Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:20 | april 24, 2020

Loppis, Byta kläder och föredetta Ikeamontör!

Igår plåtade vi lite nya bilder till Adoore, därav min frånvaro.

Nu börjar ÄNTLIGEN alla paket anlända. Herregud, vad Freddie krigat för att få hem paketen. Som ni förstår är det KAOS just nu med alla fraktbolag över hela världen och våra ordrar som brukar gå som ett stort kolli har delats upp i 40 olika paket. Så varje paket ska införtullas för sig. Så leveransen har tagit så lång tid, för allt fastnar i tullen överallt. Jag hoppas ni som beställt har överseende, Freddie har verkligen skrikit sig hes på alla olika leverantörer. Nu trillar det in ett paket här och ett paket där, men igår började äntligen ordrarna gå ut och vi krigar järnet för att få ut alla klänningar till er så snabbt som möjligt. Det är så frustrerande för vi får inte heller några svar, utan helt plötsligt plingar det på dörren med fem kartonger, någon dag kommer ingen och ibland kommer två.

Men vi gör allt i vår makt för att ni ska få era plagg så snabbt som möjligt <3

Okej, nog om det! Ska vi kika på lite fler ögonblick från förgående vecka? Vi var återigen på en loppis utanför Södertälje.

The face of a good buy, haha.

Kolhydratsstopp på vägen. Ångrar än idag att jag inte köpte en croissant ruta, haha. Får bli nästa gång.

Förra fredagen åkte jag och Lorpan till UPS för att hämta alla våra paket. Blev så frustrerad över att de aldrig levererade så gjorde slag i saken och åkte ut till deras lager.

Några frekventa frågor som slinker in på DM på instagram är vart min glajjor kommer ifrån! Det är Rayban och de finns här! Och när kommer min nya Safirakollektion (örhänget med snäckor)! Jo, den kommer den 9:e juni – om inte Harry kommer ut ska vi plåta den nästa vecka!

Och kommer Womanhood Freshwater halsbandet som jag bär varje dag fyllas på i guld? JA! Det kommer vilken dag som helst! Det säljer slut hela tiden! Finns i silver – klick här!

Jag och Mira har gjort det till en vana att byta kläder med varandra hela tiden. Vi har gjort det i flera år nu. Riktigt bra tips om du vill förnya garderoben utan att köpa nytt.  Just nu har jag fem soliga Ganniklänningar som är hennes. Och hon har några soliga blåsor som är mina. Och sen byter vi tillbaka bara – toppen.

Vi brukar också alltid låna kläder av varandra innan semestrar för då känns det extra kul med något nytt. Så hitta en vän som har samma storlek och så glider ni över och djupdyker i deras garderob eller scannar av deras instagram och skickar printscreens på vad ni vill låna. Japp, man får såklart säga nej om det är något man är extra rädd om, haha.

Den här pangblåsan är också hennes.

På fredagkvällen monterade vi alla möbler. Jag var ansvarig för vagn och Lorpan för säng och skötbord.

Ska ta bättre bilder på vagnen om ni vill se? Vi velade massa, men bestämde oss tillslut för en Stokke Trailz då jag upplevde alla andra vagnar var så extremt låga. Jag är ju ganska lång så kände att jag inte pallade böja mig så mycket hela tiden och ville hellre ha Harry nära. Vi var runt och testade massa olika, men föll tillslut för denna. Dessutom hade den riktigt bra ”bagageutrymme” – haha, perfekt för en baglady som mig.

En sommar jobbade Lorpan extra på Ikea som montör så det gick undan när han monterade loss. Det får vara lite trångt i badrummet. Ni ska få se finare bilder på sängen och allt så fort allt är iordning.

Vi ropade hem två pastor från Foodora. Vi provade ett nytt ställe som hette Italiana på Birger Jarlsgatan var riktigt bra och slank ner som en smäck. Jag åt pastakuddar med karljohansvam, tryffel och något göttig kräm. Mmm….

Vaknade upp till världens finaste vy. Det känns ofta som att vi bor i en villa. Huset på andra sidan är helt obebott, det är en gammal ateljé, så det är ingen som bor där. Hur gullig är vår granne som planterat en magnolia träd till oss? Hon frågade vad vi ville vila våra ögon på när vi slog upp ögonen på morgonen. Snart blommar syrenträdet – då är det primetime.

MYS!

Vi började morgonen i lugnt tempo och gosade runt framför Nyhetsmorgon.

Undra hur många bilder jag har på Pucken i telefonen?

Leoparden Restaurang

Fick upp den här bilden på Miras instagram och kände att jag måste besöka den här restaurangen senare i vår. Så fint inredd och maten såg magisk ut.

Nej, nu måste jag skynda mig här hemma ska ut till Årsta partihallar och handla blommor till ett stylingjobb! Vi hörs runt lunch igen!

PUSS PÅ ER!


16 kommentarer16 kommentarer om “Loppis, Byta kläder och föredetta Ikeamontör!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, vilket fint skötbord! Vart har ni köpt det?

  Svara
 • Det är från Stokke <3 Gillade det för det är så högt! Och rymmer så mycket!

  Svara
 • Pallar inte att du troligtvis är det chicaste preggot ever to walk this planet!!!!

  http://johannagrahn.se

  Svara
 • Puss på dig vad glad jag blir!

  Svara
 • Så värt att ha skötbordet i badrummet istället för att ställa det i typ sovrummet även om det blir lite trångt. Skönt att ha dusch och tvättställ nära vid eventuella bajsfester. Min lilla tjej på 10 månader blir nu helt tokig och vägrar ligga på rygg på skötbordet så det blir till att byta blöja på golvet eller på språng när hon är upptagen med att dona med annat. Så det är inte särskilt många månader man behöver trängas med skötbordet inne i badrummet heller. Lycka till!!!

  Svara
 • Eller hur tänkte att det skulle vara riktigt praktiskt ; ) Kan tänka mig att det är en kamp att få barnet att ligga stilla, haha!

  Svara
 • Vad är det för fik/bageri?!

  Svara
 • Du tar allltid så fina bilder! Var kommer den härliga rosa jackan ifrån? 😍

  Svara
 • Amen vad glad jag blir! Den kommer från Tara by Raglady! Såg dock att den var slutsåld nu på deras hemsida : (

  Svara
 • Leoparden är asnice!!! Supertrevlig personal och riktigt goda pizzor. Och bra öl. Och bra vin. Och bra inredning.

  Svara
 • Nu måste jag ju definitivt dit!

  Svara
 • Åh så spännande tid ni är i nu! Fick själv en dotter på självaste nyårsafton, det är livet!! 🙂 Har en Stokke Trailz och vi är supernöjda! Är så nice att den är högre tycker vi. Lycka till med allt nu!

  Svara
 • Vart gör du dina fransar någonstans? Superfina och naturliga!😍

  Svara
 • Vilken loppis är det ni besöker utanför södertälje? 🙂

  Svara
 • Hej, Ditt hem är helt fantastiskt! Kan man beställa underredet du har till ditt marmorbord?

  Svara
 • Vad är det för färg på väggarna? Ska måla grönt i sovrummet och är ute efter inspiration 😍😍

  Svara