Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Lookfantastic

18:47 | juli 23, 2020

Mina favoriter från Lookfantastic!

Ni vet ju hur besatt jag är av glow. Därför kan ni förstår hur mycket jag älskar Lookfantastic YOU GLOW GIRL kampanj där de har massa utvalda skimrande favoriter till pangpriser. Jag snubblade själv över några nya förälskelser som jag nu varmt kan skryta om.

Först och främst missa inte min rabattkod PETRA22 som ger 22% till 5/9. Jag har valt ut några godbitar, men missa inte att klicka in på hemsidan för den är fylld till bredden med guldkorn. Jag tog mig även en sväng om på sajten för att lokalisera mer bra köp som som jag själv redan använder – men som jag nu klickade hem till ett bättre pris. Yes, Lookfantastic har ofta bättre priser – så gör dig själv en tjänst och spana om dina skönhetsfavoriter som går varmt hemma finns på sajten.

Okej, nu till det bästa – det jag valt.

Vita liberata – Body Blur.

Vita liberata är som ett trollslag, helt magisk. På några sekunder förvandlas ens hy från ojämn och lite glåmig till bländande JLO glow. Body Blur från Vita Liberata får dina spiror att skimra som aldrig förr. Jag skrev om deras produkt till benen på instagram och det var många som rungande instämde med mina ord. Jag låter nästan bilderna tala för sig själva. Men det ser ut som du trätt på den perfekta strumpbyxan. Din hud blir flawless på några sekunder och dessutom får du solkyssta spiror.

Jag blandar ut en klick med min bodylotion, så räcker den mycket längre.

Inget smink.

Vita Liberata – Beauty Blur i färgen Latte.

Flera på Instagram tipsade om deras ansiktsprodukt. Så jag var ju tvungen att klicka hem den med och dra mig baklänges den är lika bra. Så nu kör jag den som foundation istället. Älskar att den är så tunn, har den perfekta gyllene färgen (latte) och lämnar huden dränkt i lyster.

Tadaaaa! Alltså dra mig baklänges hur bra är den? Man ser jämnare ut, men inte sminkad. Min drömlook. Den blir inte alls kakig utan mer glowig och tunn, så ens egna hud skiner igenom men samtidigt ser du lite jämnare ut och boom dränkt i lyster utan att se glittrig ut.

Här har jag bara på mig Vita Liberata – Beauty Blur i färgen Latte.

 

 

Highlightern OMG från Illamasqua kommer att blända din omgivning. Jag kör den både på ansiktets högsta punkter men vill jag vara extra festlig så dundrar jag på den mitt på benet.

Ni ser ju!

Eller mitt på smalbenet för riktiga partyspiror i sommar.

Vill du ha en jämn bränna i sommar? Då är Glov Tan Away ditt livs investering. Du får bort varenda liten död hudcell och den räcker till 100 omgångar. Det här är ingen vanlig skrubbhandske utan den gör verkligen sitt jobb.

Nuface Mini.

Den här mackapären har jag velat prova så länge sedan jag såg den på en beauty youtubers instagram. Ni vet ju att jag tjatar hål i huvudet på er om att jag är svullen. Jag gör alltid en behandling med radiofrekvens hos Maria som jag göra ansiktsbehandlingar hos som dränerar vätska. Och nu kan jag göra det hemma!

Ah, alltså denna kostar såklart en slant – men är livet om du som jag ofta känner dig vätskefylld. Ska visa en före- och efterbild på instastory i veckan så ni får se skillnaden.

Du smörjer in ansiktet rejält med deras gel, som en mask som du sedan låter smörja in.

Wet Brush. 

Som ni ser är wet brush en storslagen favorit. Den svarta har hängt med ett tag, haha. Alltså om ni börjar med denna kan ni inte sluta. Det var min frisör Emelie som fick mig att börja med denna.

Den sliter inte på håret alls och är så satans bra. Kan inte borsta håret med en annan borste nu. Perfekt om du har löshår.

Imedeen Tan Optimizer.

Min mamma är brun året om. Och har ätit dessa så länge jag minnas så nu jäklar hakar jag på hennes rutin. Dessutom gör dessa att din hy förbereder sig bättre för solen och gör att du inte bränner dig eller skadar huden lika lätt. Egentligen ska du börja äta dem redan en månad innan du ger dig ut i solen.

Wow, Dream Coat. 

Den här godbiten har jag skrivit om tidigare. Men den ÄR INSANE! Har du svårt att få frisyren att sitta? Då sprayar du Dream Coat i topparna på handukstorkat hår precis innan du fönar eller fixar varje parti. Spraya inte hela håret på samma gång, utan ta varje parti/lock för sig då blir resultatet bäst.

Du kan också spraya den i torrt hår, men resultatet blir bäst när det är lite fuktigt.

Alltså på riktigt har du skandinaviskt hår som mig, där lockarna bara släpper på tre sekunder, är denna sprayen guld värd.

Elemis Pro-Collagen. 

Elemis produkter är en favorit här hemma. Och jag har skrivit om dessa tidigare – men de är helt magiska och en typisk sådan produkt som du kan fynda till bättre pris på Look Fantastic. Den här Pro-collagen krämen med SPF 30 bär jag dagligen – och till kvällen använder jag deras nattmask collagen overnight matrix.

Urban Decay Naked Heat, All nighter Setting spray

En annan grej som jag använt i år och dagar är Urban Decays ögonskugga ”heat” som nu kommit i en mindre förpackning med exakt de skuggorna jag använder så slipper du släpa runt på en tegelsten. Alltså de är ta mig tusan de finaste ögonskuggan jag vet – och nu kan ni köpa dem till ett bättre pris.

Sedan har jag använt deras setting spray after party i senaste åren – och vet ni vad!  Den förändrade ALLT. Sminket sitter helt plötsligt som STEN hela dagen, samtidigt som den ger lyster – den är sinnessjuk.


12 kommentarer12 kommentarer om “Mina favoriter från Lookfantastic!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beställde precis Beauty Blur ska bli kul att se 🙂
  Kram Charlotta

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om vita liberala produkterna doftar, och i såfall om dom luktar starkt. Jag är tyvärr överkänslig mot dofter. Hoppas någon vet och vill svara.

  Tack

  Jennie

  Svara
 • Hej nej den luktar inte direkt. Varken den för ansikte eller kropp.

  Svara
 • Är den fantastiska necessären från samma ställe också?

  Svara
 • Urk vilka långa tånaglar…

  Svara
 • ”Rimlig” kommentar, haha.

  Svara
 • Hahaha, bjud henne på pedikyr då?! Älskar att du zoomat in på tånaglarna på hennes bilder för att göra din research. 😆😆😆

  Svara
 • Finns det några begränsningar vad gäller rabattkoden? Jag får det inte att fungera tyvärr.

  Svara
 • Så fint shine det blir!

  Svara
 • Oj glowigt ben 😍 Har liknande produkt som heter red carpet nånting men den är snordyr och odryg. Bra tips att blanda med lotion.

  Svara
 • Åh så många bra tips här! Tack

  Svara
 • Älskar baddräkten! Vars är denne ifrån? 🙂

  Svara