Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

20:02 | maj 5, 2020

Veckans wishlist!

stories

Klänning från & Other Stories.

Okej, som av en slump idag på google (älskar!) så snubblade jag över Studio Laurin. Japp, tack och hej några minuter tog det så var jag lite fattigare, men mitt hem aningen rikare.

Åh, längtar tills jag får hem lampan. Beställde den med båda skärmarna till så jag kan variera mig. Älskar möbler som kan byta skepnad som vår soffa hemma.

Nästa sak på önskelistan? Solglasögon från Shevoke som Angelica tipsade om – de har en drös med trendiga och coola glajjor och är relativt prisvärda ändå. Denna modell är min favorit för tillfället. 

Kolla hur fina? Lånade dem från Angelica.

Har fått dille på New Balance precis som resten av världens befolkning. Känns optimalt nu när jag ska bli mamma.

Japp, så tjusiga! Lika grymma till partystassen som till vardags.

Skjortklänning från H&M.

En lavendeldröm från Gina Tricot som jag gärna hade hoppat i min första utekväll!

Denna tjusiga Fendi-väska lånade jag från Nathalie Schuterman här om veckan och jag måste vara ärlig med att jag hade lite svårt att lämna tillbaka den. En push-present till mig själv kanske?

Är ju i vanliga fall ett fan av bara ben men efter att jag inte kommit i några byxor de senaste månaderna börjar jag cravea ett par riktigt välsittande byxor. Dessa från Zara såg väldigt fina ut nu till sommaren. 

Åh, har fått dille på den här magiska kurviga lampan signerad Mads Caprani ”Brentwood Floor Lamp”. Dessvärre kostar den krokiga skapelsen en smärre förmögenhet. Harry kommer säkert greppa tag i den och leka Tarsan så är den ett minne blott.

Kände bara wow när jag fick upp den här bilden i mitt flöde på Pinterest. Jag vill också ha ett ställe utomlands med målade blåa detaljer.


3 kommentarer3 kommentarer om “Veckans wishlist!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här