Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med FOREO SWEDEN

10:00 | april 3, 2020

FOREOS SENASTE LANSERING!

Foreo UFO_-3

Äntligen, ska jag få göra en kampanj med svenska FOREO. Jag har faktiskt tjatat på dem att jobba med mig, tagit två möten på eget bevåg för att jag är besatt av FOREO. Tror aldrig jag gjort det tidigare, såklart jag hört av mig till företag som jag tycker vore en drömmatchning – men inte på den här nivån. Hela deras fascinerande historia från hur de startade trollband mig – och så är jag som ni förstår ett galet fan av produkterna. Det startade 2013 med att Filip Sedics fru frågade om han kunde uppfinna något som tog bort sminket på djupet och på den vägen är det. Några år senare såg han hur hans fru höll på med olika masker och kladdade – och då kom på den briljanta idéen till UFO. En manick som inte bara gör hela proceduren enklare, utan som dessutom får den specifika sheetmasken att jobba på djupet. Men mer om UFO sen.

Hela min kärleksaffär började med förälskelsen till deras rengöringsverktyg LUNA. Min hy har förbättrats något avsevärt senaste två åren och jag skulle vilja påstå att det är tack vare den. För den här lilla mackapären tar verkligen bort alla orenheter, smink, olja och talgöverskott på bara en minut. Dessutom gör den att jag använder betydligt mindre av min rengöringsprodukt.

Känner ni igen känslan av att ni tvättar, tvättar och tvättar. Och ändå när ni tar en bomullspad efter med tonic så är det som att hela dagens sminkning fortfarande färgar hela ytan brun? Ni som läst min blogg länge vet hur mycket jag även tjatat om att jag är konstant svullen i ansiktet innan ägglossning och mens, men även puffigheten har blivit bättre med LUNA. För efter själva rengöringsprogrammet kan du välja att göra en uppstramande massage som sätter igång cirkulationen.

Det här inlägget skulle inte ens handla om LUNA, utan om deras senaste innovativa lansering – men jag ville bara uttrycka min kärlek och berätta grunden till min förälskelse.

Och är det nu någon som känner att den behöver piggas upp i dessa tider så har jag en solig giveaway som ni kan ta del av! Tillsammans med FOREO har jag nämligen fått äran att tävla ut ett lyxigt set till dig OCH en person i din närhet. Jag tror alla känner någon som kanske behöver lite omtanke och värme i dessa tider. Så ge bort en hemmaspa kväll och överraska med en UFO 2 & Intense Caviar Fusion Set?

Vinsten innehåller alltså UFO 2 & Intense Caviar Fusion Set till ett värde av 3500kr /st, så totalt 7000 kr. 

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD! Tack för alla fantastiska bidrag <3 Vinnaren är Amanda Johansson (du har blivit kontaktad på mail) med denna motivering:

”Jag skulle vilja nominera min syster Evelina, hon har alltid varit en hudvårds-junkie och har 1000 steg i sin hudvårdsrutin. Men än har hon inte unnat sig att köpa FOREO’s UFO, även fast hon pratat om den. Den 26/3-20 fick hon dessutom beskedet lymfom (lymfcancer) endast 26 år gammal. Hennes behandling med cellgifter drar igång lagom till hennes födelsedag 22 april därefter väntar behandling i 3,5 månad och sedan strålning. Hon kommer tappa allt sitt hår och jag vet att hon är förtvivlad inombords trots att hon försöker håll skenet uppe för oss i familjen. Hade känts helt fantastiskt att få överraska henne med en sån här fin present, då jag vet att det är något hon verkligen hade uppskattat.”


Nu till det vi ska prata om – FOREO släpper som ett nästa steg i deras innovativa sheetmaskutveckling en uppgraderad version av min favorit (UFO) – UFO 2 och en Royce-Rolls i sheetmaskkategorin.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM NYA UFO 2.

Den värms upp hela 5 x snabbare än den ursprungliga UFO. Till hela 45 ℃, en temperatur som har bevisats öppna porer för en bättre absorbering av krämer, serum och maskessenser. 

Även kylningseffekten är bättre. De låga temperaturerna hjälper till att stärka huden och behandla vissa hudåkommor. Kryoterapi hjälper även till att minska uppsvälldhet, förminska porer, lyfta och stärka huden och har antiinflammatoriska egenskaper. 

Sedan är den såklart ännu mer användarvänlig. Om du som jag är bra på att tappa bort saker har UFO 2 även en ny funktion, som hjälper dig hitta din borttappade enhet. Kan man applicera den på hela sitt liv undrar jag? 

UFO 2 har hela spektrumet av LED-ljus (8 st). Varje ljus har olika egenskaper och aktiverar viktiga ingredienser i enskilda masker. Likt den ursprungliga UFO:n har UFO 2 förprogrammerade rutiner för varje mask, men med den nya UFO 2 har du även möjlighet att skapa dina egna personaliserade mask-rutiner genom att själv välja av hela spektrumet av LED ljus till din mask-rutin.

Du kopplar ihop din UFO 2 via telefonen. Alla dina FOREO-verktyg sparas i din FOREO-app, så att du genom ett enkel knapptryck kopplar upp dig via blåtand. Sedan scannar du av streckkoden på respektive mask. Varje mask har ett unikt program med LED-ljusterapi, kyla- och värmeterapi tillsammans med T-Sonic-pulsationer. Summan av kardemumman gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager, precis som på en salong vilket gör att din hy förbättras och du får ett fint glow. (UFO 2 passar alla hudtyper)

Ett program brukar vara i 90 sekunder, men du kan du alltid välja att upprepa programmet hur många gånger du vill.

DEN LIMITERADE KAVIAR- & GULDMASKBEHANDLINGEN I TVÅ STEG.

Detta unika lyxprogram är i 3 minuter.

Just för denna kaviar- och guldmask har du en extra mjuk silikonplatta så essensen kan föras ännu mer varsamt över hela ansiktet. Det icke-absorberande silikonet ser till att 100 % av maskessensen levereras till huden.

Den kraftfulla kaviarmaskformulan blåser nytt liv i huden vilket lämnar din hy mjuk som en babystjärt boostad med massa lyster.

Medan masken sveper loss spelar appen upp lugnande musik och guidar dig genom programmet med både ljud och bild.

UFO FOREO

Så här ser programmet ut för kaviarbehandlingen. 

Första gången jag testade UFO behandlingen på Markus var han helt chockad över tekniken. Nu är han lika besatt som mig. Jag brukar använda min UFO 2 runt två-tre gånger i veckan.

Värmen hjälper till att öppna upp porerna, T-Sonic pulseringen ser till att forsla ner de aktiva ingredienserna djupare ner i hudlagret och avslutningsvis ser kylan till att tighta till och uppstrama huden för att bevara essensen av masken som slussats ner.

Japp, sedan är det dags att droppa 24 karats guld i fejan. Det är inte varje dag man gör det. Har verkligen sett till att varenda litet guldkorn applicerades i mitt ansikte. Man kan ju inte låta guld gå till spillo.

Som sagt varje liten droppe av det koncentrerade serumet består av guld i 24 karat vilket är en källa till en fastare och smidigare hy. Huden får en fantastisk lyster och fukten bevaras för ett fylligare resultat.

Nej, men alltså det känns nästan som att du sprutat in i fukt i huden med en vattenslang efter. Hyn är len som en persika och du glänser verkligen. Guldet hjälper till att förbättra hudens naturliga förnyelseprocess och sätter igång den egna cellproduktionen, dessutom glittrar du av all skimmer och lyster.

Den här lyxmasken som släpps i en limiterad upplaga är en av FOREOs mest innovativa och sofistikerade masker hittills. Med ett förbättrat maskmaterial – premium silikon, blir hudabsorberingen maximal samt fördelas essensen jämt över hela ansiktet.

Den här masken skulle jag rekommendera att köra inför en tillställning när du vill glänsa lite extra och verkligen skämma bort dig själv.

Du hittar masken och serumet HÄR!


225 kommentarer225 kommentarer om “FOREOS SENASTE LANSERING!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  1. Jag vill så gärna nominera min mamma. Hon arbetar på Karolinska och arbetar nu sedan en tid tillbaka 7 dagar i veckan. Hon är så trött och jag vill ge henne lite lyx. Hon fyller dessutom år 13 april! <3
  Ps. Varit så sugen på att testa denna men inte riktigt känner att jag har råd så jag skulle också bli SUPER glad!
  2. Röd och Grön led!
  3. [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Vilken fantastisk tävling!
  Jag vill nominera min fina mamma. Hon går i pension nu i april och det hade ju varit en otroligt härlig present att få ge bort till henne nu när hon kommer få mer tid att ta hon om sig själv. Och att vi då kan ha mysiga spa-kvällar tillsammans tror jag hade gjort henne glad😊

  Både röd och grön led används med kaviarmasken.

  Håller tummarna🥰

  [email protected]

  Svara
 • 1,2Jag vill nominera min mamma! Som fyllde år i slutet av mars och som jag inte kunnat hälsa på pga läget kring Corona. Vill ge henne en härlig skönhetsboost som hon inte skulle unna sig själv men som hon är oerhört värd!
  3. Röd och Grön LED
  4. [email protected]

  Svara
 • 1+2 Jag skulle hemskt gärna vilja ge min mamma en påsköverraskining hon verkligen förtjänar. Haft ett tufft år med bortgång av hennes mamma efter tids sjukdom. Fixat allt och satt alla andra först utan att klaga. Nu är det dags för henne att bli ompysslad.
  3. Röd och Grön LED
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min mamma därför att hon arbetar hårt på sjukhuset i dessa corona-tider. Detta har bland annat inneburit att hon har fått börja arbeta på en annan avdelning, i kampen mot Corona. Hon är en stor förebild som är värd Foreos UFO med mask, för att ta hand om dig själv.
  2. Min mamma
  3. Grön och röd LED.
  4. Emelie Fransson, [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min fina föra detta kollega Maria!! Jag saknar henne varje dag, och det var en ynnest att jobba ihop med henne i nästan 13 år!

  Det är grön och röd LED som används.

  Sneeva @Hotmail.com

  Svara
 • Hejsan,
  Jag skulle vilja nominera min mamma. Hon har det senaste året varit väldigt sjuk, men trots det gjort allt för sin familj. Under hela hennes liv så har hon alltid haft det fokuset – familjen, så hon har glömt bort sig själv i det och aldrig riktigt lagt tid på sig själv. För några veckor sedan tog jag med mig några masker och hade ett litet hemmaspa med henne och jag har nog aldrig sett henne njuta så mycket av den stunden för sig själv. Så att få vinna detta generösa paket och kunna ge bort det ena till henne, så att hon får skapa fler stunder som den gången skulle vara underbart, speciellt i tider som dessa.
  – Det är både röd och grön led som används tillsammans med kaviarmasken.
  Håller tummarna nu och tack för att du anordnar en sån generös tävling!
  Matilda Dankemeier – [email protected]

  Svara
 • Hej!
  1. Min kompis Johanna är höggravid – hon ska föda nu om 2 veckor, med BF på hennes 30årsdag! Det är verkligen inte roliga tider att föra ett litet liv till världen och jag vet att det har varit tufft. Vore så kul att få skämma bort henne med lite omtanke lagom till att hon blir mamma OCH 30åring 🙂
  2. Johanna <3
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • Vilken fantastisk tävling!
  Jag vill nominera min bästa vän Ronja. Hon är både världens bästa och mest omtänksamma vän och sliter som ett djur på sitt jobb för tillfället. Hon förtjänar en UFO 2 utan tvekan! 🛸
  I den nya kaviarmasken används grönt och rött led ljus.

  Håller alla tummar, kram
  Josefin Rohdin, [email protected]

  Svara
 • Handlat online! Tack for tipset!

  Svara
 • 1,2. Jag skulle motivera min bästa vän Bettan som jag lärde känna när vi studerade till förskollärare. Hon älskar hudvård och har haft det jobbigt de senaste åren. Så tror att detta skulle passa som en extremt bra födelsedagspresent eftersom hon fyllde 41 år igår.
  3. Röd och grön färg/led
  4. Emma Carlsson , mail – [email protected]
  ❤️❤️❤️

  Svara
 • 1 Skulle vilja nominera min mamma som efter års slit om 8 veckor går i pension. Hon unnar sig aldrig och detta vore ultimata överraskningen!

