Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | juli 30, 2020

Bubbelpool, hemmagjord glass och nya samples.

Många kvällar har spenderats prick så här. Man hör ingenting när man sitter i bubbelkoppen så det är total avkoppling när man sitter där i det bubblande bruset.

Lorpan fick för sig att göra hemmagjorde glass en dag. Han överraskade mig med bigaråer, marsipan och mörk choklad. Precis mina smaker – magisk gottt blev det. Men först smällde vi några hemmagjorda pizzor.

Mina naglar har helt krackelerat. Minns ni hur fina de var när jag var gravid? Nu spricker de i mitten och bara går av. Någon sa till mig att barnet snor åt sig den bästa näringen när man ammar så barnet mår kalas medan man själv förfaller. Låter rimligt.

En annan lite äcklig fråga till er som ammar eller har gjort, Luktade ni mer svett? Jag har aldrig doftat svett typ men nu känner jag inte igen mig själv. Är det alla hormoner som spökar?

Fick den här bilden på Saras mamma i Adoore. Så fin! Blir så glad att så många olika åldrar bär märket. I höst kommer vi ha storlekar från 34-46.

Det är riktigt trevligt promenadstråk här ute.

Ida och Graan kom ut för att fira Tuvas födelsedag. Mitt urgulliga kusinbarn blev nämligen ett år.

Dagen efter tvingade jag Ida att prova igenom massa Adoore samples för våren. Allt går inte i produktion. Det kommer en variant på denna till hösten fast en helt annan modell. Men stickningen är helt magisk, den sitter som ett andra skinn och har några procent spandex i sig vilket gör att den verkligen smiter åt toksnyggt!

Stackars lilla Harpan jag har bara lyckats köpa alldeles för stora kläder för honom. Han har iof mest haft blöja på sig. Förutom på kvällarna och de lite kyligare dagarna.

 

Helskotta vad det grillats den här sommaren. Finns det något som inte grillats tror inte det? Vad är det mest otippade ni har grillat?

Älskar morgonrufsiga familjebilder – de är dem bästa.

Ananda provade också igenom lite plagg som kommer nu till hösten. Hur fin var hon i den röda färgen? Hon har precis fått lilla Nike som var med i inlägget nedan.


18 kommentarer18 kommentarer om “Bubbelpool, hemmagjord glass och nya samples.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa, jag ammar också och känner verkligen igen mig i svettdoften! Som att det inte skulle räcka att dofta sur mjölk liksom 🙂

  Svara
 • Älskar den stickade klänningen, så fin till en overszied kavaj eller kofta i höst <3

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Så glad att ni uppgraderar ända till storlek 46. Bra jobbat och ett föredöme:) 👏🏻

  Svara
 • Så bra att ni kommer ha ända upp till storlek 46!!! Ser fram emot att handla <3

  Svara
 • Så fin baddräkt du använt det senaste, den ljuslila från första bilden! Du råkar inte minnas vars denne är ifrån? Uppskattat i så fall! 🙂

  Svara
 • Japp, fick köpa ”Absolut torr” på Apoteket så att omgivningen skulle överleva :)))

  Svara
 • Yeees. Aldrig svettats tidigare? Tycker jag luktar surt och svett hela tiden. Också deofläckar, helt nytt för mig. Hatar dom. Tur att det är övergående 😅
  Så fina klänningar!!! Bra jobbat!

  Svara
 • Alltså jag blev helt chockad av min svettlukt och den fortsätter ännu 2 år efter förlossning. Fattar ej.

  Svara
 • Luktade också svett, förstår känsla. Men mitt försvann sen, såå håll ut. Hälsar sofie

  Svara
 • Den blå/lila stickade 👍🏻

  Svara
 • Rexonas cremedeo i pappask 🙂

  Svara
 • Har också känt att jag luktar mer svett när jag är gravid och ammar, men tror ärligt det är hormonerna som gör att jag känner lukten på ett annat sätt, typ mycket starkare och äckligare… men har inte haft några klagomål från nån annan haha. kan det vara det som är för dig med?

  Svara
 • Vad härligt ni ser ut att ha det! Jo jag är ingen expert, men skulle gissa på att ökade svettningar och därmed mer lukt ingår i hela gravid/hormon/amningsgrejen. Efter båda mina graviditeter har jag svettats otroligt mkt. På nya, konstiga ställen 🤣 Helt normalt, men jobbigt, skulle jag tippa!

  Svara
 • den nya sample klänningen är sjukt fin men hade önskat att banden suttit mer åt armhåls-hållet där många har sina ”problemområden” för att det är lite mer hud eller fett där. Sitter banden åt de hållet så tycker jag att det känns mer smickrande.
  pusss!!

  Svara
 • Ja! Fy vad jag doftade, framförallt i början.. Nu har det blivit bättre, men inte som innan då jag knappt behövde DEO. Delammar fortfarande så förhoppningsvis försvinner det helt när det är färdig ammat.

  Svara
 • Har självklart slängt ett par macarons på grillen, funkade sådär 🙂

  Svara
 • Det är som om nåt med kroppens kemi förändras med alla hormoner – en sån jäkla chock att plötsligt lukta skunk! Det som funkat allra bäst för mig är deo utan aluminiumsalter. Schmidts (finns på Apotea) har blivit en favorit: man doftar finfint även om svetten rinner!

  Svara
 • Bacon lindade bananer! Dela bananen i typ fyra delar, linda en bacon skiva runt varje, i med en tandpetare och släng på grillen, låter sjukt men jävligt gott!

  Svara