Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:58 | juli 7, 2020

Midsommarhelgen i bilder!

Nu kastar vi oss till midsommar. Jag vet det var ljusår sedan, när Stockholm fortfarande badade i sol och man förbryllat undrade varför man någonsin åkt utomlands under sommaren. Alla dåliga somrar var som bortblåsta ur ens sinne. Precis som vid en förlossning och man förträngt smärtan. Sedan kom smällen, som man vet alltid motstridigt knackar på ens dörr för eller senare. Fan, kom igen nu vädret – ge oss stackars soltörstande svenskar lite sol. Vi behöver det.

Just nu är ju vädret i Stockholm iallafall schizofrent. Ena sekunden lyser solen med all sin kraft och jag springer in för att smörja in ansiktet med SPF för att sekunden efter sitta dyblöt i attackregn. Känns som jag är med i Sällskapsresan när familjen springer in och ut i fotoautomaten för att lyckas samla hela familjen på en och samma karta.

Och helt plötsligt minns man varför man åkte utomlands i juli.

Men nu glömmer vi det för solen sken iallafall på midsommar för ovanlighetens skull. Vi var hembjudna till Ananda och Stoffe på ”ön”. Som bebodda Lidingöborna säger.

Jag hade våfflat håret och kunde avgöra om jag kände mig fin eller passé. Råkade trycka på lite för mycket med våffeltången. Tycker lockarna är finast dagarna efter när de lagt sig lite.

Blev väldigt glad när två av mina kompisar dök upp i Adoore dagen till ära.

Malin övade på mammalivet. Hon ska nämligen poppa ut en unge i augusti så taggad på att få dela min mammaledighet med henne.

Hon slängde också ihop världens godaste marängtårta till efterrätt.

Harry är verkligen med på ett helt annat sätt nu. Hans ögon är så medvetna. Om jag ler till honom så ler han tillbaka. Jag tror faktiskt ingen har ”sett” mig så mycket som han ser mig. Han kollar verkligen mig så ärligt rakt i ögonen. Det bränner till i hjärtat varje gång och det känns som att han bara har ögon för mig i den stunden. Ballaste känslan jag varit med om.

Hade verkligen en perfekt midsommar. Alla har barn i typ samma ålder, det skiljer något år hit och dit.

Obligatorisk stolt familjebild.

Vår retroklänning är verkligen den som jag trivts bäst i senaste tiden. Den och riviera modellen. Mina bröst är ju som ni vet enorma och min mage är inte i närheten av att dra ihop sig så känner mig verkligen bekväm i dessa. Just nu känns det verkligen inte som att min mage bara ”kommer dra ihop sig”. Jag kommer nog få kämpa en del. Jag har inte fått några bristningar, men den är ganska go och fyllig.

Love you! Precis innan midnatt bar det av hemåt.

Lördagen bjöd också på pangväder så vi bestämde oss för att hoppa på båten till Fjäderholmarna. Egentligen skulle vi gå ut till Djurgården och äta lunch men traskade förbi båten i Nybrokajen och tänkte vad tusan vi drar ut.

Harry skötte sig exemplariskt så vi åt en långlunch på Rökeriet, tog en promenad runt den lilla ön, lapade lite sol innan det bar av hemåt. Älskar att Fjäderholmarna är så nära stan. Bara en halvtimme med båt och så är man rätt ute i Skärgårdsidyllen. Perfekt liten dagsutflykt för familjen.


11 kommentarer11 kommentarer om “Midsommarhelgen i bilder!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har sagt det förut och jag säger det igen, så fin i våfflat hår 😍

  http://johannagrahn.se/

  Svara
 • Vad har du för våffeltång? Superfint!

  Svara
 • Åååhh den kommer säkert dra ihop sig till utgångsläget 🙂 Det tror man inte men så en dag..

  Svara
 • Skriver detta med all kärlek!
  Är så befriande att du inte har ”influenser-genen” när det kommer till kroppen efter graviditeten 😂❤️
  Alltså den hem som gör att man kan hoppa i sina vanliga jeans på väg hem från BB och liksom ”åh, kroppen är fantastiskt, jag väger lika mycket nu en vecka efter förlossningen som innan jag blev gravid” 😉😉

  Svara
 • Håller med, min kropp är inte lika fantastisk som bloggares kroppar eftersom jag 10 månader senare fortfarande är lite rund o go om magen 🙂 Musklerna har inte riktigt gått ihop sig och stygnet har gjort att jag har en kant mellan fiffi och magen 🙂 men ungen mår prima skinka!

  Svara
 • Åh vad glad jag blev (konstigt, jag vet) av att det är någon mer som har en kant mellan fiffi och magen pga. ärr från snitt. Trodde bara det var jag som haft otur!

  Svara
 • Åh vad härligt och du strålar lika mycket som alltid! Var kommer Harrys body med trycket ”Milk” ifrån? Så söt!

  Svara
 • 3 barn senare är min mage relativt smal ändå men magmusklerna är obefintliga och har en djup delning ung vid naveln. Vilket gör att jag har en pösmage och lätt ser gravid ut. Skulle vara jätteintressant att få höra hur du tänker klädmässigt i framtiden med din kroppsform!

  Om jag markerar där jag är som smalast ser jag gravid ut, mitt på förstärker ju intrycket av att vara stor, och under/över blir ju bara konstigt… Det blir att kämpa på med egentiden o orken att träna, jag vet, men det blir ju inte mindre intensivt ju äldre de blir…

  Svara
 • Så mysigt ni hade det! <3

  Svara
 • Tog nog några månader eller ett halvår innan det där magihopdragandet märktes av 🙂

  Svara
 • Mitt barn kom för två år sedan och jag är bannemig fortfarande rund och go, speciellt på magen.

  Svara