  2 Det är både röd och grön led

  3 Mail : [email protected]

  Svara
 • Min BÄSTA vän Nancy❣️
  Hon bör unnas helt enkelt🥳
  Och att man fick ett ”till sig själv” som jag kan ge bort till min mamma som också verkligen bör unnas!!!! Två flugor i smällen liksom🐝

  Svaret på frågan är Röd och Grön led

  [email protected]
  🤗😘

  Svara
 • Hej,
  Vilken kul tävling! 😍

  1. Jag skulle vilja nominera min syster då hon köpte ett hus förra hösten och har sedan dess spenderat både all sin tid och alla sina pengar på att totalrenovera huset och väntas fortsätta göra det de kommande åren. Så jag tycker att hon förtjänar lite egentid och vardagslyx emellanåt och då passar Foreo perfekt!
  2. Min syster, Thanh
  3. Grön och röd led
  4. Van.lyhotmail.com

  Svara
 • Oj, min mailadress blev fel: [email protected] är korrekt!

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min fd kollega Emelie. Hon har haft en svacka i livet det senaste med bortgång av husdjur och dåligt mående. Jag tycker att hon förtjänar en riktig pick me up med en ny UFO 2 och en lyxig mask, det kanske inte botar hjärtesorg men känslan av omtanken kan ibland vara viktigare än man tror.

  I kaviarmaskin används röd och grön LED.

  / Felicia Ghertasi
  [email protected]

  Svara
 • 1. 2. Jag skulle vilja unna min syster Mirjam denna, den skulle göra succé för hennes blandhy till hudtyp, har länge kikat på Foreos produkter som sägs vara drömmen för ens hy ✨
  3. Grön och röd led
  4. Maria – [email protected]

  Svara
 • Min mamma har under två år kämpat med att komma tillbaka till vardagen från en stroke, något som tynger henne mycket. Att få överraska henne med en spa-kväll där fokus ligger på allt annat än sjukdom hade gett henne mycket glädje och motivation. Därför skulle detta passa henne perfekt! Och självklart en extra lyx för mig att få vara med 🙂

  Röd & grön led.

  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill givetvis nominera min syster! Ett av alla våra gemensamma intressen är såklart hudvård! Nu när jag bor i Lund och pluggar kan vi inte lika ofta hemma-spaa tillsammans, men om båda har tillgång till vars en UFO 2 skulle vi kunna fortsätta med det på olika håll och kanske med hjälp av FaceTime?? Perfekt i dessa tider!! Och hon hade blivit så glad!

  2. Jag nominerar som sagt min lillasyster Lisa <3

  3. Det används rött och grönt led-ljus i UFO 2

  4. Mitt namn är Maja Ekberg och min Mail är [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min kärleksfulla mamma, som inte bara ger vår familj så otroligt mycket värme och glädje utan även flertalet patienter varje dag. I dessa tider finns det varken tid eller ekonomi till att unna sig saker även fast det är precis vad hon skulle behöva och få unna sig. Är så stolt och skulle gärna ge henne saker som denna titt som tätt men som en långt ifrån stenrik student får man vara lite mer sparsam, just därför vet jag hon hade blivit så oerhört glad. Att inte bara få sprida glädje på sjukhuset utan även lite glow 😉
  2. Min kära mamma Christina
  3. Den innehåller röd och grön- led.
  4. [email protected]

  Svara
 • Hej!
  1 (och 2). Jag vill nominera min bästa vän Fanny, senast i går snackade vi om vår dåliga hy.. Vi har passerat 30 och känner, varför är vår hud sämre än när vi var pubertala tonåringar? (De räcker väl med att tyngdlagen gör sig påmind, haha.) De är ju nu vill glänsa som de singeldonnor vi är, att få stråla som solen när vi kommer få släppas ut på grönbete efter denna coronakarantän.
  3. De är röd och grön led.
  4. [email protected]

  Kram Josefin

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min mamma. Jag blev för några veckor sedan smittad av Corona och har legat inne på sjukhus där det även konstaterades att viruset orsakat en blodpropp i min ena lunga. Min mamma har, trots en jobbig tid med hennes bröstcancer, funnits där varje dag, fyllt upp mitt kylskåp med god mat, lagat mat, sprungit till apoteket etc. Hade inte klarat detta om det inte vore tack vare henne!

  2. Röd och grön led!

  3. [email protected]

  Kram!

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min bästa vän, svägerska och uppsatspartner, ja hon är allt det där! Vi är nu mitt uppe i skrivandet av vår kandidatuppsats då vi tar examen 5 juni. På grund av covid-19 är vår avslutningsceremoni och fest inställda och vi kommer inte att få fira det vi kämpat för i tre. I sammanhanget är det en världslig sak men ändå tråkigt men varsin foreo i examenspresent hade ju helt klart piggat upp i dessa tider ☺️
  2. Rött och grönt ledljus
  3. [email protected]
  Ha en fin dag!
  P.S Snart kommer Harry!!!

  Svara
 • Hej Petra, så kul samarbete!

  1.Jag skulle vilja nominera min storasyster som för någon månad sen fött sitt första barn. Nu när det gått några månader efter min systers tuffa och minst sagt långa förlossning har hon inte riktigt kommit tillbaka till sig själv. Såklart sätter man sitt barn i första hand men jag tycker hon förtjänar lite egentid där bara hon kan vara sig själv, ta hand om sig själv och bara vara. Det har varit svårt med just det då hennes sambo inte ger henne utrymme för detta, hans egentid har varit viktigare än hennes. Hon säger ingenting men jag ser på henne att det skulle vara bra för henne att få känna sig fin igen, även om hon alltid för mig kommer vara vackrast. Hon förtjänar allt och jag vill därför vill jag nominera min stora syster.
  2.Röd och grön LED
  3. Olivia sahlström, [email protected]
  KRAM🥰

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min storasyster som är nybliven mamma! Du hade en grymt kämpig graviditet men klagade aldrig, du är en av dom starkaste kvinnorna i mitt liv och förtjänar verkligen lyx!
  Camilla Charlier
  2. Röd och grön led
  3. [email protected]

  Svara
 • 1. Min gravida stora syster! Hon är beräknad nu i juni och sitter endast hemma just nu. Med en massa jobb vid matbordet och tråkigheter i omvärlden så blir hon väldigt låst och deppig. Hon skulle behöva bli ordentligt ompysslad! Vi fick även ställa in hennes babyshower så detta skulle vara guld värt för mig att kunna ge henne!

  2. Ronja

  3. Röd och grön led

  3. [email protected]

  Svara
 • 1. Åh, jag skulle så gärna vilja vinna det här till min lillasyster. Hon har precis börjat på ett nytt jobb inom kriminalvården och förtjänar att få komma hem och koppla av med lite hemma-SPA. Hon är min absolut största förebild och jag skulle så gärna vilja ge tillbaka lite efter allt hon hela tiden gör för mig. Vi båda två tokälskar Foreos Luna och satt senast igår kväll och pratade om hur vi skulle vilja testa UFO, men att ekonomin inte riktigt finns där just nu. Det hade verkligen varit magiskt att få överraska henne med detta!! <3
  2. Min lillasyster Anna <3
  3. Röd och grön led!! 🙂
  4. [email protected]

  Kram!! <3

  Svara
 • Hej
  1. Jag skulle vilja nominera min absolut bästa vän. Hon har varit mitt allt sen vi träffades i lågstadiet och finns alltid där för mig och gör mitt liv enklare och har lagt ner så mycket tid och energi för att få mig att må bra sen jag födde min dotter för snart fem månader sen. Efter 25 timmar av förlossning så slutade det med akut kejsarsnitt och även fast min dotter mådde jättebra så hängde inte mitt psyke med och jag har sen dess mått riktigt dåligt psykiskt. Hon uppmuntrade mig när jag inte kände den omedelbara kärleken till mitt barn som alla pratar om att man upplever, uppmuntrade mig till att ta mig upp ur sängen även fast det gjorde ont och är den största anledningen till att jag idag mår bra och idag får uppleva den kärlek som alla pratar om. Hon är underbar mot min dotter och kommer att vara världens bästa gudmor (fast hon än inte vet om att hon är det hihi). Tyvärr så sätter hon aldrig sig själv i första hand, hon jobbar otroligt mycket samtidigt som hon själv försökt bli gravid i 2 år och kämpar med sitt förflutna hos en psykolog varje vecka. Hon är allt i världen för mig men inser aldrig sitt eget värde. Även fast jag säger det till henne varje dag så hade det varit så underbart att få ge henne något som jag vet att hon aldrig skulle unna sig själv, fastän jag vet att hon vill.
  2. Det är både röd och grön led som används!
  Mail: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle så gärna vilja nominera min bästa vän som är gravid och har under hela graviditeten lidit av extremt mycket finnar som hon i vanliga fall inte har pga alla nya hormoner som bubblar runt i hennes kropp. Hon har haft extremt dåligt självförtroende och gjort att hon undvikit att träffas flera gånger just för att hon skäms över sin hy. Jag skulle så gärna vilja ge henne denna underbara och lyxiga produkt för att få henne att iallafall känna och se det under denna produkt gör för huden.
  2. Hon heter Frida ♥️
  3. Det är grön och röd LED
  [email protected]

  Svara
 • Hejsan!

  1/2. Har alltid velat testa denna! Hade så innerligt velat vinna detta för mig och min syster som båda är väldigt skönhetsintresserade. Min syster sitter dessvärre fast i karantän i sitt hem i Hong Kong och fick cancellera sin Sverige resa hem i sommar. Så vet tyvärr inte när vi ses nästa gång..

  3. Röd och grön LED används i UFO 2:s 8 kaviarmask.

  4. Nicole – [email protected]

  Svara
 • Hej Petra!
  1. Jag skulle nomenera min lillasyster då hon helt enkelt förtjänar lite lyx nu i dessa tider. Hon fyller dessutom år nästa vecka <3 Jag själv är en junkie när det kommer till hudvård, så ufon är något jag velat prova länge.

  2. Röd och grön led.
  3. [email protected]

  Ha en faboluös fredag och helg!
  Kram

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min syster Hampelina för hon har världens största hjärta och tänker på andras bästa mer än sitt eget. Hon har haft ett tufft år och gått in i väggen och sedan förlorat jobbet. Hon har haft problem med hyn med, så jag tror denna produkten hade varit bra för henne med. Jag bor i Norge och min syster i Sverige och för tillfället kan vi inte träffas pga omständigheterna i världen.. Jag längtar efter henne och vill glädja henne med denna när dagarna är tunga 🥰
  Röd och grön led💚❤️
  Mail- [email protected]

  Svara
 • Hej, vilken drömtävling för en gravid kvinna! (Bf 13 Maj:) Tack för det! <3

  1. Jag vill nominera min syster som sedan ett par veckor tillbaka jobbar från tidig morgon till sen kväll med sjukvårdsbemanning hemifrån. Hon är en riktig vardagshjälte i mina ögon och förtjänar lite lyx och tid för avkoppling, minst sagt.

  2. Min syster Rebecka <3

  3. Röd och Grön LED

  4. Sabina Jakobsson
  [email protected]

  Svara
 • 1. Min lillasyster som studerar och jobbar. Hon unnar sig aldrig något fint så det hade varit SÅ kul att kunna överraska henne med något så fint!
  2. Hanna
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • Hej Petra!

  1. Jag vill nominera min älskade mormor Sonja. Min mormor är den största glädjespridaren jag vet och jag tror att många skulle må bra av att leva lite mer som hon gör. Hon lever ständigt för dagen. Hon gör precis det som hon känner för i stunden och älskar att alltid ha saker att göra. Hon är dagligen ute och härjar på stan, är och fikar med sina vänninor eller bjuder hem oss barnbarn på middagar. I sånna här tiden måste hon dessvärre hålla sig inne på grund av att hon är i riskgruppen och därför skulle jag vilja unna min mormor lite temporärt vardagslyx i form av Foreo, så att hon slipper ge sig ut på stan och härja runt. Min mormor är den sista i min släkt ifrån den äldre generationen, så henne håller vi hårt om.

  2. Röd och grön led!

  3. [email protected]

  Kram!

