Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:04 | juli 28, 2020

Första dagarna på Ekerö.

Lycka i en bild. Älskar dessa två något ofantligt. 

Semestern lider mot sitt slut. På fredag lämnar vi tillbaka huset vi haft senaste månaden och flyttar tillbaka in till stan. Det har varit perfekt att vara här ute med Harry. Man kan ju inte direkt hänga ute i gassande solsken med småbarn och utflykter kräver betydligt mycket ansträngning nu med en nyfödd. Men här ute har allt varit så okomplicerat och enkelt. Jag är så glad över att Markus fått alla dessa heldagar med Harry, det var verkligen perfekt tajming. I början satt han ju fastklistrad på mitt bröst, men han börjar mer och mer bli en liten individ. Det är så häftigt att följa hans utveckling, det känns som det händer något nytt varje dag.

Jag har haft en hel del jobb med Adoore, så bloggen har dessvärre hamnat lite i kläm. Men man kan inte alltid kontrollera allt och nu fick det bli så. Därför känner jag mig extra peppad på att komma igång igen. Det kanske var bra med en liten paus för att få tillbaka den där glöden och gnistan.

Hur har er sommar varit? Berätta!

Herregud! En hel månad i bilder!

Vart ska man börja?

Första gästen ut var såklart vår älskade Linn. Ni som lyssnat på podden vet ju hur fantastisk den här människan är? Det hör man ju direkt! En riktig god och glad göteborgare mina vänner med ett hjärta av guld. Nog med kärlekshyllning. Vi begav oss ut på en promenad för att länsa naturen på lite blomster.

Linn plockade.

Jag tog åt mig äran på sociala medier. Det är som vanligt.

Amen kolla hur tjusigt det blev. Andras hus i all ära – men vaser och ljus släpar jag alltid med mig, haha. Till och med till vårt bröllop i Frankrike.

Resten av kvällen såg ut prick så här efter att Lorpan grillat en riktig mastadont måltid.

Dagen efter skulle vi få finfrämmande. Danijel, Saras kille, hade nämligen planerat en liten överraskningsfest som vi skulle ha på landet.

Medan vi preppade och fixade så tog grabbarna en tupplur. Eller okej, en sov och en låg och skrattade i sin ensamhet.

Ballongerna var uppblåsta och stassen på. Den var dock lite kortare än vad jag hade räknat med, det såg snarare ut som en topp. Så jag fick snällt gå och byta om så inte alla skulle få en glimt av min bak.

Vi slängde ihop en liten buffé. Lax på grillen med romsås kan ju vara bland det godaste som finns. Sedan blev det en klassisk sommartårta som Bosse svängde ihop.

Men som jag tog äran för igen. Ett genomgående tema det här dagarna. Jag la iallafall på jordgubbarna, haha.

Mammas älskling. Han älskar sin snuttefilt som vi sov med några veckor innan Harry kom så den skulle dofta som oss.

Där har vi henne – vårt lilla födelsedagsbarn. Hon hade dock redan lyckats lista ut att vi skulle överraska henne. Smarta fan. Ingen hade tydligen frågat henne om vad hon skulle göra på sin födelsedag och Linn råkade smsa: ”Grattis på födelsedagen” på morgonen. Fast hon fyllde år på måndagen och nu var det ju bara lördag, haha.

Den här morsan traskade från festen med en skön massage.

Sedan gjorde vädergudarna sitt för att fira Sara och drog tillbaka alla sina mörka moln och gjorde istället plats för den mer uppskattade solen.

Svensk sommar i en bild.

Hur härligt är det att så många nära vänner lyckats spotta ut barn precis samtidigt. Nike är bara några veckor yngre än Harry och Harry är bara några veckor yngre än Bob och Bob är bara några veckor yngre än Mauritz och Malcolm och Mauritz och Malcolm är bara några veckor yngre än Cleo. Ni hör ju det tar aldrig slut. Vi har ju ett helt fotbollslag samlat.

Sedan grillade vi igen och en del sov över.

Dagen efter när alla åkt hem återhämtade vi oss i soffan. Undra hur många bilder jag har på Harry och Markus när de sover tillsammans.


9 kommentarer9 kommentarer om “Första dagarna på Ekerö.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här