Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med ADOORE

12:02 | augusti 4, 2020

Kulor tas för er.

Jag ställde till med en liten Adoore sommarfest ute på Ekerö för världens bästa medarbetare som krigat järnet den här sommaren. Vi har ju ett eget lager som varit rätt överbelastat och många stora leveranser har varit försenade i och med den rådande coronasituationen. Hade ingen aning om att trycket skulle vara så högt. Så jag ber verkligen om ursäkt till er som fått er order några dagar försent men det har varit blod, svett och tårar för att klänningarna ska komma ut till er.

Till årskiftet kommer vi lägga ut allt på ett externt lager med större kapacitet. Jag håller på att kika på olika lösningar nu. Vi har haft riktig växtvärk så kan inte förstår hur dessa jäktat med allt.

Jag brinner ju för att få era DM’s på instagram iförda klänningarna med härliga hejarop. Det är det absolut roligaste med hela den här resan att få se hur många lever sitt bästa liv i Adoores klänningar. Häromveckan var det en tjej som gifte sig i vår Napoli klänning, hur stort är inte det?

Japp, ville bara säga att jag är så otroligt tacksam. Och fortsätta gärna skicka bilder, texter och kommentarer på plaggen till mig. Det gör mig så förbaskat glad – och hjälper också oss att bli bättre.

Eller jag, Lorpan och Ludde ställde till med festen. Haha, Lorpan gjorde nämligen drinkar och lagade all mat så vore ju fräckt att sno åt sig äran. Jag bjöd in folk, det jag är bäst på.

Lorpan är verkligen jävel på att göra whisky sours.

Som min bror som är betydligt mycket häftigare än mig säger: ”Kulor tas för er”, haha. Det är nya” innesäget” enligt honom alla coola kids säger så.

Nej, men ärligt det hade inte funnits något Adoore utan er – så tack. Och framför allt tack till världens bästa Frida som får företaget att rulla, utan dig hade vi aldrig fungerat.

Charkisar – livets götta efter man fött barn och äntligen får frossa i alla ostar hej vilt. Har levt i dessa godbitar som vilar på min nos hela sommaren. Det är som att gå runt i vandrande skimmrande instagramfilter. Ljuset i dessa bågar från SheVoke är helt magiskt. Det var Angelica som tipsade om det märket från Australien – och nu är jag hooked. De gör inte bara snygga solglasögon, de har så bra glas också tycker jag.

 

Har levt i vår Rivera modell i sommar. Tycker det är så skönt att slippa ha underkläder, haha. Dessutom tog jag alla klänningar i storlek L, så allt passar. Jag kommer nämligen inte i typ några av mina gamla kläder för tillfället så det är så skönt att inte ens behöva testa. Nu har jag mina favoriter som jag vet att brösten och magen ryms i utan tjafs.

Tvingade Tuva att hoppa i några av höstklänningarna. Denna kommer i beige, lavendel, vit och ljusgrått. Tror bestämt att jag kommer ha på mig denna varje dag. Så fint till både sneakers, klackar och stövlar.

Önskar att ni kunde känna på klänningen genom skärmen för den är så galet mjuk. Spenderat alla sommarkvällar i denna. Dessutom är den stickad med några procent spandex vilket gör att den sitter så otroligt smickrande på. Annars kan jag lätt känna mig bylsig i stickade plagg men den här känner man sig bara kurvig och fab i.

 

Pangheta Tuva i vår Retro klänning i svart leomönster.

Japp, sedan grillade vi och badade innan aftonen led mot sitt slut. Jag och Harpan smet till sängs ganska tidigt med resten av gänget bubblade loss.

<3


18 kommentarer18 kommentarer om “Kulor tas för er.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar den stickade klänningen! Funkar den bra att använda som gravid?

  Svara
 • Ja, hundra procent tror den är så tjusig med en kula, den är ju superstretchig ; )

  Svara
 • Hej!!

  Jag undrar också om dem stickade klänningen kan passa till en gravid?

  Plus kan du inte skriva lite om vad du tycker om artipoppe-selen? 🙏🙏
  Är sugen på den (gravid med första barnet som kommer i december!!) Men är den värd att köpa eller bara snygg och dyr? 😅😅

  Grattis till succé med adoore!!

  Kram Hanna

  Svara
 • Ja, den stickade klänningen kommer sitta som en smäck med kulan!

  Älskar Artipoppe selen, den är livet. Tycker den ger så bra stöd och är så skön att bära länge, du kan ändra den så den hela tiden ger bra nackstöd när barnet växer. Dessutom är den ju pangsnygg.

  Kramar!

  Svara
 • Era klänningar är magiska och vad fint fixat av er <3

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Markus skjorta är så fin, hoppas du kan svara på var den är ifrån 🙂

  Svara
 • Den kommer från Oscar Jacobsen ; )

  Svara
 • Du…alkohol och bebisar är inte en fin kombination……..

  Svara
 • Varför kan du inte försöka utgå ifrån att Petra är en bra mamma. Hur vet du att hon inte bara smakat lite vin? Eller det kanske tom är alkoholfri dryck i glaset. Jag är heller inte förtjust i kombinationen alkohol och barn, men har svårt att tro att Petra skulle göra något som skulle vara farligt för Harry. Alla som fått barn vet hur starka moderskänslorna är och instinkten att göra det bästa för sitt barn.

  Svara
 • Ja och vafan har du i glaset, lixom. Inte cool iaf. Springer runt med vinglas och unge i sele, jävligt töntigt. VAD har du i glaset, undrar man???!

  Svara
 • Jag känner inte att jag ska behöva förklara mig. Min drink är virgin, men känns som det är underförstått.

  Och om jag vill ta ett glas vin så gör jag det – det är okej. Man får ta ett glas vin när man ammar. Alkoholen går inte ut i bröstmjölken det har jag fått bekräftat av flera barnmorskor. Däremot ska du ju självklart inte bli det minsta berusad. Men om du dricker ett glas vin eller kanske till och med två under en hel dag (om du klarar det, alla är olika) så är det okej.

  Bara för att det står vinglas och shots på ett bord betyder det inte att jag dricker.

  Kram på dig!

  Svara
 • Nej det undrar man inte, man utgår från att Petra har full koll på läget.

  Svara
 • När släpper ni den stickade klänningen Tuva har? Snart?? Vill ha direkt ☺️

  Svara
 • Den släpps om några veckor och kommer i mitten på September <3

  Svara
 • Vad roligt att det går så bra för dig och Adoore!! Hojta till om ni vill ha lite extra hjälp på ert lager. Är ofta ledig eftermiddagar, kvällar och helger så skulle lätt hoppa in när det det behövs!

  Svara
 • Kan ni inte fixa några fina klänningar som inte är i polyester? Helst bomull, kanske någon i viskos? Känns ovärt att betala för plastplagg. Jag gillar så många klänningar men alla som jag har kollat på har varit i polyester.

  Svara
 • Altså, du har aldri vært vakrere! Så fin!

  Svara
 • Älskar höstklänningen!
  Borde jag tipsa mammorna som kommer till mig för fotografering. Känns som de passar både med lite gravidmage eller med bebisen utanpå 🙂
  Så snyggt med lite puffärmar. Vad är det för material? Nåt stixigt ull? 🙂

  Svara