Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

14:30 | april 27, 2020

Hur jag hade klätt mig om jag var Markus i en vecka!

petra-tungarden-markus

Det här med herrmode! Hur kul är det inte att leka stylist för sin kille? Jag älskar att shoppa loss på herravdelningen! Önskar att jag vann på triss prick nu och kunde klicka hem allt snyggt i ett bräde.

Här kommer ett gäng plagg jag hade slängt på Markus en vanlig vecka i hans liv.

 

ONSDAG

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5.

Vi hoppar över veckans tristare dagar och rakt in i lill-lördag. Markus vaknar på toppenhumör då han vet att en AW med grabbarna väntar vid arbetsdagens slut. Med lätta steg studsar han igenom ett vårsoligt Stockholm i vita krispiga sneakers och en tunn jacka. På nästippen sitter ett par kantiga bågar och vetskapen om att en iskall öl snart landar i kistan får det att dra i smilgroparna.

 

TORSDAG

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5.

Det är torsdag och dagen kantas av ett gäng externa möten med välbekanta kunder. Kostymen åker därför på och matchas med t-shirt för en lite mer avslappnad look. Eftersom att termometern står på starka 23 grader väljer Markus en grå kostym i linne och ett par klassiska Rayban Wayfarers som får skydda lite från solens starka strålar.

FREDAG

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4.

På fredag är han på wife-duty och spenderar kvällen hemma med gravidanpassade aktiviteter. Det blir att hoppa i ett par mjukisbyxor och en cashmeretröja, tända doftljus, se till så att jag har snacks nära till hands för ökat tålamod, varefter han ställer sig i köket för att laga en festmåltid i köket. Han väntar snällt så att jag fått fota klart uppdukningen varefter vi hivar i oss maten och snackar om vår framtid.

 

LÖRDAG

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5.

På lördag ska vi ut på stan för att handla veckans blommor, köper lite gott och blandat på någon antikbutik och därefter sätter oss på en uteservering med ett gäng vänner. Markus vet att det kommer bli mycket bärande och konkande för hans del så han slänger på sig ett par sneakers och lediga byxor för maximal flexibilitet. För att behålla stilen väljer han att satsa på detaljerna – en tröja med tryck, en schysst ring och ett par runda bågar.

 

SÖNDAG

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5.

På söndag är det dags att ge sig ut i löpspåret för att bli klar i skallen och peppa inför en ny vecka. Markus vet att Aprilvädret inte går att lita på -därför drar han på sin lager på lager när han beger sig ut. På vägen hem löper han förbi ett 7-eleven för att fylla på cola zero-lådan här hemma.

Happy wife, happy life.

 

FASHION WEEK

 

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Det har blivit dags för fashion week och Markus ska hänga med mig på några visningar. Och det betyder att dagen Markus har bävat inför är här. Dagen han ska dra på sig en bucket hat. Jag har dyrt och heligt lovat honom att han inte är för gammal för det. Han hoppar ut ur taxin framför street style fotograferna med lite osäkra steg. Men efter att en svärm av paparazzis omringat och lovordat honom börjar han sträcka på sig. Med självsäkra steg kvittrar han:

”Den här looken var ju faktiskt riktigt cool. 35 and faboulous!”

SEMESTER

petra-tungarden-markus

1. 2. 3. 4. 5.

Harry har äntligen gjort storslagen entré i våra liv och är det mest bedårande och älskvärda vi någonsin skådat. Men när Markus äntligen nattat honom för tredje gången inatt, slängt den sista bajsblöjan och kastat av sig den nerspydda skjortan i tvätten – börjar tankarna vandra mot enklare dagar på varmare breddgrader. Han drömmer om att fylla strandväskan med bärs och chips, hoppa i badbrallorna och lapa sol vid poolen. Det enda ljudet som hörs är vågorna skvalpa längre bort och fåglarna kvittra i träden. Han har en fräsch bränna och alla kläder på kroppen är hela och rena.

Hej sötnöt! Skulle säga att Lorpan älskar skjortor – och hans jobb nästan alltid krävt skjorta till vardags. Han beställer typ alla sina skjortor från sin kompis Tobbe på Shirtonomy. Om ni undrade, haha. Då Tobbe har alla hans mått, så skjortorna sitter som en smäck.

 Typisk Lorpa outfit.

Ibland lyckas jag lura på Markus lite otippade saker. Som den här skjortan som jag klickade hem från Asos innan förra sommaren. Som ni förstår älskar jag denna, haha.

Mera färg och mönster åt folket. Harry kommer dagligen se ut som en liten regnbåge.

Eller den här ”versace” inspirerade skjortan! Också ett riktigt bra drag från min sida.

Älskar alla hans pangsnygga kit från NikBen! Deras nya kollektion är TO DIE FOR!


7 kommentarer7 kommentarer om “Hur jag hade klätt mig om jag var Markus i en vecka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det har var det basta inlagget ever! Sa mycket inspiration till att styla min pojkvan, om han later mig… Sa fina klader och satt och skrattade mig igenom texten 🙂

  Svara
 • Ja till allt utom hatten! ❤️❤️

  Svara
 • Vilken rolig idé! Vore så kul om du gjorde fler, typ en vecka om du var forni? 🙂

  Svara
 • Så snyggt par!!!! Svartvita bilden, waowza!

  Svara
 • SÅ jäkla snyggt!! Hade jag sett en kille bära dessa outfits hade han fått mig på fall direkt.

  Svara
 • Åh vad fina kläder! och dina byxor på svartvita bilden?! Varifrån är dom? <3

  Svara
 • Fan vilken härligt inlägg detta var. Du skriver så bra, blir så glad av din blogg!!

  Svara