Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med SAFIRA

21:30 | juni 30, 2020

Treasures from the sea.

Pärlhoops, Safira.
Halsband med sötvattenpärla (fylls på i mitten juli).

Om det är någon gång jag tycker det är så löjligt fint med mycket accessoarer så är det under sommaren. Ofta bär vi bara ett plagg – och det kan minst sagt behöva livas upp. Jag har gått från att vara en person som knappt bär några smycken alls till en rasslande julgran. Nu känner jag mig inte komplett utan massa strass.

Pärlhoopsen från kollektionen tycker jag är i perfekt mellanstorlek. Dessutom väger de knappt någonting trots att det är riktiga sötvattenpärlor. Mina öronsnibbar har fått göra en hel del tunga lyft genom åren – vilket i sin tur har resulterat i rätt uttöjda hål. Så inga örhängen i kollektionen är tunga.

Pastellhalsband med sötvattenpärlor (kommer påfyllning i mitten på juli).
Dubbelring med pärlor – 18k Gold Plated Double Row Ring.

En annan färgstark godbit som går varm här hemma är pastellhalsbandet i mina favoritfärger för tillfället: lavendel, turkost och gult. De är så tjusigt att antingen bära till en uttrycksfull outfit eller bara något helt neutralt i beige eller vitt.

Jag älskar ju att fläska på med massa ringar. Men gillar du att bära färre smycken hade jag satsat på Gold Plated Double Row Ring som har den rätta vintagekänslan och tar plats.

Korallring – 24k Gold Plated Coral Ring.

Ring med gul sten – 18k Gold Plated Yellow Marquise Ring

Korallringarna älskar jag att bära som en dubblett. Bredvid den eminenta sidekicken Yellow Marquise Ring. Den är så nätt men sticker ändå ut så man hajar till. Fått så mycket komplimanger för den.

Färgglada Earcuffs.
Regnbågsfärgat örhänge (4-pack).
Örhänge med medaljong.

Eacuffsen som kommer i två olika färger är enligt mig briljanta när du vill addera lite extra bling utan att ta nya hål. Om ni frågar mig så lever jag i tid och otid efter the more the merrier även så när det kommer till mängden smycken. Jag bär sällan en matchad duo, utan blandar gärna alla smycken hej vilt. Tycker resultatet blir mindre perfekt och inte lika ”ordentligt”.

En produkt som fått för lite utrymme här inne är helt klart de regnbågsfärgade örhängena som säljs om ett 4-pack. Tycker dem är de perfekta birollerna till smycken som tar mer plats och spelar huvudrollen. De är Batmans Robin. Den perfekta sidekicken i vått och torrt.

Regnbågsfärgat örhänge (4-pack).

Sjukt svårt att få till en snygg bild på kittet där man verkligen ser färgerna – de gör sig helt klart bäst IRL.

Korallhalsband med pärlor. 
Korallhalsband i guld. 
Korallhalsband i silver.

Tre andra favoriter från kollektionen är korallhalsbanden som är så fina att bära bara för sig själv eller i lager på lager. Eftersom jag är en girig skata så älskar jag allt som glimmar lite extra – så min personliga favorit är den med pärlor. Den kan man även vira runt vristen så blir det ett fint smycke till foten eller varför inte armen?

Korallhalsband i silver.

Tvistad choker. 


17 kommentarer17 kommentarer om “Treasures from the sea.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra!

  Kan inte du snälla tipsa om var du gjort din näsoperation och vad doktorn heter? Tycker verkligen den är så fin! Skulle behöva en rekommendation. Tack 🙂

  Svara
 • Ser ingen skillnad på hennes näsa nu och för flera år sen🤔

  Svara
 • Oj inte? Det är rätt så stor skillnad, speciellt på nästippen som nu är mer uppåt. Googla bilder på Petra så ser du 🙂

  Vore som sagt väldigt tacksam för namn på klinik + doktor!

  Svara
 • Och var hon gjort läpparna och tänderna någonstans 🙂

  Svara
 • Ja! Gärna allt i ett eget inlägg!

  Svara
 • Gud vad fin och naturlig du ser ut på bilderna med den rosa klänningen, den färgen passar dig onekligen magiskt ✨✨

  http://johannagrahn.se/

  Svara
 • Du är så jävla härlig! Och snygg!

  Svara
 • Jag har en fråga som jag skulle uppskatta om du kunde ta upp med din mamma samt vad dina erfarenheter är. Jag har precis fått reda på att jag är gravid och innan dess har jag druckit en del alkohol vid flera tillfällen, AWs, fester osv. Jag ör i max vecka 4 och jag är livrädd att detta nu ska få komplikationer. Hur kände du när du blev gravid? Hur farligt är det?

  Svara
 • Råkade skriva svar som en ny kommentar så här kommer det igen

  Det är ingen fara! Första tiden så får bebis näring från något som kallas gulesäcken istället för mamman. Jag pratade med min barnmorska om detta så du kan få en bättre förklaring av professionella om detta sen haha.

  Svara
 • Hej! Kommer halsbandet med medaljongen igen?

  Svara
 • Var kommer den rosa klänningen ifrån? Plus den gula från Instagram story? Älskar färgerna😍

  Svara
 • Hej Petra! För någon vecka sen la jag en beställning på Adoore och hade en fråga om leverans och har därför kontaktat företaget ett flertal gånger via telefon, mejl & DM på Instagram men får inget svar. När jag ringt har det bara gått automatiskt till telefonsvar och mina mejl är fortfarande obesvarade. Förstår att det inte är du som förmodligen har ansvar över alla kontakter men ville bara dubbelkolla om det finns något annat sätt att nå fram?
  Hoppas du inte tar detta som kritik utan det handlar bara om att jag verkligen ser framemot att få klänningarna!
  Kram <3.

  Svara
 • Kommer det stora örhängena du brukar använda säljas??

  Tack!

  Svara
 • Hej,

  Du har ju fått mycket kritik för att vissa av dessa smycken (alla kanske?) är rena kopior av smyckesdesigners, och till och med av märken du själv ägt och promotat innan. Har du ingen kommentar på det? Du verkar bara ignorera all kritik du fått, till och med kritik av företaget du kopierat.

  Men jag tror inte dina läsare glömmer så lätt, speciellt inte eftersom det innan har framkommit att så många av dina Adoore-klänningar också var rena kopior av andras design. Det gör ju att dina läsare undrar, är allt du gör bara hafsiga kopior?

  Svara
 • Har också påpekat detta men vad ska hon egentligen svara?
  Ja hon kopierar allt.
  Finns inget svar från den som bara gör kopior. Billiga kopior dessutom.

  Svara
 • Du är så vacker 🙂

  Hälsningar team Picky Posters
  http://www.pickyposters.se

  Svara
 • Det är ingen fara! Första tiden så får bebis näring från något som kallas gulesäcken istället för mamman. Jag pratade med min barnmorska om detta så du kan få en bättre förklaring av professionella om detta sen haha.

  Svara