Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

16:57 | maj 4, 2020

Girl crush: Olive Cooke

Min förra girlcrush Bettina Looney som jag skrev om var ju ett riktigt poppis inlägg! Så här kommer en till donna. Nu när sommaren börjar närma sig med stormsteg passar det ju perfekt att introducera min senaste girl crush Olive Cooke. Hon både lever och andas sommar, sol och hav vilket inte är så konstigt då hon är bosatt i Australien. En effortlessly cool brud som bemästrar minimalism med bravur.

Som en sann Aussie-girl har hon självklart ett eget badklädesmärke vid namn @cookeandkin

Även om hon nog är raka motsatsen från min egna inredningsstil så är det något så harmoniskt med hennes materialval när det kommer till huset och inredningen. För Olive och hennes man har faktiskt byggt hela huset från grunden själva, vilket man självklart kan följa på hennes andra instagramkonto @filesfrom45. För er som kanske ska bygga ett landställe någon gång i framtiden finns mycket inspo att hämta här! Inspirationen har hon hittat i Mexikansk akitektur och de otaliga hotell hon besökt under sitt liv. Och så äger hennes man ett byggföretag – känns som att det är nödvändigt med lite förkunskap när man sätter igång ett sånt här projekt.

Olive har ju lyxen att bo i hus och visar titt som tätt upp sina favoritväxter från trägården som placeras i vaser runt om i huset.

Olive har precis även gift sig i Byron och levererar ordentligt med inspo när det kommer till att hosta ett minimalistiskt, coolt bröllop. Inte en detalj har lämnats åt slumpen. Klänningen hon svirade om till på efterfesten var magisk i all sin enkelhet. Älskar den stora rosetten och längden på klänningen. Skymtar även bröllopsskor från svenska Sania D’mina!

När hon inte bygger hus eller gifter sig verkar livet vara rätt gött med sena vinkvällar med vänniorna och lata dagar på stranden. Hon verkar ha varit en sjöjunfru i sitt förra liv. Hoppar i plurret gör hon nämligen minst en gång om dagen. Hon får mig helt enkelt att undra vad i hela friden jag gör i Sverige egentligen? Tänk att detta skulle kunna vara ens vardag – solen och havet ett stenkast ifrån hemmet. Livet.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här