window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:33 | augusti 31, 2020

LÄR KÄNNA HARRY


Men gud Harry är lite arg på mig eftersom jag bloggat betydligt mindre än vanligt eftersom det varit så mycket med Adoore senaste tiden. Han känner att han förlorar viktig tid i rampljuset när mamma inte hinner med.

Så han viskade i mitt öra att nu ska ni minsann få höra!

Harry Ulf Anders Tungården är en stadig pjäs på 3,5 månad. Egentligen har han inget namn för hans föräldrar har varit så slarviga och glömt skicka in pappret och när man passerat tre månader blir man bara tilldelad vilket namn som helst. Spännande tycker Harry för han undrar vad tusan hans riktiga tilltalsnamn är för tillfället. Dock har de äntligen tagit sitt förnuft till fånga och skrivit ut nya lappar.

Hans barr är fortfarande strawberry blonde, det är verkligen orange i vissa ljus och ögonen lysande blå. Både jag och Markus har gröna ögon så vi får se om han fortsätter vara en oäkting när han passerat ett år. Precis som mig behöver Harpan ständig aktivering och röjer runt i sitt babygym på golvet som att det inte finns någon morgondag. Han snurrar runt snabbare än Usain Bolt. Jag tror Harry hade älskat att gå på rave då hans ögon skinner upp som solen så fort han får span på tvn i periferin. Hans blick skriker att han är full i fan. Tror lilleman kommer bli busigare än de busigaste. Trots hans ringa ålder kan hans skratt fylla ett helt rum och det rycker i hans smilgrop konstant. Han har precis upptäckt sin tunga och jobbar stenhårt på att bli en av medlemmarna i Kiss då den konstant härjar loss utanför munnen. Harry har precis börjat tycka att Puck är otroligt intressant. Medan Puck jobbar stenhårt på att slicka i sig Harrys spyor som flyger kors och tvärs över hemmet. Hon vakar som en hök över honom och sviker sällan hans sida.

Harpan bänkar numera 68 i kläder. Vilket hans moder nyligen lärde sig stod för 68 cm. Jajamän, ibland trillar inte alltid poletten ner, haha. Hans uberstarka små krabbtassar har ryckt av både extensions och örhängen. Då han krampaktigt vägrar släppa taget när han väl fått tag i något att hålla i. Han vaknar ofta upp av sin egna fis och brister ut i ett leende, äpplet faller inte långt från trädet, haha.

Kärt barn har många namn. Vi valde ju Harry för det var kort och svårt att komma på roliga smeknamn på men redan nu går han under: Harpan, Harpansson, Harrysson Ford, Hadji, Lilleman, Harpunen, Burre. Listan kan göras lång.

Att äta är en stor del av Harrys liv. Han tar flaskan som en kung och älskar tutte likväl som ersättning. Tycker han blev en betydligt gladare bebis sedan han fick lite ersättning på kvällen. Däremot tycker han nappen är för losers och spottar till min förtvivlan ut den som det vore lava. Att spy till höger och vänster är en stor del av Harrys liv. Favoritsysselsättning för tillfället är att stå upp och härma mamma och pappas roliga ansiktsuttryck. Ligga och kolla på sitt blinkande bi eller bli buren och spana in sig själv i spegeln (precis som sin mamma). Han vill inte vara för länge i samma ”position/station” utan kräver ständig ny underhållning vid vakna timmar. Han älskar fortfarande sin stol från 4moms och sussar sött i den många timmar om dygnet. Om det var mina bäst spenderade 3000 kronor någonsin? Tror nästan ni kan höra hela mina kropps rungande JAAAAAAAAAA! Innan sov han aldrig lika långa pass i stöpet utan vaknade hela tiden av sig själv, men i stolen ligger han helt knockad och vaknar när han redo.

Han är rätt lösaktig och tjänar alla möjliga famnar utan krusedull – och bjuder även främlingar på brännande leenden. En riktigt glad skit med andra ord. Ibland kastar han in handduken och har riktiga pissdagar. Jag förstår honom, vem fan orkar vara trevlig hela tiden? Men det beteendet hör till ovanligheterna numera. Dock har jag lärt mig att inget är för evigt när det gäller bebisar. Det är som ett passionerat stormigt förhållande där man lever för stunden.

