window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | augusti 24, 2020

Stolt över oss!

Nu tuffar tåget förbi ängar som glittrar i den förlåtande kvällssolen. Helskotta vilket trevligt dygn vi haft i Göteborg. Var så stressad på vägen ner men nervositeten släppte efter första mötet. Jag är så glad att mamma var med på resan. Hon är verkligen en riktig stämningshöjare och livsnjutare av rang. Och antagligen universums snällaste människa. Ibland undrar jag hur man kan vara så genomgod. Bästa mamma. Tänk vad knäppt ändå att min mamma är det jag är för Harry. Det är så förbryllande och fascinerande när man tänker på det. Hon ställer verkligen upp i vått och torrt, om jag blir hälften så bra morsa så kan Harry skratta sig lycklig. Så här med facit i hand är jag så imponerad över att hon och pappa skaffade fyra barn. Fyra! Hur löser man ens den ekvationen? Jag älskar alla mina syskon så mycket och är så otroligt tacksam för att ha en så stor familj. Vet inte om Harry kommer få tre syskon, haha. Däremot kommer han iallafall få en hel drös med kusiner.

Visst ser Harry ut som en pojke i en bebis kropp?

Ska sluta tjata om att Harpan är världsbäst! Men just nu känner jag bara herregud vad soft min unge är. Absolut, han är ett galet aktivt barn. Men så länge han får leka, blir stimulerad och en drös uppmärksamhet så är han en pärla. Det känns som att vi börjat hitta lite rutiner och det har fått både honom och mig att må toppen.
En annan person jag aldrig hade klarat mig utan världens bästa Frida som är en riktig krigare.
Vi har stängt igen slitsen 3 cm i produktion så den kommer inte krypa så högt upp på låret sen. Så man kan ha den till vardags med.
Amningspauser mellan mötena. Vi har börjat ge Harry lite ersättning på kvällen. Den som heter Nan PRO 1. Det känns som han blivit mer tillfredsställd efter det.


13 kommentarer



13 kommentarer om “Stolt över oss!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Intressanta tavlor i rummen.

    Svara
  • Harry är så fin – precis som du skriver pojke i bebiskropp – sötaste killen just nu. Ser så glad o välmående ut!

    Svara
  • Ja jösses vad charmig han är! Gulligaste lilla killen jag sett på länge! Älskar klänningen.

    Svara
  • Din mamma måste också vara världens bästa barnmorska! För 1,5 vecka sedan hjälpte hon min dotter att komma till världen, och hon var så himla fin och fantastisk under hela förlossningen. Jag har extrem förlossningsrädsla och mådde mycket dåligt inför förlossningen, men den gick bra och jag och dottern mår bra. Jag är din mamma evigt tacksam (och är fortfarande helt hög på hormoner så skriver säkert lite flummigt 🙂)

    Svara
  • Harry-boy ser verkligen ut som en liten pojke redan, inte som den pyttebebis han är. Söt som bara den!

    Svara
  • Vilket fint inlägg! <3

    Svara
  • Sällan en baby ser 100% som en p o j k e som Harry 😀

    Svara
  • Grym är du!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Svara
  • Ja ni har verkligen fått ett fint barn!:)

    Svara
  • Hej! Jag säljer just nu ut en stoor del av min garderob på tradera, finns massor av nya plagg med prislappar kvar till låga priser för behöver bli av med ALLT. Gå gärna in och kika, matar ut nya plagg varje dag hela veckan 🙂 

https://www.tradera.com/profile/items/2958065/Klara_872

    Svara
  • Åh vad bra jobb med slitsen, tyckte kanske också att den var liiite för hög 😊

    Svara
  • Beundrar kvinnor som din mamna, så naturligt vacker, 4-barnsmamma och dessutom barnmorska! Wow, där har vi en superwoman! Vilken lycka att ha en sån mamma ❤ Lyssna på framgångspodden med Annika Malmberg, där får man förstå alla de olika temperamenten som finns, hur man kan hantera det, förstå både sig själv och andra som har temperament olik sig själv. På tal om det där att du inte vill besvära någon med att bära dina väskor etc. Det påminner om ett exempel hon drar där.

    Svara
  • Vilken fin mamma du har som finns där för dig i din nya roll och som är villig att investera tid i sitt barnbarn. Det är faktiskt inte (tro det eller ej) självklart. Jag har många vänner vars föräldrar inte kan tänka sig att ställa upp på det sättet som mor/farföräldrar. Det är dock en investering som hon kommer att få tillbaka i kärlek, inte minst från Harry, det syns ju redan hur trygg han känner sig med mormor, det är så fint ♡ Kram

    Svara