  Svara
 • 1. Vill nominera min bästis / min partner in crime / min ride and die for life / världens bästa Linnea. Denna människa finns där för alla äventyr, stora som små, och det finns ingen som jag till 100% vet alltid kommer stå i min ringhörna som henne. Nu ligger vi båda hemma sjuka och hon har tyvärr precis blivit av med jobbet (god damn you Corona) och känner att jag har chansen att samla mayor med pluspoäng genom att vinna denna goding till henne. Håller tummar, håller tår, ja ni fattar 😍
  2. Röd och grön led
  3. [email protected]

  Svara
 • Nominerar min lillebror! Han och jag har likadan hy, har tappat räkningen hur många olika rengöringar vi testat för att verkligen komma in på djupet i hyn. Tyvärr känns som en nerver ending story när man rengör och hur noggran man än är känns hyn ändå alltid smutsig, hoppas denna lilla skönhet kan vara lösningen på våra problem! Få en bättre hy är rena drömmen, och glowet är en stor bonus!

  Röd & grön led!
  [email protected]

  Svara
 • 1: Jag nominerar min mormor! <3
  Hon älskar hudvård men unnar sig aldrig det där lilla extra. Och foreo produkterna är ju perfekt att lyxa till det med hemma nu när hon inte får gå ut <3
  2: Så ja, min mormor Berit <3
  3: Röd & grön led
  4: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min mamma som arbetar på Nya Karolinska på intensivvårdens intensivvård – nämligen Ecmo, hon är den personen jag ser upp till väldigt mycket, dels för det jobbet hon har men även för att samtidigt som hon står i detta kaos, tar hon en massa extrapass och samtidigt så pluggar hon sin sista termin till sjuksköterska. Hon om någon tycker jag förtjänar all lyx och skönhet hon kan få.
  2. Min mamma Jessica.
  3. Röd och Grön led!
  4. Josefine Brolund – [email protected]
  Massa kramar och jag håller båda min tummar för den här tävlingen – och tack för en magisk blogg som jag är inne och kikar på varje dag!!

  Svara
 • 1. Jag skulle så gärna vilja nominera min storasyster Ewa. Detta för att hon alltid finns där både för mig men även för alla i hennes närhet när de behöver henne som mest. Hon har alltid ett leende på läpparna och älskar att hjälpa andra. Hon är driven i det hon gör och har tyvärr nästan alltid fullspäckade dagar. Därför skulle detta vara en perfekt vardagslyx för henne som jag vet att hon djupt skulle uppskatta!
  2. Min syster Ewa
  3. Röd och grön led.
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min fina ”sambo” och bästa vän Carolin Andersson. Hon började året med en lång sjukskrivning pga en skada hon drabbades av under julhelgen. Trots att hon tvingats ligga med ett ben i högläge i 3 månader så har hon ändå lyckats hålla uppe humöret. Hon ger alltid alla i sin omgivning allt och fyller varje sällskap med energi. Nu vill jag gärna ge henne något.
  2. Carolin Andersson <3
  3. Röd och Grön Led.
  4. Sofie Johansson, [email protected]

  Svara
 • 1. Jag nominerar min andra halva! Under ett års tid har min bästa vän varit nere och osäker på sig själv i en ny tjänst hon tagit. Nu äntligen börjar det släppa och jag vill fira hennes styrka! Hur fantastisk och driven hon är och hur trots hennes problem alltid varit en fantastisk vän!
  2. Moa
  3. Röd och grön led.
  4. [email protected]

  Svara
 • 1-2. Jag vill nominera min storasyster Sara Björs som behöver lite pepp just nu. Hennes bröllop i sommar kommer mest troligt bli inställt pga Corona. Bröllopet som hon och hennes fästman planerat i ett år, kommer nu inte bli den stora dag de tänkt. Men de vill gifta sig ändå, så de kommer antagligen göra det bara dom två. Så hon behöver den där lilla extra vardagslyxen just nu, för att orka med. Visst att ett bröllop inte blir av är väl inte en total katastrof i dessa tider. Men det skulle bli deras stora dag. Och är vad dom har sett fram emot sedan i somras. Efter alla planer som ställts in, möhippa, bröllop och bröllopsresa så vill jag ge henne något fint i vardagen och denna produkt skulle vara så fin att förgylla hennes vardag med.
  3. Röd och grön led används.
  4. Lina Björs. Mail: [email protected]

  Svara
 • 1. Hejsan! Jag vill nominera min bästa vän som just nu jobbar med Coronapatienter i Norrland. Utöver det så har hon också precis fått reda på att hon är gravid. Hon jobbar mer än 100% på sjukhuset för att våra äldre ska överleva denna pandemi. Hon får trycksår i ansiktet av maskerna som används. Och är så himla trött i det här stadiet av graviditeten. Jag hade så gärna önskat att hon fick möjligheten att pyssla om sig lite extra!
  2. Röd och grön led.
  3. [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min pojkvän Edward som har varit en riktig hjälte de senaste tre veckorna – jag har brutit benet och han har daltat sönder mig genom att handla, laga mat, hämta ut paket, städa, pyssla om mig och allt därtill samtidigt som han jobbat heltid. Det är ungefär som att jag har suttit i soffan med en liten ringklocka och han snällt har lytt mina orders som en butler. Därför skulle jag vilja unna honom något riktigt lyxigt tillbaka!!

  Lamporna är röd och grön led!

  [email protected]

  Svara
 • Hej!!

  1.Jag skulle vilja nominera min älskade mamma som fyller 60 år i maj. Hon har alltid tyckt att det är väldigt besvärligt med hudvård och jag tjatar och tjatar om det om och om igen. Hon har väldigt känslig hud och jag tror att Foreo skulle underlätta hennes vardagsrutin avsevärt eftersom det är en sån himla bra och effektiv produkt! Hon förtjänar vardagslyx!
  2. Röd och grön led
  3. [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera mig själv och min BFF!
  Som hon kämpat med att plugga till mäklare. Hon pluggade klart för ett tag sen och nu briljerar hon i Solna området. Vi båda skulle behöva detta för att sätta en ”guld (och kaviar) kant” på vardagen och i våra ansikten. Ta hand om oss själva och kunna se riktigt fräscha ut till våren när detta är över. Det är vi värda, Nina Shisha!
  Det är både röd och grön led som förhöjer kaviar masken.
  [email protected]

  Svara
 • 1, 2. Jag vill nominera min lillasyster Moa som pluggar till tandläkare i Göteborg och därför sitter isolerad ensam där långt ifrån vår familj. Som om det inte vore nog blev hon dessutom nyligen dumpad, så hon behöver verkligen lite extra lyx i sin ensamhet <3 Jag är själv en hudvårdsjunkie och har länge varit sugen på att testa Foreo, så är såklart också superpeppad!

  3. Röd och grön LED

  4. Madelen Holmström, [email protected]

  Svara
 • 1, 2. Jag vill nominera min lillasyster Moa som pluggar till tandläkare i Göteborg och därför sitter isolerad ensam där långt ifrån vår familj. Som om det inte vore nog blev hon dessutom nyligen dumpad, så hon behöver verkligen lite extra lyx i sin ensamhet <3 Jag är själv en hudvårdsjunkie och har länge varit sugen på att testa Foreo, så är såklart också superpeppad!

  3. Röd och grön LED

  4. Madelen Holmström, [email protected]

  Svara
 • 1. Nominerar självklart min syster!
  Efter att ha blivit tvingad att åka hem från sitt utbyte i Australien skulle jag vilja ge henne en extra fin present som plåster på såren. Vi båda har sen en tid tillbaka varit på en tung acnebehandling som både gör en otroligt torr och trött i kroppen. Så vi båda kan nog behöva en sån produkt som verkligen kan hjälpa oss att rengöra huden på djupet och på såklart på ett lite extra lyxigt sätt. Köpte en Luna till henne i julklapp som jag vet att hon ÄLSKAT, så är helt övertygad om att hon skulle bli överlycklig över denna.
  2. Min storasyster Bella!
  3. Röd och grön led används!
  4. [email protected]

  Svara
 • Hej,
  1. Det här tycker nog många inte är helt okej, men jag vill helt osvenskt och ofint nominera mig själv.
  Har haft en tung första graviditet med hyperemesis, depression, svår ångest, sjukskrivningar och paralyserande förlossningsskräck. Har lyckats få ett kejsarsnitt beviljat nu, thank god, men är rädd att min pojkvän inte kommer få vara med då han börjat uppvisa en del förkylningssymtom och det är BIG NO NO på förlossningen. Det är några veckor kvar så det löser sig förhoppningsvis :), men skulle verkligen behöva lite härlig lyx mitt i all oro och undran.
  2. Jag skulle givetvis också vilja nominera min underbara mor<3 som är en sån förebild och ett sånt stöd både som förälder och individ. Hon är motsatsen till mig och håller sig alltid lugn och cool i alla situationer, klagar aldrig och har en sån härlig förmåga att bara skaka av sig saker. Alla behöver en sån person när det stormar 🙂 Hon jobbar också som lärare med specialelever, och bara det är ju beundransvärt.
  3. Röd och grön LED.
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle nominera min mamma som fyller 52 år den 12/4. Jag har suttit och letat födelsedagspresenter med min student-budget och att få ge något sådant här till mamma vore mer än jag annars har möjlighet till, och att dessutom få ta del av en själv vore helt fantastiskt. Mamma önskar sig alltid skönhetssaker men unnar sig aldrig själv det, därför vore det här galet roligt att få överraska henne med och då skulle jag göra en gemensam spa-kväll hemma hos henne. Trevlig helg 🙂

  2 Mamma Susan Wiklund!

  3. Röd och grön led!

  4. Norea Wiklund [email protected]

  Svara
 • Hej Petra!
  1. Jag nominera min bästa vän och syster! Vi diskuterar dagligen hudvård och försöker hitta det absolut bästa. Hon har precis fyllt 18 och är väldig söt men mår allt för ofta dåligt på grund av sin hy. Om hon fick vinna det här hade det varit en helt underbar present!❤️
  2. Jag nominerar min syster Paulina👯‍♀️
  3. Det används rött och grönt led-ljus i UFO 2.
  4. Mail: [email protected]
  Kram 🤰

  Svara
 • Jag vill få chansen att nominera min mamma(<3). Hon är inte så bra på att ta hand om sig själv och glömmer oftast bort det, då hon gärna sätter andra före hela tiden. Jag vill att hon ska få chansen att börja ta hand om sig själv och sitt välmående mer och då är ju detta en perfekt start! Hon har även fått kraftiga ryggsmärtor på senaste och jag vill få chansen att ge henne något som piggar upp henne.
  Svaret på frågan är rött och grönt LED ljus.
  Min mailadress är [email protected]
  Tack för en fin tävlingsmöjlighet!

  Svara
 • Hej!

  Jag vill nominera min bästa vän Victoria. Hon har haft ett rätt tråkigt år hittills. I slutet av februari flyttade hon till New York för att plugga men var tvungen att avbryta och åka hem bara ett par veckor senare pga coronaviruset. Sedan när hon väl kommit hem så blev hon permitterad från sitt butiksjobb. Hon är världens finaste människa, älskar hudvård och skulle verkligen behöva något som piggar upp henne under dessa ovissa tider!

  Grönt och rött LED ljus används till kaviarmasken.

  Amanda Eneroth, [email protected]

  Kram och Stay safe!

