Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:00 | augusti 26, 2020

Höstens stora modetrender -dessa kommer jag att anamma!

HOSTMODE-2020Bilder. Nanushka & Pinterest. 

50 NYANSER AV VITT

50 nyanser av vitt -en trend som passar mig som handen i handsken är denna där vita krispiga kulörer möter närbesläktade vita toner i alla dess härliga nyanser. Nyckeln är att arbeta med olika materialval, mönster och strukturer för att hålla helhetsintrycket intressant. I höst kommer ni se mig spatsera fram i knähöga vita stövlar, stickade tröjor i lager matchat med brun väska och guldhalsband.

HOSTMODE-2020-3

Kavaj. Polo. Boots. Byxa. Väska. Päls.

 

CUT OUTS
HOSTMODE-2020-9

Foto. Filippa Ahnhem, Lisa Olsson, Lovisa Barkman, Chainky, Olive Cooke, Mikaela Hallén, Mathilda Djerf, Mathilde Gohler & Hanna MW

Cut outs är trenden för dig som inte känner dig blyg för att visa lite hud! Ett perfekt sätt att briljera med sin solkyssta hy nu efter sommaren. Cut outs vid midjan ger även en härligt timsglasfigur -vilket jag som bekant inte tycker är trist! För dig som inte är helt hundra bekväm med att glida fram med hela magen i vädret finns det lika snygga light-versioner där ett nyckelben eller ena armen får står i fokus.

 

RUTIGT FRÅN TOPP TILL TÅ

HOSTMODE-2020-8

More is more-trenden som känns gångbar för alla stilar och personligheter. Du som vill sticka ut lite kan brassa på med ett större och synligare rutnät i olika färger. Medan den blyge kan hålla sig till mer subtila färger som smälter in i varandra. Det här kan vara det enklaste tricket till att koka ihop en iögonfallande outfit!

 

LÄDER-BONANZA

HOSTMODE-2020-2

Beige jacka. Grön klänning. Ormmönstrade byxor. Läderkavaj. Brun byxa. Vit klänning. Väska. Läderset. Ljusbrun jacka. Bruna stövlar. Rödbrun skjorta.

Jag har mina godbitar i garderoben som aldrig går ur tiden och en stor gemensam faktor för dessa är att de är i någon form av läder. Dessa verkar aldrig gå ur mode och kommer att förbli följeslagare genom livet! De klassiska läderplaggen i svart är högst aktuella även denna säsong -men de bruna och vita läderplaggen ligger hack i häl och får även dem stå på prispallen för sin popularitet i höst.

 

LAGER PÅ LAGER

HOSTMODE

Lager på lager är ett stylingknep som genast gör din outfit roligare! Jag vet att många klär sig i beige och kanske känner att de inte får till en festlig look -men prova att dra på dig både en polo, kavaj och kappa över det så kommer outfiten helt plötsligt se väldig genomtänkt ut. Hanna MW är en mästare på detta -ett hett tips för dig som vill lära dig att bemästra konsten!

HOSTMODE-2020-11

 

STICKADE VARDAGSHJÄLTAR

HOSTMODE ADOORE

Oj vad jag kommer bo i stickade klänningar under vinterhalvåret -framför allt i våra nytillskott från Adoore som kommer in om bara några veckor. Den stickade klänningen är en tapper vardagshjälte i garderoben som står där vid din sida genom varje klädkris. Dessa godbitar nedan hade jag inte tackat nej till!

 

HOSTMODE-2020-4

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

 

MEST VOLYM VINNER

HOSTMODE-2020-10

Cecilie Bahmsen.

Under senare år har vi sett modebruttor svassa fram längst trottoarer jorden runt iförda marängbakelser i regnbågens alla färger. Denna höst tar vi med oss dessa somriga drömklänningar och matchar dem med höga stövlar och grövre boots.

 

FRANSDETALJER

Fransar är en liten detalj som gör så mycket för helhetsintrycket.  När det kommer till denna trend hade jag personligen faktiskt chillat lite och låtit fransarna förbli en subtil detalj för att inte sluta upp som en påfågel. Jag vet, jag kan inte heller förstå att dessa ord kommer ur min mun som ändå är ansiktet utåt för extra allt –men någon gång måste vara den första.
HOSTMODE-2020-5

 

1. 2. 3. 4.


9 kommentarer9 kommentarer om “Höstens stora modetrender -dessa kommer jag att anamma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är din jacka ifrån på sista bilden? 😍🔥

  Svara
 • Från Nathalie Schuterman! Jag har bara lånat den. Valentino dessvärre så den kostar en slant <3

  Svara
 • Stickade klänningar och cut outs är trender jag VERKLIGEN är med på, så snyggt!

  Svara
 • Väldigt bra utfört inlägg, jag såg mycket som jag gillar.
  Vad gillar du mest?

  Svara
 • Älskar den vita lager på lager trenden och skinn såklart.

  Svara
 • Hej! Jag säljer just nu ut en stoor del av min garderob på tradera, finns massor av nya plagg med prislappar kvar till låga priser för behöver bli av med ALLT. Gå gärna in och kika, matar ut nya plagg varje dag hela veckan 🙂 

https://www.tradera.com/profile/items/2958065/Klara_872

  Svara
 • Nej tack, Klara! 🙂

  Svara
 • Hallådär! Vart e din outfit ifrån då? Klänningen och jackan?? 🌟🌟

  Svara
 • Från Nathalie Schuterman ; ) Från Mara Hoffman kommer klänningen och jackan valentino!

  Kramar!

  Svara