Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:59 | juni 22, 2020

Växtvärk, Läckande bomber och Nya lockar!

Nej, men okej! Först och främst hur söt är min bebis? Alla säger att Harry är en kopia av Markus, men när mamma visade en bebisbild på mig nu i helgen så var vi faktiskt lite lika. Eller man skulle iallafall kunna tro att vi var släkt, haha.

Herregud, vad han växer. Poff, så var han vuxen och gick ut gymnasiet.

Det är som att han dagligen halsar i sig samma förföriska dryck som Alice i Underlandet. Men istället för att krympa så blir han större. Precis som mina bröst, de måste girigt slurpa i sig anabola i smyg. För vad i helskotta – de bara växer och växer mot min vilja. Här behövs ingen flytmadrass i sommar, lägg mig bara raklång i poolen, så kan du surfa runt bäst du vill på mina bomber. Det är lite frustrerande för just nu får jag ett psykbryt varje gång jag ska klä på mig. Det enda som passar är våra klänningar från Adoore där jag gått upp i en L. Vad jag än försöker pressa ner mig i så är brösten eller magen i vägen. Snacka om att man gick från att vilja bära svintighta fodral där magen poppade till ”så luftigt” och ”löst” som möjligt. Jag har inga problem med att jag är lite lös och härlig just nu. Jag är så otroligt tacksam för vad min kropp åstadkommit – och tänker absolut inte stressa en sekund över det. Men känner mig bara extremt obekväm med mina Dolly Parton bröst som dessutom läcker som ett avdankat avloppsrör. Klänningar som knappt är urringade riktar plötsligt allt strålkastarljus mot bysten som nästan vibrerar av all mjölk som frodas.

Och sedan har vi dilemmat att du bara kan bära plagg där du snabbt, likt en OS-gren, ska kunna kasta fram bröstet för att undvika ett vrål, gärna gömd under en filt, i gassande plusgrader och dessutom lyckas docka i en inte alltid så villig mun som dessutom likt en pilkastartävling ska pricka rätt i mitten. För annars börjar ditt barn likt Hacke Hackspett börja picka runt längst hela barmen – och då ska du när du äntligen tagit dig ut ur filten med håret på sniskan upprepa samma procedur.

Okej, ska sluta tjata om mina bröst men är så fascinerad av hela den här processen med amning. Nu går det iallafall bättre och gör inte lika ont, även om det fortfarande inte är smärtfritt så det är förbannat skönt ska jag få be att tala om.

Som ni kanske sett på insta så har jag fått en ny fäbless för att våffla mitt hår så där chict som man gjorde på 90-talet. Kul med något nytt, jag har ju nästan alltid mitt barr likadant.

Vill ni prova så är det en locktång från Babyliss som ni hittar här (reklamlänk).

AHHHHHH!!!! VILL BARA ÄTA UPP HARRY!

Ni frågar alltid om hans kläder so here we go: Tjocktröja (klick!), Shorts (just dessa är slut, men babyshop har massa fina shorts som Harry har).


10 kommentarer10 kommentarer om “Växtvärk, Läckande bomber och Nya lockar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Älskar looken och letade efter locktången men din länk gick till fel sida 🙂

  Svara
 • Prova nu ; ) Kramar!

  Svara
 • Alltså du är såå underbar!! Hög igenkänningsfaktor på dina upplevelser med amning och hela grejen. Har en 5 dagars bebis i famnen och mina bröst upplever samma som dina. Herregud varför talar ingen om Amningspärsen??

  Svara
 • Petra, när kommer din förlossningsberättelse upp? Jag är så peppad på att få läsa den! <3

  Svara
 • Libero släpper filmen nu i dagarna ; )

  Svara
 • pistolet de massage Je joue beaucoup au cricket le week-end, ce qui me donne mal au corps le lendemain. Avec ma femme refusant de me faire masser chaque fois que je joue, j’ai décidé que j’avais besoin d’une option. Après avoir vu de nombreuses critiques et vidéos YouTube, j’ai décidé d’acheter un pistolet de massage. J’ai choisi celui-ci en particulier en regardant le rapport prix / avis. Il y en avait beaucoup plus chers, mais en voyant certaines vidéos YouTube, cela ne valait pas la peine de dépenser autant pour le même effet.

  WOWWWWWWWW !! était mon sentiment quand je l’ai utilisé la première fois sur mon mollet. Je pouvais voir les muscles du mollet bouger. Je l’ai tellement aimé que j’ai utilisé sur tout mon corps de la tête aux pieds en utilisant un réglage différent. Se sent si bien sur le cou, le dos du mollet et les cuisses.

  Il est livré dans une belle mallette de transport robuste qui a des moules pour stocker en toute sécurité les composants du masseur. Il est livré avec 6 accessoires différents qui diffèrent par leur forme et leur texture et peuvent être utilisés dans différents domaines et un manuel d’instructions qui l’explique bien. Extrêmement facile à utiliser, grand poids, grande batterie et grande sensation. La durée de vie de la batterie semble incroyable étant donné que j’utilise depuis 3 jours depuis de longues heures et que je ne l’ai pas encore chargée. Les niveaux de vitesse vont de 1 à 30. Se sent plus stable à des vitesses plus élevées pistolet de massage.

  J’ai acheté plus de masseurs auparavant, mais celui-ci est de loin mon préféré et l’utilisera très souvent. Je recommande vraiment ce masseur à tout le monde, que ce soit pour des douleurs causales ou de vrais muscles endoloris. Vous ne regretterez pas de l’acheter. Livré avec une garantie d’un an, j’espère juste qu’il dure longtemps sans tomber en panne.Première impression, le pistolet est solide et lourd. C’est plus grand en personne que sur les photos. En outre, il semble être fait d’un très bon matériau, il a une finition lisse et mate sur la poignée.
  Avantages:
  L’emballage est livré avec de nombreuses pièces jointes différentes avec une variété de fonctions. En outre, il existe différents niveaux de vitesse que vous pouvez également régler. Bien que je ne puisse pas sentir une énorme différence lors du passage d’un niveau à l’autre. Mais ma mère a apprécié cette fonctionnalité, car c’était un changement tolérable pour elle. Donc, avec ce petit incrément, les personnes âgées peuvent également l’utiliser. Quant aux accessoires, ils restent dans le pistolet, faciles à échanger, il suffit de les tourner et de les tirer pour les échanger pistolet de massage.
  Les inconvénients:
  Le manuel d’utilisation ne contient pas d’instructions claires sur la destination des pièces jointes. De plus, c’est un peu lourd, après l’avoir utilisé pendant un certain temps, mon poignet commence à se fatiguer.

  Mais dans l’ensemble, je pense que c’est un excellent achat et investissement. Comme je suis toujours debout au travail, que je marche ou que je reste debout pendant une longue période. Ce pistolet a fait un très bon travail en réduisant la douleur et la tension musculaire dans mes jambes pistolet de massage.

  Svara
 • Hej! När kommer din förlossningsvlogg upp?

  Svara
 • Älskar ditt hår så, ser bara chict och elegant ut på dig.

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Jag har exakt samma problem! Du får gärna tipsa om härliga plagg att använda medans man ammar som får en att se någorlunda trevlig ut😂🙏🏽❤️

  Svara
 • Du har en så bra inställning till föräldraskapet med allt som kommer med! Sen skriver du om hela den här bebisperioden på ett så tilltalande sätt, öppet och humoristiskt. Du delar även de mindre förtjusande bitarna på ett helt förtjusande sätt! Heja dig!

  Svara