Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | april 9, 2020

5 trender att inspireras av!

KLANNING

Klänning RodebjerKavaj Asos (liknande på Nelly),Smycken Safira,Väska FendiPumps Flattered, Solglasögon Rayban.

Godmorgon gänget! Herregud vad vädret varit på vår sida under den här krisen, solens strålar gör iallafall allt lite mer lätthanterligt. Aldrig uppskattat sol så mycket som dessa veckor.

Våren lurar runt hörnet nu och det börjar klia i fingrarna efter att få dra upp tunnare kläder från källaren och slänga vinterjackorna på backen. När inspirationen tryter är det ofta skönt att ha lite festliga donnor som man går in och kikar på och vars looks man kan kopiera rakt av med sina befintliga plagg! Nu finns ju tiden där in och botanisera i er egna garderob. Prova oväntade kombinationer som kanske ger dina gamla plagg nytt liv och får dig att se på dem med nya ögon.

Här kommer mina favoritlooks just nu!

NEUTRALS

BEIGELOOKS

Neutrala färger i svart, beiget och brunt är ett säkert kort för den som alltid vill se stilren och fräsch ut. Enligt mig är denna trend alltid snyggast när man leker med texturer och material och har roliga former på plaggen. Trenden är lättburen och det är enkelt att slänga ihop en look med befintliga plaggen i garderoben.

 

FÄRGGLATT

färgglatt

Ju närmre vi kommer sommar och sol desto mer jag hoppa i min mest färgglada stass. Glöm alla gamla dassiga stilregler om vilka färgkombinationer är okej -här kan endast fantasin sätta gränser!

 

HELVITT

HELVITT

Helvitt -finns nog ingenting krispigare? En trend jag personligen inte borde bära då det mer ofta än sällan hamnar sås på byxan eller puder på tröjan. Men ibland kan jag bara inte motstå det ljuvliga i att svassa genom stan i mina mest ömtåliga, vita plagg.

 

PASTELL

PASTELLER

Pasteller är en tacksam trend för de som gillar färg men kanske inte vågar sig på de mer excentrisk kulörerna. Pasteller är så mjuka i sin natur att de smälter samman med varandra på ett väldigt naturligt sätt. Jag gillar själv att matcha pastellfärgen med starkare kulörer.

 

MÖNSTRAT

mönstratMönsterbonanza är inget för den blyge -men den som vågar sig på den är det ett skottsäker sätt att göra ett festligt fashion statement. En tumregel man kan ha med sig är att ha en nyckelfärg som finns genomgående i looken -detta hjälper en att behålla en röd tråd trots att det är mycket som händer.


9 kommentarer9 kommentarer om “5 trender att inspireras av!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • väldigt kul med olika stilar

  Svara
 • Riktigt inspirerande inlägg – tack!

  Svara
 • Kram på dig!

  Svara
 • Älskar sånt här. Och måste ju hylla din fingertoppskänsla både när det kommer till sådana här inlägg men också din personliga stil. ÄLSKAR DEN!!!

  Svara
 • AMEN PUSS PÅ DIG! TACK VAD GLAD JAG BLIR!

  Svara
 • jag känner att jag bara måste ha ditt halsband från safira med stort mynt och pärla i guld, snälla säg att den kommer in igen. …

  Svara
 • Det ska komma in när som med en påfyllning ; )

  Svara
 • då ska jag hålla koll varje dag!!! haha

  Svara
 • Alltså, VAR kan man hitta en klänning som den vita på översta raden i mitten?? Drömmen!!

  Svara