window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:30 | april 6, 2020

Inred balkongen och uteplatsen!

Nu är våren här trots allt och jag chockas varje dag över hur solen letar sig in i hemmet gång på gång. Det finns inget härligare än att vakna upp till solsken! Med våren kommer även trädgårds -och balkonfix som behöver tas tag i efter en vinter i ide. Perfekt nu när man trotsar termometern och bara vill vara utomhus. Man kanske kan bjuda in familjen på påsklunch på sin innergård eller balkong? 

snygga-utemobler

Bord. Svart fåtölj. Matta. Lampa. Svart kruka. Rottingbänk. GolvlampaBeige fåtölj. Karmstol. Matbord i trä. Parasoll. Kruka. CafébordRottingfåtölj. Lampa. Fåtölj med fotpall. Sideboard. Vita fåtöljer. Grön stol.

 

Har du ingen egen uteplats? Packa ner ett ihopfällbart bord, två campingpallar, fyll picknick-korgen och slå er ner på valfritt fält för en romantisk middag.

Linnedukar är både otroligt snyggt men också slitstarkt material att duka bordet med!

Bild: Our Food Stories

Det man älskar med middagar utomhus under den svenska sommaren  är ju att man kan plocka helgbuketten ute i trädgården eller på närmsta äng. Finns något så charmigt med en busig sommarbukett!

Mycket belysning runt omkring i trädgården och ett bord dukat med tända ljus är ett måste i sommarnatten. Det tillför nämligen omedelbar mysfaktor!

snygga-utemobler

Jag tycker stilen på utemöblerna beror helt på vilken typ av innergård, balkong eller uteplats man har. Men jag tycker alltid det är snyggast att blanda gammalt med nytt. Härliga rottingfynd på loppis får gärna blandas med designklassiker till lampor och jutemattor från H&M Home.


1 kommentarer1 kommentarer om “Inred balkongen och uteplatsen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här