Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:44 | april 15, 2020

Påsk på innergården!

Nej, men hallå!

Vart tog den här dagen vägen? Trots att jag var uppe vid sex känns det knappt som jag fått något gjort. Jag startade iallafall dagen hos barnmorskan och Harpan verkar ha fixerat sig! Min sockervärden var till och med låga – yes! Allt verkar alltså gå åt rätt riktning. Hurra, nu ökar vi Harry! Vet att jag skrev det igår men är så förbryllad över att degen som jäst i magen snart är färdiggräddad och redo att komma ut! Hur tusan ser det man bakat ut? Det är så knäppt att man inte har en aning! Är han blond eller brunett? Har han bruna eller gröna ögon? Är han lugn och trygg som Lorpan eller helt galen som mig? Oavsett vad kommer jag älska sönder den där lilla limpan till döds.

Okej, ska sluta babbla på Harry. Tjatar ju håll i huvudet på er. Ska vi kika på påsken istället? Vi var mest hemma och gjorde lite ärenden. Men vi hade en liten påsklunch utomhus på innergården med några vänner. Typ de enda jag umgåtts med senaste tiden.

Va! Tänk att vi ska bli föräldrar! Fan, vad mysigt! Det trodde man inte när man tog ett glas vin med dig efter några ord på Tinder för sex år sedan. Tänk så det kan bli va. Man blir verkligen nyförälskad när man är på smällen, framför allt nu i slutspurten. Bästa tiden på dagen är de sista minuterna på dagen. När vi ligger nerbäddade i sängen och pratar om Harpan, förlossningen och allt som komma skall.

Jag slängde ihop en helt magisk romsill som gullisen Elsa gjort i sin blogg! Från och med nu ska jag alltid göra romsås på regnbågsrom. Det är en helt annan femma. Lite dyrare, men så förbannat mycket godare. Jag drog även ner massa citron i röran – eftersom jag är ett stort fan av syra.

Längtar tills vinrankorna bakom börjar blomma. Det är synd att vi har så ruggit ful matgrupp på innergården. Ska se om jag kan få igenom att köpa nytt bord och stolar till föreningen. Iallafall stolar. Kanske kan fynda några tjusigare möbler på loppis.

En liten fördrink.

Ska slå till på en likadan filt som Ida hade med sig. Den ligger alltid i hennes barnvagn, från Åhléns. Som den bagladyn jag är längtar jag efter att få fylla vagnen till bredden med saker, haha. Picknickfilt, frysväska, snacks, haha.

Kommer glida runt på stan som ett vandrande Z-Eleven.

Jag är ju en riktigt sucker för janssons frestelse, potatis och sill. Finns få saker som gör mig så exalterad, haha.

Blev så hungrig när jag såg den här bilden! Hur fin blev Elsas sill? Har ätit den på mina mackor varje morgon, nu är det bara sås kvar – men det gör inget. Älskar knäckemackor med kallpotatis och romsås. Ska leva på det i sommar.

LOVE YOU!

Så himla bra att det finns så många nära kompisar som har små köttlimpor som man kan öva på att jonglera runt. Tänk vad kul för alla barn att de typ är i samma ålder. Hoppas de tycker om varandra, haha.

Tuva är inte vilket litet köttstycke som helst, utan vi är faktiskt släkt. Japp, säg hej till världens gulligaste kusinbarn. Spår en lysande modellkarriär för den här unga tösen. Hon kommer nämligen bli minst 180 cm lång och har redan ärvt sin mammas bedårande läppar.

Haha, familjebild.

Bosse hade gömt påskägg till alla barn och Puck <3 Pucken fick ett sprillans nytt koppel då hennes hade gått sönder. Barnen fick klämisar, majskrokar och såpbubblor <3

Succé!

BUSTED – Fångade Pucken på bordet som lyckats nafsa åt sig en majskrok, haha. Hur nöjd är hon?

Resten av påsken spenderade vi genom att ta långa promenader, fixa och trix hemma och så var vi förbi några kompisar på middag och ett parti plump, världens bästa kortspel om ni frågar mig.


11 kommentarer11 kommentarer om “Påsk på innergården!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Plump!! Inte spelat det på evigheter. Måste försöka få i gång det hemma.
  Skönt var det med några lediga dagar och vi spenderade våra med att träffa samma vänner som vi gjort på sistone.

  Svara
 • Härlig påsk ni verkar haft!

  Har du något tips på vart man kan få tag i långa linnedukar liknande den du hade på bordet på innergården?

  Svara
 • HM Home har massor i olika färger!

  Svara
 • Åh! Jag letar en tjockare väst, men tycker det är svårt att hitta en snygg! Vet du var Idas är från?

  Svara
 • Ha,ha bilden på Puck alltså-ready for dinner😂😍 Vad jag är helt fascinerad & avis över är hur du kan ha typ noll med vätska i kroppen, höggravid med snar födsel (brukar ju sätta sig på fötter, anklar osv) Själv var man typ en spärrballong och fick gå i tofflor, även fast inte särskilt stor i övrigt. Ni två kommer bli världens bästa föräldrar!💕

  Svara
 • Jag såg ut som att jag hade påssjuka de sista veckorna😂Fötterna ska vi inte tala om.

  Svara
 • Du vet att det heter 7-eleven?😂

  Svara
 • Väldigt egoistiskt anser jag att ha denna typ av sammankomst i dessa tider när vi ska distansera oss socialt och stoppa smittan…

  Svara
 • Håller helt med! Bor i Australien, min fyra åring får inte träffa kompisar eller mor och farföräldrar, kan min partner vara med henne när vi behöver handla så göra han det så hon slipper gå in på affären. Alla caféer, restauranger osv är endast öppna för take away. Du kan ha endast ha en enda person hemma som inte bor i hushållet. Definitivt inte resa. Bryter man mot reglerna så är $1000 böter. Siffrorna får tala för sig själva:
  Australien: 25 milj inv, 63 döda.
  Sverige: 10 milj inv, 1203 döda.
  Do the maths..
  #skärpersverige

  Svara
 • Jag håller med er och det är så sorgligt att man inte kan ta ansvar trots rekommendationer o.s.v. Tyvärr behöver nog något allvarligt i ens närhet hände för att man ska fatta. Jag väljer att skydda mig och min familj genom att inte umgås trots att vi och våra vänner är helt symtomfria. Jag vill inte riskera att hamna på sjukhus. Inte i dessa tider och speciellt inte där man delar på skedar. Låt oss njuta av din vackra inredning och bra/roliga tips men låt oss slippa se om ni väljer att umgås med andra. Det provocerar bara då vi är flera som anser att det är onödigt och faktiskt ett sätt för att smittan kan föras vidare trots att man är symtomfri. Tänk även på att du skulle kunna drabbas och jag säger det inte för att trycka ner dig utan mer för att jag inte vill att någon medmänniska ska drabbas. Du behöver vara helt frisk när ett barn kommer. Du vill inte vara sjuk när det bästa som kommer hända dig nu ska ske. Lycka till och ta inte illa vid dig, jag menar verkligen inte att vara nedlåtande.

  Svara
 • Så fin den lila klänningen är <3

  Svara