligt älskar LEOPARD.

Först och främst – ni hittar alla produkter samlade här!

Koden: PETRA15 ger 15% rabatt på ditt köp. Den är giltig i 48h – så gäller fram till onsdag natt 00.00.

 

Jag älskar att var sak har sin påse. Perfekt för mig som annars bara sular ner allt i en stor hög.

Som underklädespåsen där du kan sortera rena och smutsiga underkläder. Skopåsarna går varmt här hemma och är perfekta när du ska bort på fest. En annan favorit förutom de stora kuberna är påsen för locktänger och fönborstar etc. Till och med jag som avskyr att packa tycker typ att det är iallafall aningen roligare med Organista.

Det bästa med Organista är att du faktiskt får plats med mer saker i resväskan. Yes, för Limpan har lärt mig rulla ihop allting á Marie Kondo style. Och du ser varenda plagg utan att behöva slita upp hela packningen. Så när du är framme så kan du bara plocka upp varje kub. Jag har även kuberna i mina garderobslådor nu, för annars blir det bara stökigt igen.

             


3 kommentarer



3 kommentarer om “Organista x Leo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Studier visar att mamman får mest sömn om man samsover och liggammar fritt jämfört med om man försöker reglera amningen och barnet sover i egen säng. Så inte säkert att du får sova mer om han sover i egen säng, ett tips däremot är att pappan sover på annat ställe för då minskas åtminstone ett störningsmoment 😀 /mvh en som jobbat heltid samtidigt som 10 uppvak/natt och ändå fungerat finfint 👍

    Svara
  • gullig harry! och snygg petra 🙂 vad är det för ljus du har i nagel ljusstaken?

    Svara
  • Så glad, det smittar av sig! Jättemysigt inlägg. 😍

    Svara