window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | april 4, 2020

20 års vänskap.

Här kommer några sista bilder bakom kulisserna från Mama plåtningen. Hur fin är den här bilden? När Dante själv lägger händerna på magen. Hoppas de båda fattar att de kommer bli bästisar, haha. De har liksom inget val. Åh, FaceTimade med Carro och Bob igen nu på morgonkvisten. Hur kan man längta efter något så mycket – vill bara att Harpan ska få eld i baken och komma ut nu eller okej, två veckor till kan han bakas sedan får han komma ut.

Enligt appen är det 33 små dagar kvar idag. Undra om Harry kommer ha samma barr som Alexandra Brings dotter Lou?

Dagens delvis inlånade detaljer! Väska från Fendi, ATP Atelier, Little Liffner, Skor från Manu Atelier och glajjor från Rayban.

Matpaus.

Visst ni att jag och Forni varit kompisar sedan vi var typ 11-12 år? Vi lärde känna varandra genom basketen. Forni spelade i åldern under mig tillsammans med min syrra Millo. Sedan började hon och jag hänga på samma hemmafester och på den vägen är det. Jag började blogga för att Forni hade börjat blogga. Minns ni våra gamla bloggar Rar (Flest skor vinner) och SheCity? Haha!

Vi flyttade hemifrån tillsammans till en liten lägenhet på Kungsholmen mitt emot häktet. Fy, fan vad vi levt livet till max tillsammans. Alla galna äventyr, fester, resor och upplevelser – skulle kunna skriva en trilogi om alla galenheter, tårar och skratt. Man har iallafall inte haft tråkigt med den här donnan vid sin sida de senaste 20 åren.

Nu ska jag ge mig ut i solen på en promenad och möta upp Ida för en lunch utomhus i solen på Diplomat!


3 kommentarer



3 kommentarer om “20 års vänskap.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Min kompis fick en liten späd flicka på 3,2 kg med några få blonda strån på huvudet strax innan jag skulle föda. Jag tog med mig den bilden när det var dags för min förlossning så min första reaktion på min bebis var att han såg konstig ut eftersom 1) han var en pojke 2) han hade massvis med mörkt hår och 3) han vägde nästan 1,2 kg mer och var en riktig tjockis med jätterunda kinder och veck överallt.
    Som tur var såg bebis nummer två ut som ettan så då var det mer ett konstaterande ”så här brukar våra bebisar se ut”.

    Svara
  • Hej!
    Ni har så fin färg på väggarna! Vet du vad det är för färgkod?

    Svara
  • Tack ; ) Alcros Blåstång 50 färgmättnad! Kram!

    Svara