Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore

09:25 | maj 1, 2020

Sara Biderman provar Adoores SS20-kollektion

sara-biderman-adoore

Får några veckor sedan fick Sara hoppa i några av våra nya Adoore klänningar för instagram (hon har på sig våra samples). Jag fotade självklart av det hela för att visa er! Är så himla nöjd med denna kollektion och hoppas verkligen att jag får se er leva ert bästa liv i dem! Jag har bara haft alla samples i S, men nu när klänningarna ÄNTLIGEN trillat in – så ska jag göra ett inlägg med olika storlekar och kroppstyper så alla får en verklig bild.

Blir så glad när ni skickar in bilder till mig på instagram iförd stassarna – snälla fortsätt med det! BLIR SÅ GLAD!

MINI DRESS LEOPARD

MINI DRESS. Mini Dress Leo är din vapendragare under varma sommardagar som för de flesta kommer spenderas i stan i år. Tack vare det eleganta materialet och tyget ser den nämligen superlyxig ut – samtidigt som den är sval och du kan lufta benen ordentligt. Jag tycker den här är svinball att matcha till ett par sneakers och gillar verkligen den rynkade ärmen som ger en snygg siluett.

SILK DRESS

SILK DRESS. Silk dress är en klassisk kameleont i garderoben som går att matcha som Sara gjort med en t-shirt under, bara för sig, med en oversize kavaj eller varför inte en stickad tröja över? Möjligheterna är oändliga!

sara-biderman-adoore

ADOORE RETRO DRESS LEO

RETRO DRESS BLUE

sara-biderman-adoore

RETRO DRESS ORANGE

RETRO DRESS. Retro klänningarna är ultimata att dra fram när det vankas helgfestligheter! Jag vet inte hur många gånger jag haft på mig dessa under de senaste halvåret och alltid känt mig så fin. Dimensionerna blir perfekt i denna tycker jag då axlar och kjol har samma vidd i kombination med den nätta midjan. Dessutom blir den väldigt danskt cool om du matchar den med sneakers likväl som klackar.

sara-biderman-adoore

COCKTAIL DRESS BLACK

COCKTAIL DRESS PINK

ADOORE KLANNING

COCKTAIL DRESS LILAC

COCKTAIL DRESS. En elegant klänning som passar både till bröllop, fest, date nights och AWs med tjejerna. Då den är lite rynkad framtill passar den många kroppar och bandet i midjan trollar fram en snygg midja. Den här modellen har både min mamma och min yngsta syrra levt i, så det är verkligen en modell som fungerar på alla. Jag älskade att spatsera runt i denna som preggo, då rynkorna framtill blir så fina till magen.

MYKONOS DRESS

MYKONOS DRESS. Tycker denna klänning osar roliga sommarkvällar. Vill liksom göra stan i denna -en hel dag fylld av vänner och skratt som avslutas med dans på småtimmarna. Ja, en perfekt ”day-to-night” klänning med andra ord.

SHIRT DRESS

SHIRT DRESS. Denna coola klänning går att matcha med precis allting i garderoben! I sommar kommer jag bära den med nätta klackar och ett par kantiga brillor. I höst bär jag den med knähöga boots och en kappa i storleken större. Den har även förlängts 3 cm i produktion.

 

sara-biderman-petra-tungarden-adoore

PARIS DRESS LILAC & RETRO DRESS ORANGE

Här var fan i tightaste laget, haha. Retroklänningen är ju inte så kort som den ser ut på mig. Det är Harrys fel.

petratungarden mama-9

PARIS DRESS PINK

 

sara-biderman-adoore

PARIS DRESS LILAC (den är mer lila än den ser ut i filmen, den ser lite urtvättad ut på klippet). Ni kan ju bara kika på hemsidan så ser ni.

PARIS DRESS. Kanske allas vår favorit? Alltså jag måste säga att denna klänning blivit som en bästa kompis till mig – så mycket som vi hänger ihop om somrarna. Paris dress har en passform och längd som är smickrande på precis alla och jag känner mig alltid  som tio poäng i den. Den är bekväm och bäst av allt för mig sommaren 2020 är att den tydligen amningsvänlig haha, bara en sån sak.

Hur ska du tänka med storlek? Får så många frågor om hur man väljer rätt storlek i Paris.

Parismodellen sitter egentligen bara åt precis under midjan. Så utgå från vad du har midja – och hur pass tight du vill ha klänningen. Jag har en S i Paris modellen, men då ska ni också veta att den sitter som en korsett. Vilket jag personligen älskar, men alla tycker ju inte om det. Skulle säga att S är en typiskt 36:a i midjan.