Många i hans omgivning tycker han är slående lik sin far Markus. Han kan väl hålla med i viss mån men tycker att det är viktigt att understryka att han är sin egen person och ingen lookalike. Men han kan absolut se den slående likheten.

Pucken ligger alltid som en kringla bredvid Harry. Bästa storasystern i världen.

Harry diggar verkligen att stå upp. Sitta är inget han har tid med, då blir han asförbannad.

Harpan älskar sin morbror Ludde som han hängt loss med ibland när jag haft möten.

Vi övar ofta på att posera coolt i spegeln.

Att assistera på kontoret är en favoritsyssla i lagom dos.


17 kommentarer17 kommentarer om “LÄR KÄNNA HARRY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Testat nappar från bibs? Enda dottern tog och jäklar va skönt de va att stoppa in den när hon va super gnällig:)

  Svara
 • Ska springa och köpa dirr imorgon! Tack för tipset!

  Svara
 • postpartum gordel-
  Dat gezegd hebbende, ik heb nog nooit een postpartumriem gebruikt, en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik denk niet dat ik zo slank was voordat ik zwanger werd. Zou het zeker aanraden aan iedereen. HOUD van dit! Het is geweldig!

  Svara
 • Vilken fin beskrivning av din son. ❤️

  Svara
 • Tycker faktiskt ni är mer lika än Marcus & Harry! <3

  Svara
 • Testa NUK nappar!!!
  Har själv försökt byta till andra nappar på vår son men inget som funkar. Bara NUK som gäller😀

  Svara
 • Nämen lägg av vilken liten goding! <3

  Nu i veckan fyller min lilla guldklimp 18 år som också var en stadig strawberry blond kille precis som Harry. Mitt hjärta svämmar fortfarande över när jag ser honom, nu 1.85 lång stilig kille. Det gick så fort!!!!! Lova mig att njuta av Harry ALLA dagar, även de dagar när du egentligen i smyg vill sälja honom på Blocket….

  Svara
 • Bästa Harry! Påminner sååå mycket om min dotter som precis blev 4 månader. Också jordgubbsblondt svall och klarblå ögon. Sen är hon matglad, hatar napp, vill Endast stå upp och måste ständigt bli underhållen. Vi doppade en napp i sockerlag och då sög hon på den i 1 minut, det var en vinst haha..

  Svara
 • Sötare än socker.
  Hoppas det går igenom med hans namn nu i efterhand.
  nyfiken på vilket namn han fick tilldelat

  Svara
 • Vill också veta, vad han ”heter” enligt skatteverket 🙂

  Svara
 • Harry och Puck, vilka söta små rackare!!!

  Svara
 • Underbar liten familj, man känner värmen hela vägen genom skärmen. ❤️ Men måste bara få inflika att Harpan redan bemästrat det där med coola poser (appropå nästsista bilden). Han ser ju betydligt coolare ut än sin mamma (trots åratal av övning), i vart fall av den bilden att döma. 😘

  Svara
 • Som tur är bestämmer bara Skatteverket barnens efternamn efter tre månader (det blir mammans). Förnamnet kan ni dra ut på längre, först får ni en påminnelse och sedan ett förläggande om vite. Efter det lyckades vi skicka in blanketterna, så vet tyvärr inte vad vitet är 🙂 Men ni kan vara lugna, han kommer inte få Bertram som förnamn (eller något annat slumpmässigt)

  Svara
 • Så härligt inlägg! Ni verkar vara en underbar familj, så roligt att få följa dig/er!

  Svara
 • Är det bara jag som tycker Harry är sjukt lik din kusin ”Granen” ?
  Söööte 🥰😍

  Svara
 • Vilken härlig gullunge.

  Svara
 • Shit vilken snygg tröja Markus har på bilden där han håller om er, den ljusa med elefanter. Snälla säg var den går att köpa!!! Pleeeaaaseeee!!!! 🙂 <3

  Svara