window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:01 | april 5, 2020

Snaps från veckan!

Ska vi kika lite på några snaps från veckan? Jag sparade ner en bild från Mathilda Djerfs hem och blev upp över öronen förälskad i den här bäddningen. Så fina färger från Dazed but Amazed.

Petra Tungarden BLOGG-9

Våra skåp har blivit inmålade. Blev så bra.

Petra Tungarden BLOGG-4

Vi har äntligen valt färg och jag hoppas de kan komma på tisdag och måla om.

Sedan bäddade Mathilda om, haha. Och då ville jag ha dessa med från Tekla Fabrics. Och soffan som Monikh la upp.

Spang förbi en tavla som jag verkligen gillade i färgerna.

Lunchade med Forni, hennes mamma och Dantis på butiken på hotell Diplomat. Har nämligen blivit besatt av deras rårissallad med lax och örtsås.

Vi har fått låna en pressbil under några dagar och ska få testa några olika från Mercedes Benz framöver, tills vi beslutat vilken vi ska hyra. Så jävla roligt, den är helt magisk att köra. Vi har ju hyrt ett landställe i sommar, så vi kommer att behöva en bil för att ta oss fram och tillbaka från stan. Och har ett enormt bagageutrymme, så tänkte passa på att köra runt på lite loppisar nu i början på veckan. Tänkte nämligen pimpa vår innergård, för det känns som att vi kommer spendera en hel del tid framöver.

Fotat magen som växer och knakar varje dag. Har även förtärt en hel del mindre glamourösa måltider. Något som jag fullkomligt älskar är Findus frysta dillfiskgratäng, haha. Alltså förlåt är det bara jag eller är den så god?

Jag och Mira tog bilen och drog ut och lunchade på Gamla Orangeriet. Efter vår rödbetssallad avrundade vi måltiden med de bästa efterrätterna jag ätit på väldigt länge. GENIDRAG med två lager glasyr på morotskakan. Den där mandelmaräng smörkakan var inte heller fy skam. Rekommenderar varmt ett besök dit, dessutom kan ni passa på att svänga förbi plantagen. Tänkte göra en favorit i repris nu i veckan med Lorpan för att köpa lite nya växter till innergården.

Okej, tappat det fullständigt. Kan inte hantera Harrys ankomst. Allt är så gulligt så jag dör. Har valt lite större storlekar så Harry kan ha kläderna lite längre.

Nu är Harry all set.

Hej bästis! Tack för att du ställer upp som modell. I fredags filmade jag en haul med Sara i Adoore klänningarna som kommer upp idag på insta! Räknar ner dagarna tills jag kommer ner i vår Parisklänning igen. Min favoritklänning i hela världen.

De flesta är ju slutsålda online men det är flera butiker som köpt in dem, ska länka alla åt er så fort de är på g in. Och vi kommer att fylla på vår hemsida.

Japp, så tar vi helgen i bilder imorgon! Nu ska jag strax ut på en långpromenad och brunch med Forni, Damon och Markus.


16 kommentarer



16 kommentarer om “Snaps från veckan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh, hoppas det värsta med Corona är över i sommar så att man ”kan gör nått” 😫

    Tips för minsta klädstorlekarna, bodys i omlottmodell. Mycket lättare till en liten nyfödd då man kan öppna den helt och lägga bebisen på den och sedan klä på. De är ju så ihopdragna gällande armar och ben och det är också rätt besvärligt att dra body över huvudet på en nyfödd.

    Svara
  • Åh, ska beställa hem det idag har för få sådana <3 Tack för tipset! Kramar!

    Svara
  • Älskar omlottbodys!! Jag vågade inte dra kläder över min bebis lilla huvud för än hon hade storlek 62, så det va en hel del kläder som inte blev använda. Idag har hon storlek 68/74 och det värsta hon vet är när vi ska ta på henne kläder över huvudet..men nu har hon inget val då omlott nästan inte finns i större storlekar 🙂

    Svara
  • Var finns den där tavlan?

    Svara
  • Den är faktiskt god…😄

    Svara
  • Inte mkt social distansceing på dig.

    Svara
  • Tror du behöver lite distans från sociala medier ett tag. Ta en promenad 🙂

    Svara
  • Tänkte precis samma sak…tröttsamt att vissa verkar leva på som vanligt medans sjukvården bönar och ber.

    Svara
  • Leva på som vanligt? Det gör jag synnerligen inte.

    Jag jobbar hemifrån helt. Har absolut träffat några vänner, men inte alls i den utsträckningen som jag brukar. Det har varit utomhus och mestadels promenader. Tvättat händerna och spritat som en galning och suttit långt ifrån folk. Jag håller mig till restriktionerna som folkmyndigheten hänvisar till.

    Svara
  • Åh så söta bebiskläder, den lilla koftan med grön kant alltså!😍 Klänningarna är verkligen en fullträff, grattis till den smashen!!👌👍

    Svara
  • Å härligt med lite vår-inspiration! Så fina babykläder! Var kommer ”milk”-setet ifrån? Omlottbodys for the win i början! Å pyjamas med dragkedja. Alltid en utmaning att dra nedbajsade grejer över huvudet 🙈

    Svara
  • Bodyn är från Soft Gallery ; ) Köpte den i någon liten online butik! Japp, insett att jag shopppat lite fel : S Måste införskaffa några mindre omlottbodys.

    Svara
  • Vilken storlek bär Sara?💘

    Svara
  • Hon har S ; )

    Svara
  • Vilket märke är det på den grön/beige koftan till Harry?

    Svara
  • Det är ett svenskt märke som heter Oii från Göteborg! Hittade den på Babyshop ; )

    Svara