Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:42 | juli 5, 2020

En natt på Härringe Slott, Höga vagnar och Makeover!

Det känns som att tiden sedan Harry kom gått i ett – men också varit en evighet. Bloggen har verkligen kommit i skyundan. Men idag är första dagen på länge som jag känner hur mina axlar sjunkit och hur lugnet bara tynger ner min kropp i soffan.

Nu är jag tillbaka på riktigt – hej bloggen! Gud, vad längesedan vi hängde på riktigt som vanligt. Jag har haft en del jobb senaste tiden och det har varit svårt att få till allt med Harry. Så jag har bestämt mig för att skjuta fram en del saker och skala ner. Vill bara njuta av vår första sommar utan att få ångest över att jag inte hinner med.

Regnet smattrar utanför rutorna på landstället vi hyrt, som en lugnande hand som säger att det absolut inte finns något annat att göra än att ta det lugnt. Och på tvn rullar Crazy Riche Asians. De sista kompisarna har precis åkt hem från gårdagens festligheter. Igår hade vi nämligen överraskningskalas för Sara här ute. Men det tar vi om några dagar först måste vi verkligen komma ikapp i uppdateringen. Herregud, det känns som ett helt liv har hänt sedan vi snackade sist.

Får så många frågor om vad vi har för vagn. Vi har en Stokke Trailz. Vi valde den för att det var vagnen med högst liggdel. Eftersom jag är rätt lång så kändes de andra vagnar så låga för mig. Dessutom är den som klippt och skuren för en baglady som mig som älskar att frakta saker. Vad har jag gjort utan vagn hela mitt liv? Så himla gött att bara kunna sula under allting under. Också livsfarligt, ska bli spännande att se vad man kommer hitta där under om någon månad eller så. En gång hittade jag en ett år gammal bearnaisesås i min handväska, haha.

Tänkte att jag kan göra ett inlägg om Harrys favoritprylar till er som frågat. Jag har precis köpt en maskin som man sätter på vagnen så den skakar – en riktig burrande hjälte.

Okej, nu kastar vi oss tillbaka. Sorry, för det blir lite fördröjning ska kötta på de här dagarna så vi hamnar i nutid.

En helg checkade vi in på Härringe Slott med Freddie som jag har Adoore med. Han och jag hade först genomgång av Q1 och Q2 och pratade lite om vår framtid innan vi anslöt till resten av gänget vid poolen Lorpan, Harry och Sofia. Tycker det är så kul att ha Adoore att diskutera med Markus, även om det är min baby så är han så involverad i vår resa.

Härringe slott måste ju ha en av Sveriges största pooler.

Traskade ner till vattnet där Freddie bokat bastun.

Killarna badade och bastade medan jag, Sofia och Harry satt i kvällssolen och kollade på. Levt i de här godbitarna från Rayban i vår. En lite mer feminin modell.

Wow, den här våren och försommaren har verkligen skämt bort oss med pangväder. Hoppas det håller i sig hela sommaren ut, även om vi är inne i en liten dipp just nu.

 

Sen var det dags för middag. En av de klänningarna som jag känner mig som absolut finast i just nu med min ”nya” kropp är vår riviera modell från Adoore. (reklamlänk) Har verkligen problem med att komma överens med mina nya bomber till bröst, kommer nämligen inte i några kläder för tillfället. Jag vet det är bara kläder, men känner mig liksom lite lost. Jaja, det är ju bara en kort period i livet som man är en vandrande mjölkmaskin.

Du bara växer och växer. Snart kommer du ha växt om mig.

Vi har lunchat med Mira på Kungsholmen. Närmare bestämt på Mälarpaveljongen. Jäklar, vad god deras rödtunga var! Prova den!

Puck har varit hos frisören för en liten renovering. Hennes tovor blir lätt som ull, som Petra som driver Epicdog salong är en mästare att få ut.

Jag har myst järnet i sängen med mina två små barn.

Nu ska jag preppa loss med inlägg till imorgon! Hoppas ni har en fin söndag!


10 kommentarer10 kommentarer om “En natt på Härringe Slott, Höga vagnar och Makeover!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I senaste vecka för vecka verkar ni ha två vagnar? En beat utöver trailz?

  Svara
 • Jag skulle inte kalla vädret för en dipp utan mer en avgrundsgrop. Jag kan inte nog förklara hur mycket jag avskyr regn😫.

  Svara
 • Precis…det skall vara 15 c i Stockholm följande 14 dagarna… 🙁

  Svara
 • Tycker det är rimligt att ha små mål med liten bebis 🙂 när de blir större kan man gör allt men tyckte vissa svara med bebis var så tuffa!

  Ibland var det tillräckligt att hinna med att klä på sig ordentliga kläder, eller hinna äta eller ha som mål att åka och handla 😉

  Nu är min nästa bebis här om några veckor och då blir det kanske ännu svårare 😉 min större dotter ska gå på förskolan några dagar i veckan och då ska vi hinna dit i tid och hämta henne i tid 😂 dagarna hon är hemma kommer Vi behöva underhålla henne med kompisar eller öppna förskolan så blir nog ingen lugn stund 🥴🥴

  Svara
 • Älskar att du är tillbaka, du är ju ens stjärna på att skriva och berätta! Men ta det helt lugnt, njut av tiden med bebis och stressa inte för att hinna med 🙂

  Svara
 • Sista bilden är goals! Så underbart det ser ut med bebis och vovve i sängen och du strålar ❤️

  Svara
 • Tänkte på dig; https://www.sikoauktioner.se/auktion/497397

  Svara
 • Var kommer den gröna kudden/lakanen ifrån?

  Svara
 • Vilken skötväska har ni till er Stokke Trailz? 🙂

  Svara
 • Hej Petra! Det här blir ett meddelande på ett inlägg tillbaka i tiden, men jag ville bara skriva att jag återkommer till den här bilden med dig och bebis och Pucken! Allvarligt, jag söker upp den, haha. Sorry for being creepy. Men goddamn vad mysig och fin den är. För mig är den verkligen ”goals” som folk säger. Växte upp med en liknande hund och det är verkligen en liten ängel i mitt hjärta för resten av livet. Hittade till din blogg efter att Harry kom till världen och är glad för det, tycker att du är en av få som bloggar som faktiskt kan skriva på riktigt. Önskar dig allt välmående och lycka i livet! Du ser lycklig ut och det är så himla fint att se.

  Svara