Mät midjan – och utgå från det måttet. Den sitter inte åt i armarna eller över magen. Så det är egentligen bara midjemåttet du behöver utgå från.

sara-biderman-adoore

BOHO DRESS WHITE

BOHO DRESS. Vår nya uppdaterade Boho dress är en riktig vinnare för framtida utlandsemestrar, midsommar på landet eller på studentfirandet i trädgården. En riktigt romantisk sommarklänning med de stora ärmarna till den nätta midjan. Sara hade kunnat gå ner en storlek i denna för en mer figurnära fit. Den är gjord i 100 % bomull och är fodrad.

sara-biderman-adoore

RIVIERA SET

RIVIERA SET. Räddaren i nöden de dagar man inte har någon aning om vad man ska dra på sig men ändå vill känna sig lite extra piffig och härlig. Dra på dig extra mycket smycken för att få till den där riktigt lyxiga Riviera feelingen. Skulle säga att just denna är aningen mindre precis i midjan där kedjan går igen. Så jag som har S i Paris brukar ha M i Rivera. Denna smiter bara åt precis under bysten i midjan. Jag gillar också att man inte behöver bära någon bh till, utan kan knyta till toppen hårt så sitter rattarna på plats ; )


27 kommentarer27 kommentarer om “Sara Biderman provar Adoores SS20-kollektion”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina klänningar men synd att de flesta är i polyester, känns billigt och går då tyvärr bort för mig. Materialval som viskos hade jag absolut kunnat tänka mig att köpa för det priset men tyvärr inte polyester som andas dåligt och har sämre kvalitet.

  Svara
 • Har du testat klänningarna? Pratat med någon som har dem? Känt på dem? Vet flera som köpt förra våren och köpt in fler färger i år (inkl mig själv) så det är nog många som inte håller med!

  Svara
 • Håller med, jättefina klänningar men polyester går bort.

  Svara
 • Håller också med! Köper aldrig kläder i plastmaterial. Känns bara billigt och onödigt.

  Svara
 • Tycker klänningarna är jätte snygga i både form och modell men jag tycker det är så onödigt att allt nuförtiden produceras i Kina! Men tanke på världsläget skulle det vara fint att börja få bort produktion därifrån och istället stötta Europa.

  Svara
 • Jag känner helt tvärt om!! Skulle aldrig köp en klänning om det var i viskos? Värsta materialet som finns som bara krymper och skrynklar sig? Tack Petra för att ni inte använder viskos 🙂

  Svara
 • Jag stryker hellre än att konsumera onödiga plastvaror, men det är bara jag 🙂

  Svara
 • Älskar alla ❤️🤗

  Svara
 • Vad är det för konstiga mått? Varför antar man att folk som är olika storlekar S, M, L osv har längre armar? Jag har inte längre armar bara för at jag har en 42 storlek tex än en som har 38? Det är samma sak med längden på byxor… bara för att man är lite rundare bettyder inte att man har längre ben.

  Svara
 • Hejsan
  Nu är jag inte jätte insatt i adoores måttlistor men som mönsterkonstruktör kan jag förklara att en större kropp är rundare och därför kräver mer längd (kurvor ”äter” mer tyg inte endast på bredden utan även längden), även om kroppen totalt sätt inte är längre. Det kan förklara vissa mått 👍🏻

  Svara
 • Jag vill stämma in i det Elin säger! Mer tyg behövs åt alla håll.

  Svara
 • Köpte en Paris klänning förr året, kan jag räkna med att storlekarna är samma i år?

  Svara
 • Okej det här med rörliga bilder till bloggen var fasiken genialiskt, speciellt till sådana här inlägg. Blir en helt annan sak då.

  https://johannagrahn.se

  Svara
 • Hur ser klänningarna ut på någon med mindre byst? Blir det liksom pösigt?

  Svara
 • Jag undrar också detta 🙂

  Svara
 • Har parisklänningarna från förra året! Och jag tycker nog de sitter lite pösigt på oss med mindre byst, eftersom det inte finns så mycket att fylla ut tyget med….men jag är van vid det så för mig var det inga problem men jag skulle nog säga att det blir lite pösigt. 🙂

  Svara
 • Jag köpte den röda Paris-klänningen i september, så har inte hunnit använda den så mycket än. Men så snygg och skön, jag beställde S först, för jag har vanligtvis S och har en ganska smal midja. Men den gick inte knäppa, jag tränar mycket och har mycket muskler vid lats och skulderblad så jag fick gå upp en storlek och då satt den perfekt. Jag var orolig att den skulle vara pösig vid brösten men icke 🙂 längtar till behagligare temperatur nu!
  Ha en fin helg

  Svara
 • åh jag vill verkligen beställa boho white dress för våran rehearsal dinner i oktober i Florida men bor i USA. Finns det någon möjlighet att få den skickad till USA?
  så snygga klänningar!
  kram Sara

  Svara
 • Hej Petra! Såå snygga klänningar. Jag vill minnas att Du postat på din insta att riviera dress även kommer komma i leo printer, men stämmer inte det? Vill verkligen köpa den till ett bröllop!! Har mailat er kundtjänst men utan svar. Så skulle bli så glad om du kunde svara här. 🙂 Med vänlig hälsning, Bella

  Svara
 • Kommer de som är slutsålda in igen? 😱😭

  Svara
 • Och snälla gör så man kan köpa med Klarna eller Qliro eller liknande?

  Kommer de säljas någonstans i Linköping?

  Svara
 • Hittar inte vilket material det är på klänningarna, vart hittar man den informationen?

  Svara
 • Undrar också det! Någon här som skriver polyester men hittar inget info på hemsidan?

  Svara
 • Det skulle vara jättekul att få höra vilken som var Saras favorit? Och vilken som är din favorit? 😀

  Svara
 • Jättesnygga.
  Ser fram emot guiden för olika kroppstyper.
  Snälla också för stora bröst(F-G)

  Svara
 • Åh, hoppas såå att Paris dress görs i rött igen!!! 🙏🏻😍

  Svara
 • Kommer ni någonsin ta in retro klänningarna igen? Letat som en tog efter en begagnad😫😫

  Svara