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja nominera min älskade mamma. Hon arbetar för fullt nu i dessa tider på östra sjukhuset i Göteborg och både hon och jag behöver nog lite extra mamma/dotter tid med spa-känsla. Dessutom fyller både hon och jag år snart den 9onde och 13onde april sä det hade varit en rolig födelsedagspresent❤
  -Rött och grönt ljus.
  -Mail; [email protected]

  Svara
 • 1,2 Jag nominerar min syster. I dessa tider har familjen en allt större betydelse och då vi nu befinner oss på olika platser så känns den här perioden lite extra tung för oss båda, då vi i vanliga fall har gångavstånd till varandra. Jag skulle vilja överraska min syster med en UFO 2 då hon likt många andra är sjuk och sitter i karantän. Kanske kan det underlätta och pigga upp lite då vi båda älskar hudvård och speciellt att testa ny sådan.
  3. Röd och grön led

  Svara
 • 1+2. Jag skulle vilja nominera min underbara mamma – en helt fantastiskt stark kvinna som uppfostrade mig och mina bröder helt ensam. För några år sedan omkom en utav mina bröder och sedan dess har mamma varit sjukskriven pga sin djupa sorg och allt som hör till… Nu har hon tagit steget ut i arbetslivet igen och arbetstränar, vilket inte alltid är så lätt och jag önskar så att få unna henne den här vinsten så att hon får känna lite vardagslyx.❤️

  3. Röd och grön led.

  4. Julia Larsson
  [email protected]

  ❣️✨

  Svara
 • Hej!
  1. Jag skulle vilja nominera min syster Evelina, hon har alltid varit en hudvårds-junkie och har 1000 steg i sin hudvårdsrutin. Men än har hon inte unnat sig att köpa FOREO’s UFO, även fast hon pratat om den.
  Den 26/3-20 fick hon dessutom beskedet lymfom (lymfcancer) endast 26 år gammal. Hennes behandling med cellgifter drar igång lagom till hennes födelsedag 22 april därefter väntar behandling i 3,5 månad och sedan strålning. Hon kommer tappa allt sitt hår och jag vet att hon är förtvivlad inombords trots att hon försöker håll skenet uppe för oss i familjen. Hade känts helt fantastiskt att få överraska henne med en sån här fin present, då jag vet att det är något hon verkligen hade uppskattat.
  Håller tummarna🌟

  2. Röd och grön led
  3. [email protected]

  Svara
 • Ohhh lala! Vilken tävling!
  1. Jag nominerar bästa systeryster för att hon är en så bra syster och moster till min lilla bebbe. Efter att hon förlorade sitt drömjobb i förgår till följd av alla oroligheter vill jag unna henne riktig lyx🖤
  2. Röd och grön led❤️💚
  3. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min bästa tjejkompis Kajsa. Vi har båda två fått skjuta upp våra bröllop på obestämd framtid och hon har dessutom fått ställa in den 30-års fest hon planerat och sett fram emot senaste året, inte kan hon träffa någon heller då hon varit i smittorisk och sitter i karantän. Det som skulle blivit vårt bästa år har blivit ett riktig paus-år.
  Vi skulle båda behöva en riktigt härlig tjejkväll där vi kan maska loss över FaceTime med ett riktigt bra rödpang till 😄
  2. Rött och grönt
  3. [email protected]

  Svara
 • Hej hej!
  1. Jag vill nominera min fina fina pojkvän, han älskar spakvällar och har alltid velat ha en foreo. Nu när Corona har gjort honom arbetslös så skulle foreo vara en så uppskattad tröstpresent!
  Han fyller även år nu i april!
  2. Röd och Grön led
  3. Jessica Berg
  [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Motivering: Vill nominera min bästa finaste vän Hanaw. Både hon och jag har precis lämnat våra jobb för att starta egna bolag men är nu båda lamslagna av denna corona-skit och inställda gig. Vi stöttar nu varann med timmeslånga telefonsamtal och vi har varvat vem som
  orkar vara optimisten för dagen. Hon har dessutom sitt bröllop planerat i sommar, där jag har äran att vara tärna, och jag vet att hon bär på så mycket oro och känslor kring framtiden och om det blir av eller ej. Därför skulle det vara fantastiskt att få ge henne en present som låter oss skämma bort oss själva lite i dessa tider.
  Svar på frågan: Angående led-ljus så förstod jag det som man kör det gröna ljuset till just masken 🙂
  Mail: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill såklart att min lillasyster ska få chansen att testa den här tillsammans med mig! Vi båda har lite av en problemhy men med olika problem, hon har mer acne medan min hy är torr som behöver återfuktning hela tiden. Det vore så härligt om vi tillsammans skulle kunna få möjligheten att boozta vår hy nu inför sommaren (och i framtiden!!)🌞💦
  2. Ylva Lindgren heter hon🌟
  3. Rött och grönt LED ljus🔴🟢
  4. Jag heter Julia Lindgren och min mejl: [email protected] ✊🏼

  Svara
 • Åh va kul med en grym tävling!
  1. Jag skulle vilja nominera min finaste vän som är gravid! Då man inte alltid har tid eller ork till att gå igenom varje steg i ens hudvård när man väntar barn så skulle detta verkligen förenkla vardagen men även också när bebis väl har kommit då tiden är knappt existerande (man vill ju spendera all sin tid med bebis såklart!!). Plus alla dessa hormoner som har gjort att huden har helt tappat lyster och allt vad den nu ska se ut, så behöver man något som piggar upp en!
  2. Erica
  3. Röd och grön med använda i kaviarmasken
  4. [email protected]

  Svara
 • Wow vilken tävling och jag vet precis vem jag skulle nominera. Min kära dotter som har en tvåveckors baby därhemma. Jag är en ledsen mormor som inte har fått träffat mitt första barnbarn. Inga roliga tider men med den här vinsten blir det bättre.
  Röd och grön led
  Hon jag nominerar @byemilia.nu
  Jag själv [email protected]
  Anette Rönnow Sandell

  Svara
 • 1. Jag nominerar min bästa vän som går igenom en tuff period i livet just nu. Hon sätter alltid andra först och behöver verkligen muntras upp extra! Det här hade verkligen varit lyx och en dröm för henne.
  2. Min bästa vän sedan barnsben, Pia
  3. Röd & Geön led
  4. Anna,
  [email protected]

  Svara
 • 1) Ååå hade velat nominera min kära syster Frida! Som dagligen gör allt för sin familj och hon själv kämpar med att komma tillbaka från förlossningsdepression. Hon är enligt mig världens starkaste människa, finaste och mest omtänksamma person. Det gör så ont att se henne må dåligt och längtar till den dagen man inte behöver vara lika orolig över att hon inte är glad och lycklig. Längtar tills det vänder och hon har fler positiva än negativa dagar. Hon är värd all avkoppling, lyx och pepp! Tänker att vi tillsammans kan få egentid ihop med spa och massa prat.
  2) Grön och röd led 🙂
  3) [email protected]

  Svara
 • 1. Min fantastiska mamma som alltid ställer upp för mig. Nu när man själv snart ska bli mamma i maj så inser man ännu mer hur viktig min mamma är för mig! Och vilken hjälte hon är!! Stark och varm som skyddat mig. Jag hoppas jag blir en lika fin mamma! ❤️
  2. Gunvor min mamma
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min kompis Maria hon jobbar som polis och sliter i motvind varje dag för att ge oss en tryggare och bättre vardag. Jobbar skift och skulle behöva lite lyx i vardagen

  2. Nominerar även mig själv för jag har en 8 månader bebis som varken vill äta eller sova eller ens lämna sin mammas famn. Fårorna har aldrig varit djupare och skuggorna under har aldrig varit ögonen mörkare. Kämpigt att vara morsa!

  3 grön och röd lamp

  4 andrea berggren, [email protected]

  Svara
 • 1,2. Jag skulle vilja nominera min bästa pluggkompis Mathilda! Vi sitter och skriver på vår C-uppsats och skulle verkligen behöva lite spa-pepp under våra långa skoldagar som numera spenderas hemma pga Coronapandemin. Detta hade varit den perfekta motivationen!
  3. Det är både röd och grön led som används tillsammans med kaviarmasken.
  4 Filippa Sinclair ([email protected])

  Svara
 • Hej!
  1. Skulle vilja nominera min lilla mamma Mia! Är själv i v 36 och beräknad med mitt första barn, 7 maj^^. Nu med tiden som är med viruset och allt har min mamma valt att gå ut i vården igen för hjälpa till och stötta alla super människor som jobbar dagar och nätter. Hon är så osjälvisk att hon offrar att inte kunna träffa sitt första barnbarn bara för hjälpa sina gamla kollegor! Jag har Världens finaste mamma! Hjärta av guld. Därav tycker jag hon förtjänar lite lyx i vardagen♡
  2. Röd led, grön led och grön igen:)
  3. [email protected]

  Svara
 • 1.Wow vilken magisk tävling!
  Jag vill nominera min fina mamma som verkligen skulle behöva lite extra lyx nu. ♥️ Det hade varit underbart att få ge henne denna som gåva.

  2.Det är både röd och grön led!
  [email protected]

  Håller alla tummar och tår jag har 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  Svara
 • Vilken fantastiskt tävling! Använder själv Foreo Luna och VET vilket under den har gjort med min tidigare problemhy efter diverse roaccutanbehandlingar!

  1. Jag vill nominera min fina vän och min sons gudmor Petra som alltid finns där och ställer upp i vått och torrt <3 Hon förtjänar detta lyx då hon är gravid och får sin första son i början på juni. Hon jobbar med barn inom vården och jag kan knappt förstå hur tufft det är för henne just nu i dessa oroliga tider! Jag vet själv hur mysigt jag tyckte det var att skämma bort mig själv med hemmaspa när jag fick min son i september så jag vill även att hon ska kunna skämma bort sig själv både innan och efter förlossningen <3

  2. Petra
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • Wow!

  Jag nominerar min vän Kristina som är beräknad att föda sitt första barn om bara några dagar, men precis har fått besked att hennes kille inte får vara med på BB efter förlossningen! Lite mask kanske kan peppa upp både henne och killen! Och mig såklart ….

  Ljusen som används är röd och grön led 👌

  Håller tummarna!
  Frida

  [email protected]

  Svara
 • Wow!! En sån här chans får man ju bara en gång i livet😍
  1. Jag skulle vilja nominera min partner in crime Hannah. Som de Beauty-junkies vi är så har hon och jag har länge suktat över Foreos produkter men inte känt att plånboken tillåtit ett köp. Nu fyller hon även år 12:e april så det hade varit fantastiskt att få överraska henne med denna nu när vi inte kan fira henne som vi brukar.
  2. Röd och grön led.
  3. [email protected]
  Kram!

  Svara
 • Hej!
  1.Jag skulle vilja nominera min kompis Jennifer som sliter på karolinska och tar hand om alla svårt sjuka coronapatienter. Är det någon som behöver skämmas bort och få en stunds avslappning så är det hon! Tack för en superbra blogg! Älskar din stil och energi!
  2. Röd och grön led.
  [email protected]

  Svara
 • Hej!

  1. Jag skulle vilja nominera min lillasyster. Hon har haft en hel del problem med hyn och provat nästan allt! Dessutom är hon student och inte direkt råd att lägga halva månadsinkomsten på hudvård. Hon är en otroligt omtänksam, rolig och tacksam tjej och skulle verkligen bli världens gladaste om hon fick ta del av denna vinst!

  2. Röd och grön led

  3. [email protected]

  Tack för en härlig blogg!

  Svara
 • Vilken fantastisk tävling som du har anordnat 💕

  1. Jag skulle vilja nominera min fantastiska mamma. Hon har de senaste året genomgått en tuff behandling för cancer och börjar nu komma på fötterna igen. Hon har tappat smaklökarna helt och hållet och försöker ständigt pigga upp henne även om livet inte kommer kunna bli precis som innan ❤️ Vi tycker båda om att lyxa med ansiktsmasker och är noga med vår hudvårdsrutin. Foreos senaste lansering vore ett fantastisk komplement för att få en strålande hy med lyster 💆🏼‍♀️
  2. Det är röd och grön led 🚦
  3. [email protected]

  Håller tummarna nu!🌸💕

  Svara
 • Vilken fantastisk tävling!
  Jag vill nominera min bästa vän Ronja. Hon är både världens bästa och mest omtänksamma vän och sliter som ett djur på sitt jobb för tillfället. Hon förtjänar en UFO 2 utan tvekan! 🛸
  I den nya kaviarmasken används grönt och rött led ljus.

  Håller alla tummar, kram
  Josefin Rohdin, [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min mamma. Även fast hon kan driva mig galen ibland så vet jag att hon bara gör det för att hon älskar mig. Hon peppar mig varje dag nu när jag går hemma arbetslös och hon har ett så otroligt stort hjärta. Jag vill ge tillbaka till henne och visa att hon betyder allt för mig. Utan henne vore jag ingenting. Jag älskar hudvård och det vore väldigt kul att få lyxa till det tillsamman med mamma och göra ett litet hemmason bara vi två!

