window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med ADOORE

08:35 | april 30, 2020

Picknick i solnedgången, Plåtning för Adoore och Torsdagstradition.

Förra veckan bjussade på pangväder tillskillnad från denna mellanmjölksvecka. Det var till och med så varmt att vi beslutade oss för att hämta upp en picknickkorg från DoMA som jag, Mira och Sara tjatat om i flera veckor. När corona är ett minne blott ska jag bänka mig på nyöppnade DoMA på Nybrogatan och äta en riktigt avsmakningsmeny 2.0. Thea som driver restaurangen tillsammans med sin man är nämligen en makalös duo i köket.

Mm… Det var en solig blandning av plockmat och matiga frallor.

Älskar knapriga grönsaker och SÅS. En av burkarna innehöll en grym jordärtskocka dipp som var ljuvlig. Och sparris var perfekt, crunchy men saftig.

Även Carro kom förbi med Bob – och så satt vi där på höjden i vanadislunden tills solen tackade för sig vid 20.00 och det blev iskallt på en sekund. Ett riktigt bra picknicktips är att kriga er högst upp för kullen. Yes, it’s a workout om du är preggo – men värt det för maximal solnedgång.

Dagen efter stod en liten plåtning för Adoore på schemat. Med snyggingen Tuva, som inte bara är modell utan min brorsas bästa tjejkompis.

Vi beställde nämligen in galet mycket festklänningar i höstas – och så kom leveransen på tok försent, först i början på december. Så nu plåtade vi av kläderna som finns till halva priset i en lite mer somrig miljö.

Blev nykär i alla plagg. Ville även rycka åt mig Tuvas nya New Balance skor.

Ni hittar alla festklänningar till halva priset här!

 

Här får ni även en mini sneak peak om vad som komma skall från Safira.

Vi skulle plåtat hela kollektionen idag, men bestämde oss nu på morgonkvisten att våghalsigt flytta plåtningen till på lördag. Då några av samplesen anländer idag och vädret skulle bli sådär. Haha, om jag inte fött innan dess! Ni kommer älska den!

Min favoritmodell – Ruched Glitter Dress. Det finns någon enstaka kvar i rosaglitter också. 

Denna godbit finns i rosa, guld och bronze! In och följ Tuva på insta vet ja!

Hann även plåta lite nyheter. Vår skjortklänning från Adoore är en av mina personliga favoriter ur kollektionen. DEN KOM IN IGÅR TILL LAGRET! Det första plagget jag ska hoppa i efter kaggen är borta, haha. Tror jag kommer leva i den framöver för den är lika tjusig till vardags med ett par sneakers, som till festen i ett par klackar med typ en cool kavaj eller bara i all sin enkelhet.

Om ni kikar på bilden på hemsidan, så har den förlängts 4 cm i produktion. Vilket står i beskrivningen. Den är i 100 % bomull och fodrad.

Den sitter verkligen som en korsett i midjan och har resår baktill så man verkligen får till den snygga timglasssiluetten.

Japp, livets stass. Varenda liten detalj är så välsydd.

Stockholm bjöd på 17 starka solar och efter plåtningen vid fyra höll hela ligan på att dö av hunger. Så vi sprang ner till Diplomat för att ropa in lunch. De har flyttat isär alla sina bord rejält – så det finns gott om avstånd på deras uteservering. Smaskade i mig en toast skagen, som var grym. Men ångrade mig ändå bittert att jag inte pekade på Uchennas sparris på menyn istället. För den såg himmelsk ut.

På kontoret packades det så att fingrarna blödde. Nu har nästan alla klänningar kommit – hurra! Vi väntar in några sista leveranser! Som sagt det har varit en riktig utmaning att få hem kläderna då hela tullen just nu är ett fullkomligt kaos. Leveranser som är ett kolli har splittras upp i en triljard paket, vilket har lett till förseningen.

På kvällen sladdade vi ut med bilen till Markus föräldrar för en spontanmiddag. Jag hade ju nyligen ätit, men lyckades ändå pilla i mig en potatis- och purjolökssoppa med pannkakor. Varje torsdag äter det nämligen det – och har gjort sedan Markus uppväxt.

Alltså förlåt, men hur gullig är Bodil? Hon har liksom stickat det där med sina bara händer till Harry! Tänk när Harpan glassar runt i sin blåa outfit 2.0.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Picknick i solnedgången, Plåtning för Adoore och Torsdagstradition.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken smaskig torsdagstradition!

    Utsöta kläder. Det är nåt visst med hemstickat ändå <3

    Svara
  • Åh skjortklänningen, så så sååå fin!!

    http://johannagrahn.se

    Svara
  • Petra, kan inte du göra ett inlägg med klänningar från Adoore som passar när man är gravid? Alltså vilka som passar när man har kula. Kram!

    Svara
  • 😊Re.Husdrömmar Sicilien
    Bokstavskombinationen Marie
    har jag aldrig hört om tidigare.
    Hoppas att inte du Petra ligger i den
    klassen .Fara värt.
    Ta hand om dig, sista fasen i din graviditet.Lev som en 70åring.
    Prova på.❤

    Svara
  • Woho🙌, när jag såg den vita skjortklänningen tänkte jag, wow alltså vad snygg, där är den ju, skjortklänningen jag alltid velat ha, men vad synd den inte var lite längre bara…,så några rader ner, att den är förlängd i produktion, yes!! När kommer den, kan inte leva utan den känner jag😀

    Svara
  • Den har kommit, kom igår ; ) Finns att beställa nu på hemsidan snyggo! Kramar!

    Svara
  • Hello, where i can find the pattern for the outfit? Love this!

    Svara