window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | maj 9, 2020

Jag har gjort årets kap som får spendera mitt liv med honom!

Idag fyller min kära man 36 år. Och jag håller alla tummar och tår för att Harry skulle tycka att det var en ypperlig present att iallafall bestämma sig för att kika ut typ ikväll. Men gärna sladda ut ur kistan lagom till den 10:e så pappa får ha sin födelsedags för sig själv, haha.

Det här var den första bilden jag såg på Markus – på Tinder. Minns hur jag visade den för alla kompisar innan jag traskade från kontoret upp för Humlegårdsgatan bort mot Nybrogatan 38 för vår första dejt. Du satt i baren längst in i rummet iförd en svart kostym med beige rock och var ganska nervös. En timme kändes som några minuter och efter att ha babblat nonstop kramade jag dig hej då och sprang vidare på en bokad middag sedan länge på andra sidan gatan. Inte visste jag då att vi skulle leva vårt liv tillsammans.

Minns ni inlägget Lorpan skrev? 4 år med mig.

”På vår första dejt var jag överklädd, allt för att framstå som en utomordentligt framgångsrik superjurist, i själva verket hade jag min första riktiga anställning med 907 kr på kontot och en oro att hon skulle beställa in något svindyrt. Dejten blev inte kostsam och upplevelsen bestod i 45 minuter av underbar monolog från personen jag idag kan kalla fästmö.”

Redan efter andra dejten, när vi suttit så länge på Brillo att de nästan var tvungna att be oss att gå så de kunde stänga, så visste jag att du inte var som alla andra. Inte som någon som jag träffat förut. Du är så otroligt omtänksam, mjuk, engagerad och busig på en och samma gång. Som den perfekta färdigpåsen godis, där man inte behöver pilla ut någon bit – för mixen hade inte varit lika bra om inte alla sidor fanns där. Vi är olika på så många sätt – men tror att det är det som gör oss till en perfekt match.

Vet att Harry inte kan få en bättre pappa än dig.

Nu ska jag springa och köpa en dunderfrukost till födelsedagsbarnet!

Det här måste nog vara vår första pussbild i baren på Kåken som var ens andra hem.

Åh, kommer aldrig glömma när vi skaffade Puck – redan då blev vi en familj på riktigt. Helt klart det bästa beslutet vi tagit.

Tänk att vi liksom ska bli fyra nu?

Vårt bröllop – den roligaste helgen i mitt liv.

Har jag en dålig dag kollar jag på vår bröllopsfilm, riktigt cheesy, haha. Men jag blir alldeles varm i varenda liten vrå av min kropp när jag ser den.

Älskar filmen från dagsfesten – man behöver den i coronatider. Om ni vill drömma er bort till soligare dagar tycker jag att ni ska vila ögonen på den en stund.

Herregud, kom på nu att jag inte visat bilderna från varken middagen eller dagsfesten. Riktigt typiskt mig.

Älskar dig! Ser framemot minst 36 år till tillsammans.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Jag har gjort årets kap som får spendera mitt liv med honom!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh fick rysningar när jag läste det Markus skrev. Tycker att ni är så fantastiskt fina ihop. Och bilden när Markus har skinnjackan på sig och du är så gott som osminkad. WOW, du är såååå vacker människa. Ville bara säga det. Och att vi är så många som hejar på dig sista dagarna som gravid. Heja er!!!

    Svara
  • Så så fint! Blir helt rörd när jag läser sånt här. Älskar att sladda in på din sida och hoppas på ett nytt inlägg varje gång! ❣️

    Svara
  • Snyggare par får man leta efter!

    Svara
  • Underbart inlägg! Grattis!!

    Svara
  • Brukar inte kommentera inlägg normalsätt men blev helt tårögd av det Markus hade skrivit!

    Lycka till med Harry, tror du kommer vara en superbra mamma. Du kommer säkert vara en sån där mamma alla barn kommer vara Avis på, skön, härlig och så snygg konstant. Dröm ju!

    Svara
  • åh läste hans inlägg nu, så himla fint 😭❤

    Svara
  • Vilken fin kärlekshyllning!

    Svara
  • Grinar ihjäl mig, ni är allt det man drömmer om att kärlek ska vara!
    Livets uppväxt att få vara Harry. Adoptera mig – SNÄLLA!

    Svara
  • Wow så fint! ❤️ Kärlek

    Svara