Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | april 14, 2020

23 dagar kvar!

God morgon!

Hur mår ni? Jag sitter bänkad i min rosaröda morgonrock på hemmakontoret vid matbordet med Nyhetsmorgon i perferin och har precis skickat in några sista saker till Mama modejobbet. Och Markus har telefonkonferens i sovrummet. Det känns som måndag, men är tisdag. Allt är i sin ordning. Iallafall i den nya konstiga verkligheten vi lever i.

Vet ni vad? Idag är det bara 23 små ynka dagar tills Harry har sin due-date.

Helskotta bara tre små veckor tills han ska åka rutschkana ut ur mitt kön. Kanske kommer han tidigare, kanske inte, fy tusan för honom om han är sen, haha. Imorgon ska vi till Karin vår barnmorska igen. Jag hade velat göra ett tillväxtultraljud för att se hur stor han är. Ska inte be om det, bara lite önsketänkande från min sida. Man vill ju veta hur pass stor köttklump som ska ut genom ens lilla hål. Hittills har han legat mitt på tillväxtstrecket när man mäter magen. Har börjat få mycket mer ”mensvärk” liknande smärtor så tänker att det är en indikation på att han försöker borra sig ut, haha.

Idag har jag en gravidyogakurs inbokat på Altromondo Yoga fast online. Det skulle varit fem kurstillfällen, som skulle startat i början på mars, men som nu bantats ner till två komprimerande med start idag och en gång nästa vecka med fokus på förlossningsförberedelse, profylaxandning, massagetekniker och förlossningsställningar. Ska bli skönt att få lite kött på benen.

Något jag är otroligt tacksam över är att vi hyrt ett landställe hela juli på Ekerö i sommar. Längtar ihjäl mig efter kvällar på deras terass i solnedgången. Trots att det bara ligger 35 minuter från stan ser det helt idylliskt ut med egen sandstrand och brygga. Helskotta vad det ska njutas därute.

Vi får helt enkelt ta Europa till Ekerö. Hur kul med olika temadagar på landet? Jag älskar ju maskerad/teman av alla dess slag. Souvlaki och tzatziki VM. Ibiza ”rave” haha i den mån det går med Harry. Pasta, rödpang och Eros Ramazzotti maraton. Utflykter med rödrutiga dukar, baguetter och såklart obligatorisk basker till tonerna av min kompis franska playlist på Spotify – klick (sjukt bra fransk playlist).

Petra Tungarden BLOGG-19


3 kommentarer3 kommentarer om “23 dagar kvar!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så fin! Vilket gravidglow!

  Svara
 • Du är så vacker!
  Vet precis känslan, är gravid med första barnet, en liten flicka, och är beräknad idag 14 april. Har en del förvärkar och hon har borrat sig neråt. Barnmorskan kunde känns huvudet idag så det verkar vara på gång sa hon. Så spännande!

  Svara
 • Asså shit va du strålar! Man blir så glad när man ser dig! Vackra du!

  Svara