Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | april 13, 2020

Lördagsgodis!

Klänning Ganni, Väska Little Liffner, Skor Manu Atelier.

Den nya pastell färgpaletten, är så söt att man nästan får ont i tänderna. Frossa i mintgrönt, solblekt gul, urtvättad orange, soft rosa och mjukt lavendel. Ett gäng underbara färger som tillsammans skapar harmoni. Jag menar kollar bara på plocket nedan -blir man inte lugn av dessa färger? Jag tycker kulörerna påminner om naturens vackraste färger och element som har komprimerats och blivit till plagg. Själv sportar jag helst pasteller matchade med varandra. Jag bär helst hela godishyllan på min kropp på en och samma gång. Men för den blyge är det såklart precis lika snyggt att matcha pasteller med exemplevis beige eller vitt.

pastel-trend
pastell trend

Grön blus. Grön klänning. Grönt tröja. Gröna byxor.

Lila tröja. Lila blus. Lila kjol. Lila ögonskugga. Lila klackar. 

Blå blus. Blå scarf. Blå bikini. 

Gul topp. Blommig klänning.  Gul jacka.

Orange väska. Orange tröja. Orange kaftan.

 

emilisindlevoutfit

Klädseln behöver inte för den delen vara ”gullig” utan sporta modet som danska Emili Sindlev som är en mästare på att kombinera ihop just ovannämnda trend. Hennes looks går i regnbågens alla färger utan att för en sekund se rörigt eller ogenomtänkt ut. Det som är nyckeln till att hålla looken edgy är att få in trendelement – track pants, sneakers, western, metallic och tvåfärgade plagg. Jag tycker generellt vi svenskar borde ta efter lite från de danska IT-tjejerna som har färgglada plagg som grundpelare i sina garderober.


3 kommentarer3 kommentarer om “Lördagsgodis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här