  Sen är det både röd och grön led som används tillsammans med kaviarmasken.

  Mejl: [email protected]

  Håller tummarna hårt som tusan här hemma ✊🏻❤️🤩

  Svara
 • Jag vill så gärna nominera min tvillingsyster. Vi förlorade våran älskade mamma för fem månader sen vilket har satt stora spår i oss båda, för mig med en nyfödd litet barnbarn som inte fick möjlighet att uppleva sin fantastiska mormor har dagarna varit otroligt tuffa. Men i all den sorg har min stöttepelare, den starkare jag känner min tvillingsyster stått där stadig som ett berg samtidigt som hon tampats med tunga tentor i sluttampen på sin utbildning. Hon förtjänar verkligen lite lyx i all denna sorg.
  Det är röd och grön led som används 🙂
  [email protected]

  Kram.

  Svara
 • Jag vill nominera min fina storasyster som har haft alldeles för många motgångar i livet. Som 23 åring blev hon allvarligt sjuk, någonting som kommer påverka henne resten av livet och för fyra år sedan dog hennes son i magen i vecka 37. Trots detta är hon den starkaste människan jag vet som alltid står rak och ställer upp för alla i hennes närhet. Hon förtjänar det allra bästa!

  Min syster heter Carolina Åhsberg och det är henne jag vill nominera.

  Röd och grön led ❤️💚
  Stor kram från Linnéa Ljunggren
  [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min bästa kompis som tyvärr har fått himla dålig hy de senaste åren. Hon har drabbats av vuxenacne och jag vet att hennes redan dåliga självförtroende blivit totalt värdelöst efter det. Jag vill så gärna ge henne detta då jag hört så bra om foreo. Hon fyller 25 år den första maj, och att få ge henne detta i present vet jag hade gjort så jäkla mycket. <3
  Följer både dig, Forni och Margaux som alla gjort reklam för Foreo, och ni alla pratar så bra om dom så jag hoppas verkligen att jag har turen att få ge henne detta.

  Svaret är röd och grön led <3
  Kramar
  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle dela denna med min Bästavän och gudmor till min nyfödda son, Julia som bor flera mil ifrån mig. Hon älskar hudvård men prioriterar inte sånt här för sig själv, vilket hon borde göra då hon helt klart är värd lite extra lyx i vardagen speciellt nu när hon sliter som ett djur på sjukhus.

  Det används grönt och rött led ljus.

  Kram, Felicia Stenström
  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag gör något osvenskt och nominerar dels mig själv pga att all skyddsutrustning, torra sjukhusluft och veckor utan riktig nattsömn pga den rådande Pandemin har min hud checkat ut och skulle behöva en riktig kärleksboost. Är stolt över att vara sjuksköterska och få göra skillnad varje dag men önskar att få boosta mig själv på hemmaplan för att orka fortsätta! Den andra skulle jag springa till min bästa vän som förlorade jobbet i veckan pga krisen och skulle behöva både energi, pepp och omvårdnad nu för att ge sin in i jobbsökandet igen.

  2. Röd och gren led

  3. [email protected]

  Svara
 • 1+2. Jag vill nominera min mamma som jobbar i hemtjänsten där dom i dessa tider har det stressigt och jobbar för att de äldre ska ha en sån vanlig vardag som möjligt. Just nu ser de ut som den resa som mamma längtat efter i juni, inte kommer att bli av. (hon fyller 60 år och bjuder oss barn och barnbarn). Därför skulle hon verkligen behövas piggas upp med härlig och lyxig hudvård som sätter guldkant på tillvaron i denna svåra tid.
  2. Både röd och grön led används med kaviarmasken
  3. Sofie Bengtsson
  [email protected]

  Svara
 • Skulle vilja vinna denna magiska aparat till min kära vän Charlotte.
  Vi skulle firat hennes födelsedag och rest tillsammans i april men alla våra planer har raserats och nu sitter hon i karantän utomlands.
  Hoppas kunna skicka denna så hon kan underhålla sig tills vi ses igen.

  Röd grön led

  Kram

  [email protected]

  Svara
 • Vilken fin tävling!

  1. Jag vill nominera min älskade vän Helena som precis blivit mamma för tredje gången! Jag vet av egen erfarenhet hur lite tid man har med tre barn. Så jag önskar att hon kunde få en liten stund för sig själv med denna Foreo då och då. Hon är för mig den lillasyster jag aldrig fick och för henne gör jag allt. Speciellt nu när ingen av oss har någon mormor till våra barn i livet.
  2. Helena Skoglund
  3. Röd och grön ledljus.
  4. Magdalena Lindgren [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill så hemskt gärna nominera min fantastiska storasyster Elin som jag för tillfället inte har möjlighet att träffa då hon är bosatt i Stockholm och jag i Karlstad. Jag och min syster delar ett stort intresse för hudvård och vårat UNN i livet är hudvård, vi har alltid hudvårdssöndag ihop via FaceTime men eftersom vi båda är studenter så har vi inte riktigt råd med såna här exklusiva produkter. Det vore en dröm att få ge bort detta till henne såhär i Corona-tider och göra hudvårdssöndag via FaceTime med henne! 🙏🏼💓
  2. Ledljusen som används i kaviarmaskinen är grön och röd (dröm!)
  3. [email protected]

  Varma cyber-kramar!

  Svara
 • Åh vilken kul tävling! Jag älskar hudvård och allt som hör till, är kort och gott helt besatt! Har inte haft råd att unna mig denna produkt men har flera kompisar som testat vilka är supernöjda och de har gett Foreo toppbetyg!

  1&2: Skulle så gärna vilja ge min kompis Julia denna då vi båda två älskar hudvård och jag tror hon skulle uppskatta detta minst lika mycket som jag, om inte ännu mer. Helt enkelt hade jag blivit så glad att ge henne en present för att kunna ta hand om sin hy på ett ännu bättre och lyxigare sätt. Julia hade blivit otroligt tacksam för en sådan produkt!

  3: Ledljusen som används är Röd och Grön LED.

  4: Anna Wannberg, mail [email protected]

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja nominera min älskade mamma. Hon är duktig att skämma bort oss barn och barnbarn, men är tyvärr väldigt dålig på att skämma bort och unna sig själv.. Så vad skulle passa bättre än att kunna skämma bort henne med en Ufo 2 och lite lyx? Ingenting kan jag komma på 💁🏼‍♀️
  Och att vi kanske har chansen till att lyxa till det tillsammans båda två gör det hela ännu bättre!

  – både röd och grön led!

  Håller mina tummar 🥰

  [email protected]

  Svara
 • Hej! Åh vilken rolig och härlig tävling.
  1. Jag skulle nominera min lillasyster, en tjej med världens största hjärta. Hon ställer alltid upp för mig vad det än gäller och på senaste åren så har hennes intresse för mode, skönhet & hudvård utvecklats och växt något enormt. Hon är självlärd i både smink och hår men wow så duktig. Hon förtjänar att bli lite uppmärksammad i dagar som dessa.
  2. Min lillasyster Caroline.
  3. Röd & grön
  4. Rebecka Lundberg [email protected]

  Svara
 • Grattis till samarbetet Petra!
  Jag skulle vilja nominera min mamma! (Så kul att se att så många gör det) Hon är egenföretagare och har varit det i hela mitt liv, men nu ställs jobben bara in. Men då har hon tid att lägga på ansiktsvård tänker jag! Skulle vara en dröm att skämma bort henne, och mig hehe, med denna!
  Det är grön LED och röd LED som används!

  [email protected]

  Svara
 • Vilken grej va!

  1. Jag skulle vilja nominera min fd roomie Amanda (Crabban) som tog mig under sina vingar när jag flyttade in till henne i Köpenhamn. Under vår roomie-tid körde vi nitiskt spa/nail days på söndagen och uppdaterade varandra dagligen om hudvård. Igår visade hon mig sitt excel-ark där hon gjort mind-Maps med vad hon har nu/vad hon ska köpa när vi byter säsong och vad hon drömmer om. Gud vad gumman förtjänar lite lyzz va.
  2. Crabban <3
  3. Röd och grön LED
  4. [email protected]

  Svara
 • Hej 🌟

  1+2. Jag vill nominera min man! Som trötta nyblivna föräldrar skulle det vara jäkla fint att fokusera på facet istället för på bajset så att säga.
  Iaf för en liten stund…
  3. Det är röd och grön led.
  4. [email protected]

  Många härliga kramar,

  Erika

  Svara
 • Hej! Åh va rolig tävling är också helt besatt av Foreo (har luna 2 hemma) och Vill gärna testa ufon! redan fått mamma och svägerskan att köpa varsin!

  Men jag skulle vilja nominera min syster. Hon har fullt upp att jobba som lärare i högstadiet och har två barn och inte tid och pengar att lägga på hudvård och liknande så detta hade varit den PERFEKTA gåvan till henne speciellt nu när hon fyller 30 i sommar. Snacka om pang present! Hon förtjänar all lyx i världen

  Grönt och rött led ljus används 💥

  PS är så avundsjuk på dig som gravid och som snart ska få bebis gosa bästa som finns (har själv tre små tjejer hemma) NJUT och skit i alla måsten de hinner du med sen

  Massa kramar Anna (följare sen alltid)🙈

  Svara
 • 1,2: Jag skulle vilja nominera min kollega Sofie som arbetar som sjuksköterska och just nu sliter extra hårt på sjukhuset. Skulle vara uppskattad lyx för ett trött ansikte.
  3. Röd och grön led
  4. Ellen, [email protected]

  Svara
 • Vilken pang-tävling!
  Jag vill nominera min syster som är gravid med tvillingar! Hon kämpar på men det är tungt och hon skulle verkligen behöva bli bortskämd för en stund. Särskilt för att orka med tvillingarna och 4-åringen 🙈 behöver jag nämna att hon sen kommer ha 3 pojkar? 😆

  Det är grön och röd led med kaviarmasken👌🏼
  [email protected]

  Svara
 • Hejhej!
  1. Vill nominera min vän Alma som fyller 30år om några dagar och har fått ställa in sin mycket välplanerade 30 års fest pga Corona och allt som händer i samhället, besvikelsen efter allt planerande som bara blev till ingenting är total. Detta skulle kunna muntra upp henne lite. Hade också vart perfekt då jag själv fyllde år igår 🙂

  2. Röd och grön led

  3. [email protected]

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min älskade mamma Ulrika som också är min bästa vän! Vi båda skulle behöva lite lyx i vardagen då hon är hemma och är sjukskriven och jag blivit permitterad från mitt arbete. Så denna energiboost skulle verkligen sitta som en smäck! 💃🏼

  Till kaviarmasken används både röd och grön led

  Håller alla tummar och tår! Kram och trevlig helg 💐

  Matilda, [email protected]

  Svara
 • Istället för att själv få en UFO 2 (även om jag älskar min Luna), har jag har 2 som jag skulle vilja skulle nominera! 🧖🏼‍♀️🧖🏻‍♀️
  Den första är min svägerska, som ska föda sitt första barn vilken dag som helst. Vi längtar så mycket efter den nya familjemedlemmen, men med den nuvarande situationen och dessutom diabetes längtar vi mest av allt tills allt är över. Jag skulle gärna ge henne en extra möjlighet till att TREAT YO’SELF – det är hon värd!
  Den andra jag vill nominera är min lillasyster, som just nu är fast i Nya Zeeland pga Corona. Hon håller modet uppe trots stängda gränser, frustrerade samtal med UD och dessutom missa födseln av ovanstående syskonbarn. Jag tror hon skulle behöva lite extra pepp!

