window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:50 | juli 13, 2020

Vi hyrde ett landställe en helg – del 1.

Väderlägsrapporten i början på veckan skvallrade om 30 grader. Så jag och några kompisar börja frenetiskt leta efter ett landställe att spendera dessa gassande medelhavsdagar på. Jag lyckades få napp på min instagram – och på torsdag morgon bar det av två timmar från stan till ett ställe som såg som taget ut från pripps blå reklamen. Helt enskilt vid en insjö låg detta paradis beläget.

Tjänare farsorna. Så knäppt att mina pojkar blivit pappor.

När vi en vacker dag har vårt egna landställe så ska det vara beläget precis som detta – typ i vattnet. Kanske inte realistiskt första landställe, men kanske andra eller tredje då. Det kliar i mina fingrar efter att få sätta tänderna i ett ruckel att få rusta upp. Jag har kollat på alldeles för många avsnitt av SVT’s husdrömmar senaste tiden.

Vi dukade upp för middag på den enorma terassen och satt där tills midnatt.

Som en saga! Hur kan något vara så vackert?

Jag vill framförallt ha ett ställe för att kunna fly stan, bjuda ut alla underbara vänner och fånga de magiska helgerna som just denna. En liten oas där man bara kan vara, där det inte alltid måste vara ett projekt att ta sig ut.

Ett annat måste på mitt framtida landställe: hängmatta! Finns det något härligare?

Har levt i den här baddräkten från Scampi senaste veckorna.

Helgens bästa amningsplats helt klart.

Så glad att jag har världens skönaste släkt. Hej kusin! Pucken älskar också Graanen, antagligen för han har universums längsta ben vilket gör det extra behagligt att slå sig ner i knät. Puck kan nog vara världens mest närhets törstande hund. Hon sitter alltid i någons knä eller ligger nära.

Kolla vad stor Harry börjar bli. Typ en riktig människa.

Harry älskar att bara naken så jag luftar honom i tid och otid till Markus förfäran. Den här gången slutade det med kissfest.

Tänk att lite urin kan få en att skratta så mycket.

Några minuter senare, haha. Samma plats, ny klänning och försäkring i form av blöja. Eftersom Harry kräks som en galning byter jag om oftare än influencers på fashion week.

Många frågar hur det går med Pucken och Harry. Eller kanske snarare om Puck välkomnat Harry som ett tillskott i familjen. Och japp, hon lämnar aldrig Harrys sida som hans skyddande skugga. Snacka om att Harry kommer växa upp med världens bästa storasyster. 

Har levt i den här klänningen från Sleeper det här året. Den är så skön att bara dra på sig. Ni vet ju att jag precis som Harry njuter av att vara spritt språngande naken – och denna mina vänner behöver du inte bära några underkläder i.

Sedan var det dags att duka upp kvällens förrätt. Vi hade stället torsdagen till söndag. Så vi bestämde oss för att tjejerna styrde fredagens festligheter och killarna ansvarade för lördagens middag. Tycker alltid att det är genialiskt att dela upp ansvaret för då känner man sig mer peppad på att fixa när det är ens egna dag och kan luta sig tillbaka resterande dagar.

Det blev skagen och fläderdrinkar till förrätt.

Team Ladies. För övrigt fullkomligt älskar jag den här duken som jag helt ogenerat snott från min kompis Angelica.

Välkomstskål och mingel på bryggan.

Daddy watch!

Tack kvällen du var magisk.

Ikväll kommer resten av bilderna <3


8 kommentarer



8 kommentarer om “Vi hyrde ett landställe en helg – del 1.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här