window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

20:00 | juni 16, 2020

Behind the scenes på Adoore!

Åh, herregud! Vart tar tiden vägen med barn? Helt plötsligt är det kväll och hela dagen har flugit förbi. Jag vill att ni ska veta att jag ser och läser alla era kommentarer, även om jag inte hinner svara just nu. Så sluta inte skriva till mig <3 Har ni frågor så hör av er på instagram, det är så mycket lättare att svara med telefonen när jag sitter och ammar.

Jag har bestämt mig för att sänka kraven på mig själv de här första månaderna med Harry. Annars bygger jag bara upp en hög av ångest och får så dåligt samvete för jag presterar så dåligt härinne. Jag har bloggat och uppdaterat härinne i princip var och varannan dag sedan jag var 16 år. Nu är jag 32. Halva mitt liv har jag varit med blogg – och förhoppningsvis resten av livet ut. Så om det går någon dag mellan varven nu de två första månaderna med bebis så får det vara så, ska försöka njuta av att vara mammaledig den här sommaren i den mån det går. Jag hör till den skaran som älskar att blogga, framför allt gillar jag gemenskapen här inne. För mig är ni som ett extra kompisgäng som man kan ventilera livet med.

Det är en hel del arbete med min andra bebis varje dag, Adoore går nämligen som tåget just nu. Vi är ju fortfarande ett väldigt litet bolag som har ordentligt med växtvärk. Känner mig otroligt tacksam över responsen nu i dessa speciella tider. Jag kan inte förstå hur ett jobb kan vara så kul? Måste nypa mig i armen varje dag. Det finns inget som gör mig gladare än när ni skickar bilder på er iförda klänningarna eller kommer fram på stan iförda våra stassar. Vill skrika till högt varje gång jag sportar någon i våra prints. Framförallt känns det så otroligt kul att så många känner sig fina och kvinnliga i plaggen oavsett storlek.

Vill bara lägga till att jag vet att våra storlekar är små och vi kommer lägga till storlekar i höst så att fler kan bära kollektionen.

För ett tag sedan plåtade vi lite nya bilder på några av sommarplaggen.

Dagens assistent! Harry är fortfarande lite för liten för shorts från ett av hans favoritmärken Bobo Choses! Insett att det är perfekt med shorts i storleken större då de blir som långa byxor på honom nu och så kan ha dem som shorts i slutet på sommaren, så de får lite längre livstid.

Dagens modell ubertrevliga och tjusiga Sofi Anckarman. Emelie Jonsson proffset på glow la make.

 

Insett att vår Rivera klänning verkligen är den ultimata amningsstassen då man dessutom kan täcka bröstet med plagget.

Vår utegård visade upp sig från sin bästa sida och kändes som att det var någons trädgård i Provence.

Hur fint glow? Fick massa tips av Emelie som vi kan ta i ett annat inlägg.

Vilken emoji? Haha!

”Kan du backa in i rosbusken”

Beställde två hattar från Lack of Color efter att ha lånat Angelicas 113562162 gånger. Men de verkar ha hamnat på vilospår. Beställde dem för en månad sedan – men de verkar ha fastnat längst vägen i tullen.

Vi passade på att ta lite ”content” bilder mellan produktbilderna.

Längtar tills vår röda assymetric klänning kommer in i min storlek! Kommer leva i den i sommar!

Gänget! Frida till vänster är vår klippa på Adoore. Utan henne hade vårt maskineri inte fungerat.

 Solpaus!
   

Harry sov typ hela dagen och hängde med sin pappa så när som på amningspauser. Det var perfekt att vi kunde plåta nästintill allt på vår innergård.

Det finaste vi har!


14 kommentarer



14 kommentarer om “Behind the scenes på Adoore!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså Petra, jag började följa dig nu när du väntade barn och jag hittade dig på liberoyoutube. Det jag måste säga är HERREGUD VILKA SNYGGA KLÄNNINGAR!! Vill ha allihopa. Vill också jobba i ditt team!!

    Svara
  • haha varför står du på tå med högerfoten? Du gör ofta det

    Svara
  • Självklart ska du ta dig tiden att bara vara mamma nu. Kram <3

    Svara
  • Klart du ska ta det lugnt med bloggandet och vara mammaledig! Känn ingen stress, vi finns kvar. Fokusera på det viktigaste i livet nu. ❤

    Svara
  • Nästa gång ni gör en kampanj så skulle det vara intressant att se modeller i annan storlek och gärna också annat ursprung 🙂

    Det är ju stereotypa modeller som används och det vore uppfriskande om fler kvinnor kunde representeras. 👍

    Svara
  • Gud vad söt han är!!

    Svara
  • Tycker du ska blogga precis så mycket som du känner för, verkligen ingen press att uppdatera. Helt naturligt och rimligt att bloggen får ett eller två inlägg i veckan nu när du har barn och företag. Du är grym! 🤗

    Svara
  • Sluta be om ursäkt! Du är nybliven mamma, ett jobb till 300 procent. Om någon undrar är det nog barnungar utan erfarenhet. Er tid är nu! Din man behöver gå och panta sina läskburkar haha. När jag fick barn för 10 år sedan levde fadern också på läsk.

    Svara
  • Så fina bilder o klänningar o sån mini Harry är! Var kommer örngotten som är gulmönstrade från? Ser härliga ut! Kram

    Svara
  • Hurra för större storlekar!!! Mvh en som förmodligen behöver XXL

    Svara
  • Fina klänningar 😊 Vart är den blå klänningen som du har på dig ifrån?

    Svara
  • Jag tycker det är så tråkigt att storlekarna i klänningarna är så små. Jag som i vanliga fall är en S/M behöver ha en XL i paris-klänningen. Tänker på dom som är XL i vanliga fall, så exkluderande. Det bidrar till en så skev kroppsnorm också. Jag som har haft ätproblem under en väldigt lång period av mitt liv blir så triggad av att behöva beställa en XL… Tråkigt att ni inte inkluderar alla kroppar, känns inte särskilt 2020.

    Svara
  • Jättefina klänningar men reagerar tyvärr på att det bara är smala vita modeller. Variation behövs!

    Svara
  • I’ve been wanting to get one of these for probably three years now. For those who are unaware, these style of deep tissue massage guns have been used by high level physical therapists for the last decade. A few years back, there were a handful of companies producing them but they all retailed for $600+ and you couldn’t get them on massage gun. I’m happy to report that this thing is the real deal! If you have experienced a deep tissue massage from one of the more expensive brands, this one is almost exactly the same thing. It has a ton of speed settings, probably 30 or more from what I can tell, and it comes with a variety of different attachments. Honestly, my favorite is the basic single prong one, since it’s very easy to manage the pressure and direct the massage in the desired areas. The foam ball is nice to use for practice until you get the hang of it. The device is well constructed and the battery life lasts a very long time. I like the green ring that illuminates when you power massage gun on. I’ve had restless leg syndrome off and on for many years and this helps a lot to use right before bed! Very happy with my purchase and glad that I bought it! 5 stars from me! It’s been around two weeks since I’ve had it and no signs of wear. I will update massage gun if anything changes!

    Svara