  Det är både röd och grön led som används tillsammans med kaviarmasken.✨

  /Johanna
  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle utan tveka dela denna fantastiska vinst med min mamma. Hon betyder så mycket för mig på alla sätt och vis. De stunder i livet då mycket krisar oavsett vad finns hon där. Nu är hon nyopererad med helt nytt knä. Så nu om någonsin behöver hon ta hand om sig själv! Det hade varit så fint att kunnat ge henne detta som lite uppskattning för hur mycket hon betyder för mig och barnbarnen❤ lampan innehåller röd och grön LED. Min mail adress är [email protected]

  Svara
 • 1) Jag vill nominera min underbara mormor som tyvärr ligger inne på sjukhus just nu pga stroke. Jag längtar till hon är på bättringsvägen så man äntligen kan få träffa henne! Så fort hon är hemma igen, ska jag skämma bort och pyssla om henne så mycket jag bara kan för det är hon verkligen värd. Man är aldrig för gammal för att få känna sig fräsch, fin och omhändertagen ❤️
  2) Röd & grön LED
  3) [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min bästa vän Emma! Finns ingen som förtjänar att vinna ett sånt här kit mer än vad hon gör! Hon är sjuksköterska och varit mammaledig nu (till en liten flicka som jag är gudmor till <3 trodde inte kärleken till någon annans barn kunde vara så stark, men here we are). Iom coronakrisen så har hon förkortat sin mammaledighet och gått tillbaka till att jobba på intensivvårdsavdelningen där coronapatienterna ligger. Emma är en sån som spenderar sin lediga tid med att gå på språkkaféer med andra mammor som inte kan så bra svenska, och hon engagerar sig i organisationer för mänskliga rättigheter. Det finns ingen som förkroppsligar orden ”vardagshjälte”, eller ”vårdhjälte” mer än hon. Hon skulle aldrig köpa något så här lyxigt till sig själv, men jag vet att hon gillar spa och hudvård och att hon skulle bli väldigt glad över en sån här present!
  Hoppas hoppas hoppas jag får skämma bort henne med det här när jag kommer hem från karantän i Frankrike! <3
  Svar på frågan: Kaviarmasken använder först rött och sen grönt LED-ljus
  Min mejl: [email protected]
  /Anna

  Svara
 • LYX LYX LYX!
  En tävling helt i min smak. Men kanske framförallt min mammas. Att bo på andra sidan landet från sin familj i dessa tider är inget jag önskar någon. Däremot har våra digitala kunskaper ställs på sin spets och aldrig tidigare har FaceTime gått så het som nu. Och det är precis därför jag är med och tävlar. Jag skulle vilja unna mig, och min mamma en FaceTime date med produkter från FOREO!

  Svaret på frågan: röd och grön led!

  Och vem är jag? Emelie Zakrisson – [email protected]

  Svara
 • Hej,
  1. Jag önskar att få vinna denna tävling för att kunna skämma bort min mamma, hon som aldrig lägger tid på sig själv. Hon har alltid kämpat hårt med sitt egna företag och kämpar extra nu i dessa tider. Vi båda har väldigt öppna porer och försöker med många olika knep för att minska dom, kanske kan det här vara vår räddning!
  2. Röd och grön led.
  3. [email protected]

  Svara
 • Min nyfunna vän Erika! Vi träffades i höstas när vi började i samma klass på universitetet. Något vi ganska snabbt kom fram till är att båda två har problem med huden, ingen babylen hud i ansiktet så långt ögat kan nå (till vår stora sorg!). Hennes problemhy dök upp för något år sen och dess har hon kämpat för att hitta lösningen till lö problemet, sluta med p-piller, byta hudvårdsrutin och alls. Tänk om detta är lösningen!

  Röd och grön led!

  [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min älskade älskade bror (och bästis). Han är en sån fin människa och har inte haft det helt lätt. Inte heller hans hud har samarbetat och det har varit ett jobbigt komplex för honom. Men han har varit så duktig på att alltid ta hand om den, morgon och kväll, varje dag. Jag önskar att jag kunde hjälpa honom med allt i livet, inte för att han är hjälplös, tvärtom, han är den starkaste jag vet. Men mer för att han är min bror och om det finns något litet jag kan göra för att underlätta så gör jag vad jag kan. Nu sitter vi här på varsin sida Sverige och kan inte hälsa på varann men det hade varit fint att överraska honom med detta till vi ses igen❤️
  2. Rött led ljus under förberedelsen och sen grönt
  3. [email protected]
  Kram
  Ebba Mårtensson

  Svara
 • Jag vill nominera min fantastiska kollega Helena som kämpat med flera vändor influensa och förkylningar i mer än två månader. Äntligen verkar hon blivit frisk peppar peppar. Efter en sån pärs behöver huden lite extra kärlek tycker jag!
  Det röda och gröna ljuset används till kaviarmasken
  Håller tummarna för tur för oss // Anna ([email protected])

  Svara
 • Hej
  Jag vill nominera min kompis Alexandra som är hemma i karantän, precis gjort slut med sin kille och är helt ensam och hon behöver lite härlig skönhetsmask.
  Sen är jag själv nybliven mamma sen en vecka och känner mig så trött och orkar ingenting just nu i skönhetsväg. Jag skulle också behöva detta 😍
  Alexandra
  Både röd och grön led används med kaviarmasken.
  [email protected]

  Svara
 • – Jag vill nominera mim syster My 🤍 Hon har velat ha en Foreo hur länge som helst och blev nyligen varslad från sitt jobb så att lägga pengar på en Foreo finns liksom inte. Sen har vi mig, jag pluggar och är hemma med två barn. Mitt ansikte SKRIKER efter en Foreo 😅🤍 Meeen CSN bidrag och föräldrapenning gör ingen människa rik.
  – Med kaviarmasken används ❤️ Rött och 💚 Grönt led-ljus!
  -Ida Gredemyr/ [email protected]

  TACK för en så generös tävling och PUSS på dig Petra! 🖤

  Svara
 • 1. Sen jag köpte luna mini är jag som besatt. Mina söndagar är heliga, det är då jag och min kära mamma och mormor har traditionen söndagsspa. Vi bättrar på nagellack, lägger ansiktsmask och turas om att skrubba/ rengöra ansiktet med den lilla rosa saken – Som vi alla älskar lika mycket. Nu i karantäntider har söndagsspaet istället blivit över FaceTime, och min luna mini har inte kunnat gå runt. För att vår heliga söndagstradition inte ska dö ut och för att vi alla ska fortsätta kunna ta del av Foreos underbara produkter önskar jag en vinst för mina två största spa-kompisar. En till mormor och en till mamma, jag själv njuter av luna mini och när vi väl kan ses igen planerar jag att premiärköra en vända UFO i ansiktet. Men främst vill jag sätta GULDkant på deras vardag! Håller alla tummar och tår!!!
  2. Mamma & Mormor
  3. Röd och grön led!
  4. Kajsa Berggren, Kajsa.berggren13

  Svara
 • Jag vill nominera min barndomskompis Caroline som verkligen förtjänar att rå om sig själv lite extra! Hon väntar sitt andra barn och har fått kämpa ordentligt!

  Röd och grön färg är svaret och min Mail är [email protected]

  Trevlig helg!
  Kram
  Sussi

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min lillasyster Hanna som ska ta studenten i år, om den inte blir uppskjuten pga. Corona.
  Sen ska hon direkt in i det militära som patrullerande skyttesoldat befäl, så blir studenten uppskjuten får hon inget utspring alls.
  Jag önskar att vi får vinna detta tillsammans så hon iallafall får något roligt att göra om studenten blir inställd… om inte, för extra fin hy till studentfirandet♥️

  2. Både röd och grön led används med kaviarmasken.

  3. Kramar [email protected]

  Svara
 • Ljusen som används till UFO 2:s kaviarmask är både grön och röd led. Och jag vill mer än gärna dela denna vinst med min nyfunna bästa kompis Wilma. Jag är så otroligt tacksam att jag har funnit henne och vi kompletterar varandra som natt och dag, hon är en person som jag har saknat i mitt liv i flera år och det bästa av allt är att vårt största gemensamma intresse är just skincare. Vi är två foreo-älskare som skulle älska detta.

  Min Mail är [email protected]

  4. Glöm inte att lämna ditt namn och din mailadress.

  Svara
 • Mitt favvomärke!! Hoppas jag och min kära vän kan dela denna vinst och ha en spakväll ihop. Hon har precis gått igenom ett sent missfall och hon förtjänar allt ”extra” just nu.❤️ Skulle bli en mysig stund i en annars tuff tillvaro.
  2. Grön& röd LED.
  3. [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera Nathalie Rajic som utan tvekan är den bästa chefen i stan 🙌🏽 Hennes driv, pepp och konstanta entusiasm är inte utav denna värld – och jag evighet tacksam över att få ha henne i min 🌍 Nathalies mars blev inte alls som det var tänkt på grund av allas vår Corona – så efter en inställd födelsedagsweekend och snurror på jobbtråden hoppas jag att en liten överraskning kan gottgöra för båda. För let’s face it: vad är egentligen bättre än ett ansiktsmaskmirakel i en liten låda!?

  Och när det kommer till det här med LED-lampor så är det alltså röd och grön som blinkar på 💡

  / Elin ([email protected])

  Svara
 • Min vän är en så himla fin, generös person som i så många år öppnat sitt hem för andra. Hon om någon borde verkligen få bli ompysslad, särskilt nu när hon har en liten bebis hemma som hon lägger all, och då menar jag all, sin tid och alla sina tankar på. Hon skulle behöva ha en liten spatimme i hemmet, det är svårt för henne att lämna hemmet på grund av bebin, och hon behöver tänka på annat än oro för att corona ska drabba bebbe. Skulle jag vinna skulle jag ge bort även min egna vinst till en annan vän som just tagit ett svårt och modigt beslut i sitt liv och som jag på alla sätt och vis vill stötta och uppmuntra <3.
  Fores UFO 2:s 8 LED ljus som används i kaviarmasken är röd och grön.

  Svara
 • Heja SuperPetra!
  Inledningsvis skulle jag bara vilja säga att fy helvete vad snygg du är kvinna! Höggravid och jobbar på för fullt och du ser lika fräsch ut som vanligt om inte ännu mer i din magiska kula! Jobbar själv inom byggbranschen och orkar inte ens dra på lite mascara om morgnarna 😅

  1. Nu till tävlingen, jag skulle vilja nominera en fin vän som går igenom en stor sorg just nu. Hon möttes nyligen av beskedet att hennes pappa gått bort av oklar anledning (ej Corona). Han blev 53 år gammal och betydde mycket även för mig när vi växte upp. Jag vet att ingenting kan fylla tomrummet i hennes hjärta men tanken att någon tänker lite extra på henne i dessa tider kanske kan lätta på smärtan om så bara för en liten stund. Hon är värd det absolut bästa.
  2. Grön och röd LED
  3. [email protected]

  Hoppas alla tar hand om varandra i denna osäkra värld, kram!

  Svara
 • 1. Skulle vilja nominera en kollega, vi jobbar inom vården och just nu är det ett otroligt högt tryck. Vi jobbar i princip dygnet runt och vi sätter oss själva i sista hand förtillfället. Jag fyller år om två veckor och hon om en månad så detta hade varit perfekt present till oss båda för att pigga upp våra ansikten lite!
  2. Grön och röd LED
  3. [email protected]

  Svara
 • Hei! Svarar först på fråga , Grön&Röd LED lys.
  Så vill jag nominera min Älskade lillasyster som suttit i karantän med Coronaviruset i några veckor nu, och samma dag som hon fick komma tillbaka till jobbet fick alla besked om hemmakontor på obestämd framtid. Så hon skulle behöva lite ljus i vardagen. Har själv väldigt lust att vinna då jag har en urusel hud just nu efter att bott hemma hos svärföräldrarna i 6 månader tillsammads med mina två små barn och mann medans vi renoverar huset, så har jag fått näringsförbud på grund av coronaviruset (bor i Norge), så har noll i inkomst just nu och huden är minst sagt atressad till 1000 av hela situationen. Har aldrig i mitt liv haft så dårlig hud. Har i tilägg varit med på 2 st sånna här tävligar tidigare men tror inte ens dom drog någon vinnare för såg aldrig att dom la ut nått. Så försöker en sista gång och håller verkligen tummarna! Glad påsk till dig och dina!
  Mail:[email protected]

  Svara
 • Hejsan svejsan!

  Jag älskar, hatar och lever för mitt jobb som lärare på en socialt utsatt skola. Varje dag är en utmaning och tillsammans med min kollega A skrattar, gråter, hejar, peppar (och ibland skäller vi faktiskt också på) våra elever med syftet att ta de igenom skoltiden och i mål. Stress påverkar huden och denna hudvårdsrutin skulle göra oss gott. Å andra sidan när jag skriver detta kanske priset ska gå till någon inom vården… Det är mycket bättre! Välj det! Jag ångrade mig haha, kram och tack för en fin blogg.

