window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:53 | maj 12, 2020

Kjol som klänning, Ny kollektion för Safira och Utemöbler till låns!

Nu kastar vi oss tillbaka i tiden igen. Jag lånade in färgprover från min bästis Carros inredningsmärke Studio Blasiak till Safira fotograferingen och fick en gullig bild på Bob alla klossar innan budet kom och körde det hem till mig. Det är ju Carro som gjort underredet till vårt matbord hemma. Hon kan göra alla möjliga möbler i exakt kulör – tips, tips, tips!

Det gäller att vara kreativ så här i slutspurten med magen.

Segt att jag kom på att det var väldigt fint att drar upp kjolen och använda den som tubklänning med kulan fem dagar innan BF. Men ett tips till er – och så langar du bara en stor kavaj till. Det är nog lika tjusigt även utan mage skulle jag förmoda.

Fungerade toppen med alla sorters kjolar.

Angelica hade med sig massa fina accessoarer. Bland annat den här hatten från Lack of Color. Och en liten del av hennes enorma solglasögonsamling.

Mina favoriter var dessa från Shevoke i modellen Paris.

Eftersom vi ska platsbygga en hylla i sovrummet så har fåtöljen och bordet fått flytta in i garderoben istället. Hoppas de där förbaskade lamporna från Italien kommer snart så vi kan få upp hyllan. Hade varit så skönt att få undan alla Harrys saker som ligger på golvet just nu.

En sen lunchpaus på grillen. Alltid ett sämre drag i efterhand då man alltid känner sig överkörd efter. Man ska bara äta snabbmat när man kan vara sunk efter, haha.

I söndags åkte jag, Mathilda, Bosse och Lorpan till Ekerö för att känna in viben inför vår sommar på landstället. Dessvärre öppnade sig himmelen och regnet öste ner. Först svängde vi förbi något som hette Rosenhill men det var ingen höjdare i ösregn – men ser verkligen framemot att hänga där i sommar när solen skiner. Vi rullade vidare till hamnen som hette Jungfrusund där vi ropade in en biff rydberg och en crème brûlée till efterrätt.

Sedan blev det måndag och det var dags att fortsätta plåta min kollektion för Safira som släpps den 9 juni.

Vi skulle bränna av alla ”flat images” som kommer ligga som produktbilder på deras hemsida.

När Angelica åkt hem fortsatte mitt nya preggoliv. Blir liksom så chockad varje gång jag ser magen. Nu känns det som att den jäser varje dag. Varje kväll är en exemplarisk afton för snacks. Denna kväll blev det Tre vänners glass, cola light och kryptoniter. Älskar att det passande nog är kakor i periferin.

I onsdags morse kom massa möbler jag beställt från Beleco till vår innergård som jag ska få låna fram till september.

Ska investera i några fler roliga linnedukar till bordet på innergården.

Vår innergård är verkligen få förunnat. Visste inte att vår lägenhet kom med en sådan pärla när vi köpte den. Om jag inte minns fel så köpte vi lägenheten på senhösten och då såg jag inte magin. Bäst av allt är att det är helt vindstilla och ingen insyn, så du kan verkligen ligga där inne och sola loss trots att termometern visar blygsamma grader.

 

Just nu har Beleco nämligen 50 % på all sin uthyrning. Jag ska göra ett samarbete med dem längre fram i vår.

Hur mysig hörna? Dock fick dessa fåtöljer flytta in under ett halvtak då de inte är helt kompatibla med regn.

Vi hade missat ett smycke till Safira, så det var bara att göra sig fotoredo och posera framför kameran. Angelica hade med sin eminenta assistent Lova dagen till ära.

Dreamteam. Lovas outfit var on point dagen till ära.

Sen kom finbesök! Bob fick äntligen träffa moster Linn.

Bob, Linn, Angelica och Carro skulle nämligen inviga nya möblerna för en lunch. Beställde hem ett gäng favoriter från Maholo. Är ett riktigt fan av deras mat och foodorar ofta hem lunch därifrån – tips!

Mina favoriter är deras sallad knivsöder och deras sötpotatispommes. Falafelsalladen är inte heller fy skam.

Fy bubblan vilken trevlig dag. Solen stekte på rejält och vi satt kvar tills klockan blev halv fem.

Alltså ni ser ju? Större än dagen innan! Undra vart det här vrålåket ska sluta? Snart kan jag duka upp en hel lunch på magen ba.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Kjol som klänning, Ny kollektion för Safira och Utemöbler till låns!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vill bara säga att jag har precis hittat till din blogg och alltså JÄVLAR VAD DU ÄR HÄRLIG!! Du tar ju helt sjukt fina bilder, skriver på ett så genuint och roligt sätt. Du är sjukt snygg och ja du inspirerar mig verkligen, är så glad att jag har hittat till din blogg! Snälla fortsätt med det du gör <3 Och all lycka till med bebben<3

    Svara
  • Så fin mage!

    Svara
  • Var kommer din fina trenchcoat ifrån?

    Svara
  • Vad mysigt det blev med alla fina möbler👌 Vart kommer de fina glasen i från? (inte iittala) Har sökt halvt ihjäl mig sedan jag såg dom här hos dig i påskas😅🙈 Säg att dom går att köpa!! Lycka till med bebis🌸

    Svara
  • Åå vad mysigt det ser ut 🙂

    Svara
  • Guuu har BF om en och en halv vecka. Är så TAGGAD på att Harry ska komma ut? Känns som när han är ute. Då är det fan dags för mig att preppa ordentligt?
    Så märkligt att varje dag tänka att jaha, idag kan vara sista dagen som gravid då så bara fortsätter det i evigheter. Haha!
    Lycka till när det är dags! Du strålar! 💞

    Svara
  • Nejmen LILLTÅN på första(?) bilden med kjolen som klänning?! Vad har stackarn gjort för att behandlas på detta sättet 😂

    Svara
  • Men ååå så fint! Vet du vart dom andra solglasögonen på första ”raden” kommer ifrån? DRÖMMIGA!

    Svara
  • Men alltså Pucken på snacksafton bilden ha,ha, vankas det bildtagning så typ ”alltid redo”, sötis!😂

    Svara