window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | april 22, 2020

Inredning jag blivit besatt av!

Inredningsintresset går verkligen i vågor för mig. Just nu vill jag bara frossa i inspiration. Något jag tänkt köpa länge är inredningskursen med världskända inredaren Kelly Wearstlers på Masterclass.

Har ni sett deras olika onlinekurser? De har hur många kända inspirerande namn som helst som Anna Wintour, Hans Zimmer, Diane Von Furstenberg osv. proffsen av löser varandra.

När den här pandemin är över kommer vi nog verkligen inte ta resor för givet på samma sätt. Ett ställe jag drömmer om att få besöka är hotellet Santa Monica Proper. Kelly Wearstlers senaste projekt, som det såklart står mitt namn på. Älskar hennes sätt att blanda former, strukturer och material. Lekfullt, oväntat men ändå känns det som allt bara hänger ihop. Som ett gäng omaka pusselbitar som ändå matchar och passar perfekt.

 

Min dröm är att en dag ha en platsbyggd svängd soffa i något av mina hem.

Kelly är en mästare på att få olika material, strukturer och färger att lira med varandra.

Även om det inte är min stil, så älskar jag hela kompositionen i den här bilden. Hade gärna lagt beslag på lampan i taket och fåtöljen till höger. En bild från Cameron Diaz hem som Kelly inredde.

En bild från hennes vardagsrum hemma.

THE STYLE BUNGALOW 

Snubblade över det The Style Bungalows hem som nyfiket fick mig att klicka mig vidare från Pinterest. Inte heller egentligen min stil – men gillar hela hennes look.

Ni som läst bloggen ett tag vet ju att mitt hjärta slår dubbelt för Marie Olsson Nylanders fingertops känsla. Älskar hennes eklektiska smått galna inredningsstil som är en fröjd för ögat.

Husdrömmar Sicilien! Har ju redan uttryck min kärlek för det här magiska  programmet som är som en enda lång värmande kram.

In och kika!

Nästa tv-projekt jag vill sluka är: Brita & Kalle Wahlsgtröm köper bondgård.

Athena Calderone

Detta är nog drömkåkarnas drömkåk enligt fler än bara mig. Athena har nämligen skapat detta townhouse i Brooklyn, NY där noga utvalda marmorblock trängs med exklusiva designermöbler, ljus öppenhet och antika detaljer. Jag hade ju inte direkt hatat att hoppa in en rosa marmordusch, bryggt kaffe i köket som vätter mot en solsäker terass och därefter sprungit i trappan upp till mitt piffiga kontor för jobb och avslutat dagen i b&b italia-soffan framför brasan.

Här kan man sitta och chilla i sitt fönster.

In och kika på hennes hemsida där hon ger massa inredningsttips. Bla hur du får ihop snygga stilleben i hyllan hemma.


7 kommentarer7 kommentarer om “Inredning jag blivit besatt av!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Petra hjälp!!

  Jag behöver akut-råd! Hur ska öppna, högklackade sandaletter sitta? Har beställt hem samma sko två storlekar och den mindre sitter som en smäck, som gjutna på mina fötter, typ noll millimeter tillgodo åt nåt håll alls, varken fram eller bak, medan de större sitter något ledigare på foten och klacken hamnar liksom inte mitt under hälen utan lite bakom. Vi snackar en storlek upp så de är ju liksom inte jättestora, men ja, hur ska man tänka? Precisa, eller med ganska mycket utrymme? Finns inga halvstorlekar … Båda är jättebekväma.

  Svara
 • Jag hade kört på den som sitter som en smäck (dvs den mindre storleken). Skor töjer sig ofta lite, beroende på material (skinn/mocka/textil mer, syntet töjer sig mindre). Och du vill ju inte att skon ska bli för stor sen när du väl använder den. Så jag hade kört på den mindre
  / en som har 36,5 och alltid får välja på 36 eller 37 haha

  Svara
 • Tycker verkligen du tar så cool inredningsstil och -smak, MEN alla soffor/fåtöljer du gillar ser så jäkla obekväma ut haha! Alltid superlågt ryggstöd och fåtöljerna är superlåga alt djupa? Du lär ju testat en del, är dom obekväma eller är de bara mina fördomar?

  Svara
 • Haha, nej de är oftast inte så sköna men ack så snygga. Tycker låga fåtöljer fungerar men en låg soffa skulle jag inte skaffa till hemmet. Man vill ju kunna sitta skönt framför tvn ; )

  Svara
 • kära petra kan inte du SNÄLLA tipsa om några inredningskonton i dessa stiler att följa på instagram? skulle älska att ha detta i mitt flöde!!!!! tacktacktack vore amazing, kram

  Svara
 • Absolut, det kan jag fixa fram <3

  Svara
 • Hej Petra 🙂
  Läste intervjun med dig och Michaela , jag har all respekt för att hon har haft det tufft men jag vill bara säga till dig att det inte behöver bli så alls.
  För mig är det motsatsen . Livet ändrade sig inte alls så mycket , lever som vanligt men har med mig en bebis .
  Vissa dagar är lite tuffare visst men oftast så sover han hela nätter och har gjort sen start , han är glad och chill .
  Han hänger på oss på våra äventyr och vi anpassar INTE hela vårt liv efter honom.
  Kroppen är tillbaka EXAKT som innan ( han är 5 månader ) och jag är lycklig och peppad på livet .
  Ville bara säga det.
  Blev så oerhört skrämt som gravid eftersom alla sa DU kommer förändras och ditt liv blir aldrig sig likt . För mig blev det ej så . Och jag tror mycket handlar om min inställning .
  Kram kram kram

  Svara