  Svara
 • WOW! Vilken drömtävling!! Fick en Luna i födelsedagspresent förra året och blev, precis som du, helt frälst!! Kan tänka mig att det blir (minst) samma erfarenhet av UFO!

  Färgerna är röd & grön (led)!

  Jag vill nominera min älskade storasyster, som likt du, är gravid med sitt första barn. Gravidglow i all ära men kan tänka mig att en Foreo UFO kan bli välbehövlig efter framtida sömnlösa nätter! <3

  [email protected]

  Svara
 • 1,2. Vet inte om dessa funkar på män men jag skulle gärna vilja nominera min sambo, Rasmus! Han klagar alltid på att hans torra fnöske till ansikte borde tas om hand och fixas med, och han vill gärna slippa jobba för det, vilket jag tänker denna fantastiska produkt hjälper honom med 😁 Han är världens finaste bästa pappa till våra två små barn, som jobbar, bygger, fixar och leker, och han förtjänar verkligen en stund för sig själv och hans ansikte förtjänar bättre än att tvättas med duschtvål och smörjas med handkräm 😅
  3. Rött och grönt ledljus används till masken.
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill gärna nominera min mamma i denna tävling. En kvinna som kämpar på i med och motgångar 🥰 hon förtjänar lite lyx i vardagen.
  2. Röd och grön led används 😍
  3. [email protected]

  Svara
 • 1+2. Jag nominerar min kompis Jenny! En supermorsa som överlevt ett år med bebis med kolik. Hon förtjänar verkligen att ro om sig själv med det här otroliga FOREO setet. Vi bor i olika städer så tänker att jag styr en FaceTime kväll i äkta spa-anda med kaviarmasken! Det skulle vara magiskt!

  3. Röd och grön LED

  4. Mitt namn är Maria och har mailadress [email protected] (obs, ej gmail)

  Svara
 • Min kusin och tillika roomie är den givna Foreo-kandidaten. Varför? Jo, jag ska berätta.
  – Hon jobbar på förskola. Varje dag krigar hon för att barnen ska få ha roligt, lära sig saker och samtidigt få stanna i sin bubbla utan oro för corona. Hon dukar upp stationer utomhus, bygger hinderbanor och ibland lagar hon också mat till alla pga stor personalbrist.
  – På fritiden ägnar hon sig åt att muntra upp alla vänner som sitter hemma och trycker i rädsla för sjukdomen. Hon har börjat scanna internet på bra erbjudanden. Om jag gillar ett visst schampoo, då hittar hon en rabattkod med halva priset och skickar den till mig. Och om inte det räckte så har hon även börjat skicka gåvor med hemleverans till folk. Nu senast var det kaffe.
  – Vår morfar sitter hemma och kan inte ta emot besök precis som alla andra äldre, och vi bor dessutom inte i samma stad. Han är en fantastisk person som älskar att katalogisera och spara på minnen. Han har fotat och samlat bilder på släkt och vänner sedan han var ung, hela huset är fullt med fotoalbum, och han har skrivit dagbok varje dag i över 50 år. Nu har hon kommit på den geniala idén att varje dag fråga honom om ett visst datum, som han sedan får leta upp i sina dagböcker. Sen har han för henne högläsning på telefon. Så nu får han både telefonsamtal och en mening med varje dag <3

  Förutom det vet jag att min kusin älskar hudvård mer än livet. Hon har länge önskat sig en Foreo och det skulle vara så roligt att kunna överaska henne med en spakväll hemma, precis som hon alltid överaskar andra.

  Svar på frågan: Röd och grön LED.

  Svara
 • Hej! Tycker min fellow nyblivna mamma som haft det tufft under graviditet, efter , nattetid, dagtid förtjänar lite lyzz. Herreguuud nu är det högtid för lite glow och egentid i badrummet.

  Röd och grön led

  [email protected]

  Snart är bebi här, lyllos! Längtar (hoppas) tills jag får föda igen!

  Svara
 • Jag vill nominera min bästa kompis Helena som är grym. Hon arbetar som lärare och arbetar just nu helt sjukt mycket för att få ihop undervisningen i rådande tider utan tillräckligt med personal. Hon brinner verkligen för våra kids! Dessutom fyllde hon år 1 april och kunde inte spendera sin
  födelsedag med familjen eftersom tiderna säger att man inte ska hälsa på sina äldre. Hon är värd allt lyx hon kan få!
  3. 3. Röd och grön färg/led
  4. [email protected]

  Svara
 • – Jag skulle vilja tävla för min syster Sara som är en nybliven mamma. Jag har själv vart mamma i cirka ett år nu och utmaningarna är måååånga – då även att få till en hudvårdsrutin. De har gått igenom mycket på bara två månader med operationer av lilla bebis och intensivvård på sjukhus i en månad. Nu är det dags att landa hemma och för henne att få en fräsh vårhy!! 💛
  – Både röd och grön led används.
  [email protected] 🤗

  Svara
 • Jeg ved ikke om jeg kan deltage fra Danmark, men jeg giver det et forsøg. Jeg vil gerne vinde med min søster som jeg syntes fortjener at blive forkælet fordi hun går derhjemme alene med 3 børn og laver lektier, hjemmearbejde og mad.

  Svara
 • Jag vill dela detta fantastiska vinst med min mamma. Hon jobbar som pedagog på skola och fritids. Det är ett jobb med högt tempo, och nu särskilt utsatt i dessa tider. Så hon förtjänar att skämmas bort lite extra!

  Röd & Grön LED

  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min mamma, som har efter skilsmässan gått igenom en tuff period och kämpat med jobb och depressioner som ensamstående i flera år(min pappa lämnade hela familjen) samtidigt som hon varit den starka kvinnan i familjen som alltid finns där för alla, innan hon ens tänkt på sig själv. Nu börjar hon njuta av livet igen och leva sitt liv t.ex börjat en utbildning hon alltid velat ta. Och jag hade mer än gärna velat ge henne denna lyx i vardagen de är hon värd efter alla år hon hållt ihop familjen.
  2. Röd och grön!
  3. Vanessa – [email protected]

  Svara
 • God kväll!
  En sådan underbar tävling!
  1. Jag skulle vilja bjuda en av mina närmaste vänner som jag pluggar med, Gaia Toccoli, på denna lyxiga behandling. Hon bor i Milano, där jag vanligtvis pluggar, och rådande situation är tuff både för psykiskt välmående och kropp, att då få skämma bort sig med en present som denna vore guld ;)! Hon är en underbar person jag verkligen skulle vilja unna detta. Med alla hemska historier som jag vet att många av mina kompisar går igenom så vore detta något fint att kunna ge till iallafall en vän där nere, det skulle betyda mycket. (Blir ett paketskick ner och en tripp till det nya moderna stället ”spa-online”).
  2. Gaia Toccoli.
  4. Röd + Grön LED.
  Signe Larsson, [email protected]

  Svara
 • Jag vill att min fina vän och svägerska ska få vinna detta då hon jobbar på akuten i Karlstad! Hon hjälper människor i nöd varje dag oavsett om det är Corona eller annan form av hjälp där man behöver sjukvård! Jag tycker att hon ska få lite extra kärlek! Det förtjänar hon❤️

  Jag vill nominera mig själv då jag hade en foreo men min 3åriga son lyckades få tag i den och ville göra som mamma gör och efter det så fungerade den inte! Han är lycklig då han får ha den ifred! Gigi som han så fint kallar den för😂😅

  Älskar foreo produkter men när man studerade till undersköterska som jag är idag, och en mammaledighet på det så fanns det inte på kartan att jag skulle köpa en ny på CSN eller föräldrapeng Så jag håller tummarna för oss som behöver lite extra girlpower/ kärlek till våra trötta ansikten! We need som löööve❤️

  I kaviarmasken så använder man sig av röd och grön led ljus

  Jolin Englund
  [email protected]

  Svara
 • Jag vill att min fina mamma ska få unna sig lite lyx! Hon är hemma sjukskriven med depression och unnar sig aldrig lyxiga skönhetsprodukter! Hon är verkligen den snällaste, mest omtänksamma, osjälviska människan jag vet och den bästa mamman man kan önska sig! Hon skulle behöva en upplyftande spastund med mig just nu <3

  Grön och röd! 💚❤️

  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min bästa vän Emma som jobbar på förskola och sedan en tid tillbaka haft det väldigt kämpigt på jobbet samt privat med sjukdomar, spontan flytt m.m! Hade så gärna velat ge henne denna vinst för att visa uppskattning då hon alltid ställer upp för andra och glömmer bort sig själv 💘. 2. Röd och grön LED! 3. [email protected]

  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja nominera min storasyster Elin som nyligen har blivit mamma till en liten ängel. Hon har kämpat med både en bebis, renovering och plugg. Jag vill så gärna skämma bort henne med något som hon kan unna sig med men har inte den chansen just nu. Jag och hon skulle bli så glada av att få chansen att testa denna produkt😍

  – De med ljus som används i kaviarmasken är grön och röd.

  – Ida Hansson
  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag tycker alltid att min mamma förtjänar guld – men nu i dessa tider förtjänar hon (och alla andra inom vården) ta mig tusan ALLT och lite till. Hon arbetar som undersköterska och läget är tufft, riktigt kämpigt. Dubbla pass utan rast med alldeles för många dagar på raken är numera vardag. Samtidigt är jag hemma sjukskriven sedan 10 v. tillbaka pga personliga skäl – vilket under normala omständigheter är illa nog så påfrestande för psyket, nu blir det dubbelt upp.. Så medan mamma sliter ihjäl sig, är jag ofrivilligt sysslolös och på gränsen till deprimerad. Önskar så att jag kunde avlasta och hjälpa min kära mor, så även om det är fjuttigt i sammanhanget så vet jag att hon skulle uppskatta denna vinst otroligt mycket, något som kan pigga upp!
  2. Min mamma.
  3. Röd och grön LED.
  4. Fanny Andersson
  [email protected]

  Svara
 • Hur gör du med dina skönhetsbehandlingar typ botox under Corona krisen?

  Svara
 • 1+2. Skulle vilja nominera min vän Claudia vi är både två barns mammor som inte får sova mycket 😴eller har någon direkt egentid . Sp skulle vara skönt att ifall ta 5 min av lyx😍
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min vän Johanna som fick barn för 2 månader sedan.🤱🏼Jag själv fick barn för 3 månader sedan.🤱🏼Till vår stora sorg blir den här våren inte så härlig mammaledighet som vi hade hoppats på (uteserveringar, häng med andra mammor osv) pga Coronatider.🦠 Därför skulle jag hemskt gärna vilja skämma bort henne med en hemma-spakväll vilket känns som en utmärkt aktivitet i dessa karantäntider och förstås välbehövligt till nyblivna morsor.🛀🏻🧖🏼‍♀️
  2. Min kompis Johanna. 🌸💓
  3. Röd och grön led🔴🟢
  4. [email protected]

  Svara
 • Jag vill dela denna chans med min bästa vän. Som jag inte träffat på 1 år, då jag är i USA på ett utbytesprogrammet.Det bästa vi vet är när vi delar våra upplevelser. Allt ifrån upptäckta världen till att testa och dela skönhetsprodukter.

  Till denna mask används röd & grön LED.

  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min mamma som alltid ställer upp, som en väldigt sliten småbarnsförälder, så skulle jag så gärna vilja visa min uppskattning för alla de gånger mamma spontant svänger förbi för att hämta barn så vi kan få försöka fylla på sömnkontot, eller tar ett varv med dammsugaren eller lämnar av en middag, för att underlätta för oss. Då ekonomin tryter i samband med föräldraledighet, och att vi just nu inte kan träffas pga covid -19, så skulle det vara så roligt att få ge henne denna, och göra det tillsammans med ett glas vin över facetime :). Håller tummarna för mamma och mig! <3

  Röd och grön laser används med kaviarmasken.

