window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:03 | maj 3, 2020

4 dagar till kvar!

SAFIRA PETRA TUNGARDEN

God morgon gänget!

Eller kanske god förmiddag, iallafall för mig som förvandlats till en riktig morgonperson. Fick ett riktigt städryck imorse och röjde undan alla spår efter plåtningen igår. Det var skor, kläder och accessoarer precis överallt. Stackars Lorpan som får bo i mitt ständiga kaos. I nästa lägenhet hoppas jag att vi har råd med ett till rum, utöver Harrys rum då. Som jag kan ha som kontor där jag kan ha mitt kreativa kaos med alla prover som vi håller på med i produktion, kläder, smycken, stora anslagstavlor och massa dagsljus. Jobbar ju ganska mycket hemifrån så skulle verkligen behöva det. Har lite koncentrationssvårigheter och har verkligen behov av att vara själv till och från när jag jobbar. Borde typ fråga om jag kan få låna ateljén som står tom på vår innergård. Det är ett litet gårdshus men som varken har el eller vatten, men det hade ju fungerat eftersom jag bor tre meter ifrån, haha.

SKIT I MITT JOBB NU!

FÖR NU TILL NÅGOT BETYDLIGT VIKTIGARE!

DET STÅR 4 DAGAR KVAR I GRAVIDAPPEN! 98,6 % bakat. 

1, 2, 3, 4 – det är liksom inte ens en hands fingrar. Fattar ni? Ni vet när man bakar bullar och det vara är tre små minuter kvar inne på tidtagaruret i mobilen och man tålmodigt står utanför spisen och kollar in på härligheten som snart ska landa i ens mun – så känns det. Man går inte därifrån för att pyssla med något annat, utan man väntar tålmodigt med grythandsken redo att slita ut plåten – och funderar girigt på om det kanske faktiskt redan är färdiggräddade så man snabbare får ta en tugga.

Kom igen nu Harry, vi är så redo!

smycken petra tungarden safira-4

Igår plåtade vi som sagt min Safirakollektion som lanseras den 9 juni! Tur att vi hann innan Harry damp ner, haha.

smycken petra tungarden safira-3 smycken petra tungarden safira-10 smycken petra tungarden safira-7 smycken petra tungarden safira-9 smycken petra tungarden safira-8

SÅ GALET NÖJD MED DEN HÄR KOLLEKTIONEN! Det är en fröjd att jobba med Safira de lyckas alltid få till alla smycken precis på pricken som jag vill ha dem. De är så grymma på att skissa, ytbehandla och lokalisera rätt pärlor som jag efterfrågar! Heja dem!

Bär min förra kollektion varje dag – min medaljong som fylls på hela tiden på hemsidan har verkligen blivit mitt signatursmycke. Det bästa med det är att det är den perfekta wingmanen till resten av alla andra halsband.


10 kommentarer



10 kommentarer om “4 dagar till kvar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Är så pepp på nya kollektionen. Har massa från den förra och de har verkligen blivit mina vardagssmycken, bra jobbat!

    Lycka till med Harry hoppas han kommer snart

    Svara
  • Hej Petra!
    Glöm nu inte att lägga måttbandet runt magen och dokumentera 😜 Gör det varje dag från och med nu , för rätt som det är vill han ut och då får ni annat tänka på. Heja heja och lycka till😘

    Svara
  • Du är så vacker! Den vita toppen som du har till den rutiga kjolen – var kan man hitta den?

    Svara
  • Hoppas du slipper gå över tiden 🙂

    Jag var helt i chock när BF passerade och ingen bebis hade kommit 😂 nu kom hon ändå bara dagen efter så räknas nog knappt, men var ändå längsta dygnet i mitt liv, fattar inte hur man orkar vänta i 14 dagar från BF 😂😂

    Svara
  • Första bilden är en perfekt reklambild för Chanelglajjor ;

    Svara
  • Men WOW vilken käck kroko-skjorta i grönt! Var kan man hitta den? Kram!

    Svara
  • Satan vad snygg du är! Kanonfina bilder.
    4 dagar och poff, får vi hoppas.

    Svara
  • Åh, jag kände precis som du men försök att ta det lugnt! Vår kille kom en vecka sent men vägde ändå bara 2,8 kg (kurvan var helt ”normal” på MVC). Hade han kommit på BF hade vi troligen behövt vara kvar på BB längre, men nu mådde han fint och vi kunde vi åka hem efter en dag. Han kommer när han är redo!

    Svara
  • Älskar bilderna! Hur har du redigerat dem? Vilken app/filter/kamera?

    Svara
  • Hej Petra!
    Vart är den gröna klänningen ifrån?
    Med vänlig hälsning,
    Sara

    Svara