  [email protected]

  Svara
 • Jag har själv ett väldigt intresse i hudvård och noggrann med vad jag lägger på fejjan. Tänk då att ha en mamma som experimenterar med allt möjligt från hårborttagning till masker i ansiktet. Hur det slutar? Med att hon valt fel produkt för sin hy eller en produkt av dålig kvalitet och flertalet gånger har hon behövt få både krämer och penicillin utskrivet av en hudläkare. Hon är hopplös. Jag skulle vilja nominera min mamma så hon får uppleva kvalitativ hudvård när den är som bäst!!
  Det är rätt och grönt ljus som används.
  [email protected]

  Svara
 • Oh vilken rolig tävling, köpte Foreos första produkt och den funkar fortfarande efter drygt 6 år!! Jag skulle vilja nominera min underbara kollega och vän. Vi har båda problemhy så det är ett ständigt samtalsämne mellan oss! Nu ska hon dessutom snart gå på föräldraledighet och jag skulle därför vilja skämma bort henne med lite extra avkoppling när babyn kommer + att det blir en fin vändejt för oss!
  2. Min kollega och vän
  3. Röd och grön led
  4. [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min bästa vän SANDRA som har haft några tuffa småbarnsår. Vi båda har fullt upp på olika håll men när vi väl ses känns det som tiden ändå stannat. Önskar så att få överraska henne med detta! Svaret på frågan är röd och grön led.
  Jag heter Sara och min mejl är [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera en av mina närmsta vänner Ida. Hon har letat länge efter en bra hudvårdsrutin, då hennes hy har blivit sämre den senaste tiden. Tänk att få testa denna!
  I den nya kaviarmasken används grönt och rött led ljus.

  Håller alla mina tummar, kram Sara André, [email protected]

  Svara
 • 1 & 2. Jag skulle vilja nominera min fina och godhjärtade svärsyster som precis fött barn i denna svåra tid. Denna otroligt starka och genuina kvinna förtjänar verkligen att få bli bortskämd efter all den stress som skapats av att hennes partner kanske inte kunnat vara med under förlossningen (då han varit förskyld länge) samt att hennes pappa fått en stroke nyligen. Trots detta så pluggar hon heltid till lärare och roddar runt med tre (snart fyra) barn samtidigt som hon alltid ställer upp på min svärmor som behöver avlastning med svärfar som mår otroligt dåligt efter sin stroke. Hon sätter alltid andra i första rummet och nu skulle jag bli så lycklig om hon fick bli bortskämd för engångsskull!

  Jag själv har precis blivit intresserad av hudvård och har verkligen insett hur viktigt det är efter alla år av tvål och vatten. Min hud skulle verkligen behöva detta!

  3. Det är både röd och grön led!

  4. Sofia Eriksson, [email protected]

  Svara
 • Wow! Jag vill vinna UFO till mig och min syster. Vi har båda fått göra stora uppoffringar denna våren med inställt bröllop, bröllopsresa, utbildningar och resor. Det här hade livat upp stämningen och gett oss bästa förutsättningarna att skina på bröllopet som nu (förhoppningsvis) blir i september!

  Den LED som används är röd och grön😍

  [email protected]

  Svara
 • Min bästa vän har precis fått en liten bebis, och skulle verkligen behöva lite lyx i sin vardag då hennes sambo är borta måndag-onsdag! Hon tar hand om huset, lillebror på tre veckor och 8-åriga storasyster själv de dagar. Hon är en riktig superwoman! Är det någon jag vill skämma bort är det henne. Hade det funnits en luna och en ufo, så hade jag utan tvekan gett båda till henne! <3
  Både röd och grönt ljus används.

  [email protected] ❤️

  Svara
 • Jag skulle bli så glad om jag kunde ge detta till min fina syster. Vi bor i olika städer och har inte kunnat ses på länge. Hon förtjänar att unna sig och lite bra grejer till ansiktet vore perfekt. (Även jag är väldigt sugen på att testa och min trötta hy skulle bli glad!)

  Röd och grön LED!

  [email protected]

  Svara
 • Hej!
  1. Jag vill nominera min syster. Vi båda är sjuksköterskor och Jobbar i en region där det nu börjar komma ett ökat flöde av Corona-patienter. Min syster ska från och med måndag arbeta med bara Corona-patienter och hon är såå orolig för detta. Dessutom är hennes sambo i karantän på sitt jobb så de har/kommer inte att ses på minst en månad. Hon hade verkligen behövt lite uppmuntran❤️
  2. Röd och grön led-färg används!
  3. [email protected]
  Mitt namn är Ida Löfgren Silfversparre 😊

  Svara
 • Min syster Elin kanske ska tilläggas!

  Svara
 • Hej hej 👋🏼 grön och röd LED är första svaret.

  Jag vill nominera min mellansyrra. I vanliga fall pluggar hon till läkare i Polen. Sedan hon var en mini har hon sagt att hon vill bli läkare och kämpade som en igel med att komma in i Sverige men snubblade på mållinjen varje år. Tillslut 25 år gammal bestämde hon sig för att söka utomlands och kom in. På väg mot sin dröm! Där har hon kämpat i tre år nu och har två hela år kvar. Med pojkvännen hemma i Sverige är de verkligen ett power couple. Han försöker hälsa på henne en gång i månaden och hon kommer hem på loven. Oftare än så går inte. De har tentor VARJE vecka. Så gulliga somnar de på kvällen med varandra på FaceTime 😍

  För tre veckor sedan flög hon hem till Sverige innan Polen satte alla i karantän. Efter att ha mailat rektorn på sin skola övertalade honom dem att köra allas föreläsningar på distans så hon kan hjälpa till. 💪🏼 Nu jobbar hon extra som undersköterska med Corona patienter varje ledig stund samtidigt som hon också pluggar fulltid. Stolta är bara förnamnet till vad vi alla är 😍

  Hon förtjänar lite lyx. Lyx hon aldrig skulle unna sig själv. Hon är så sjukt sparsam men ändå väldigt generös med alla oss andra. Världens vackraste förtjänar att skina ännu mer tycker jag 😍❤️

  Malin Eriksson
  [email protected]

  Svara
 • Hej bästa Petra!
  Tack för en väldigt generös tävling och som vanligt, för en välskriven och rolig blogg.

  Jag skulle vilja nominera min syster som just nu har det väldigt jobbigt. Hennes kille och hon gjorde precis slut väldigt hastigt, hon hade då inte råd att bo kvar i lägenheten hon hade och har nu flyttat hem till mina föräldrar. Samtidigt har hon tuffa studier som hon nu pga Corona måste göra hemifrån utan någon som helst hjälp från läraren.. Utöver det har hon också blivit permitterad från sitt extrajobb och som pricken över iet fyller hon snart år.
  Jag hade verkligen velat skämma bort henne ordentligt och i samband med presenten komma ner från Stockholm och överraska henne på hennes dag.

  Till den här fantastiska masken så används både röd och grön led.
  Viktig parantes (!!!). Min syster fick en Foreo av mig för länge sen, en liten rackare utan batteri som inte går att byta. Den har hon använt ett tag utan att ”vibrationen” fungerar, hon har inte kunnat unna sig en ny och tycker att de bästa är alldeles för dyra.
  Det hade varit så kul att ge henne något riktigt lyxigt nu när hon har det så jobbigt. Efter din recension är jag så klart också väldigt sugen på en uppgradering!

  Kram och stort lycka till med Harry. Så spännande och kul att följa!

  Rebeca – [email protected]

  Svara
 • Wow, älskar denna tävlingen!

  Jag vill nominera min flickvän Sandra! För att hon fött vår vackra dotter Lucia, är vaken på nätterna och ammar och tröstar. Hon förtjänar lite extra kärlek och omsorg medans hon är mammaledig! ❤️ Dessutom har vi snart 10-års dag och eftersom vi inte kan resa, kan vi ju göra hemma spa med UFO.

  Röd och grönt LED används med kaviarmasken.

  🤞🏼🤞🏼🤞🏼
  Josefin
  [email protected]

  Svara
 • Hej,
  1. Jag vill nominera min fina kollega Lynda. För hon har haft en tuff tid på sistone. Hon jobbar så engagerat och hårt för att sina elever ska må så bra som möjligt i dessa tuffa tider, och känna sig trygga att komma till skolan trots alla nya åtgärder. Samtidigt som hon ska hålla sin klass trygga och försöka hålla humöret uppe, så förlorade hon sin nära familjemedlem i veckan mot Covid-19. Allt skedde på kort tid och hon fick inte möjligheten att ta sitt farväl. Därför tror jag att hon skulle bli så glad över att få denna överraskning för att kunna rå om sig själv efter en jobbdag på ett sätt som inte kräver så mycket.
  2. Min kollega Lynda.
  3. Röd och grön LED
  4. Mitt namn är Sofia och min mail är: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min lillasyster, hon har peppat hela året på att få ta studenten och gå på bal, men balen är inställd pga rådande omständigheter. Vet att det är en världslig sak i dessa tider, men hon hade så sett fram emot detta!
  2. Grön och röd led
  [email protected]
  My Lanefelt

  Svara
 • Åååå vilken UNDERBAR tävling!!
  1.vill nominera min vackra mor! Jobbar inom vården och är värdens bästa mamma och mormor till mina barn ❤️ ser så upp till henne varje dag!
  Och hon fyller 55 år idag, detta hade ju varit DEN PERFEKTA PRESENTEN att få ge, spec nu dessa tider ❤️❤️

  2.röd och grön led!

  2. Alice
  [email protected] 🙏🏼❤️

  Svara
 • 1. Jag vill ge detta till min vän. Som precis har flyttat in i ett nytt renoverings-hem. Som nybliven mamma och i byggstök leva är det viktigt att ansiktet rena!

  2. Vill nominera min bästa kompis!

  3. Röd och grön led!

  4. [email protected]

  Svara
 • 1+2 jag vill nominera min eminenta väninna Helena Pettersson. Finns en liten snyft story bakom men corona tar så mycket negativt så det får räcka med att hon är värd denna för det finns ingen som henne och så var det med det ♡
  3. Grönt och rött
  4. Kajsan[email protected]

  Svara
 • Hej Petra!
  1. Jag vill nominera min fina vän Lisa, som just nu kämpar hårt med sitt examensarbete efter 4,5 års studier till Logoped. Det har inte varit det lättaste då logodpeder ofta jobbar i sjukhusmiljö och just deras arbete var inriktat mot IVA patienter, vilket nu inte kan genomföras i och med Covid-19. Men hon kämpar på så bra och försöker hitta en bra lösning till arbetet ändå, så tycker hon förtjänar lite lyx spa hemma!

  2. Nominerar alltså min vän Lisa.

  3. Foreos Ufo använder rött och grönt ledljus under kaviarbehandlingen!

  4. Amanda Lund
  [email protected]

  Svara
 • Hej,

  1. Jag vill nominera min 17åriga lillasyster som så länge jag kan minnas har haft problem med sin hy. Har har provat alla möjliga hudvårdsrutiner men ingenting fungerar. Hon har dess utom precis fyllt år och detta hade varit den perfekta presenten 🙏🏻
  2. Syster Matilda
  3. Det är röd och grön led i masken
  4. Alexandra Wadström, [email protected]

  Svara
 • Åh vilken tävling!
  1. Jag vill nominera min älskade syster, hon är min bästa vän och hon har sedan hon blivit tvåbarnsmamma fått mycket problem med hyn i ansiktet. Gissar att hennes sömn har varit nedprioriterad i familjen. Hon hade definitivt behövt lite egentid med denna nya foreo UFO 2 och guldmasken! Förra året blev hon inlagd på sjukhus i graviditeten för havandeskapsförgiftning så hon fick aldrig fira påsk då, därför hade det vart väldigt roligt om jag kunde ge henne en extra fin påskpresent nu när allt lugnat ner sig. Mycket det senaste året har handlat om den lilla bebisen som fick komma ut mycket tidigare än väntat.
  2. Min syster vill jag därför nominera
  3. Grön och röd LED
  4. Min mailadress är [email protected]

  Svara
 • Hej!
  Jag nominerar min bästa vän Frida. Hon är mammaledig sedan en tid tillbaka och jag skulle ha träffat henne i helgen för att umgås och framförallt pyssla om henne genom att klippa och färga hennes hår. Men pga av situationen kan vi inte längre ses, så jag skulle gärna vilja pyssla om henne med hjälp av FOREOs UFO lyxmasker istället. Tillsammans med en varsin FOREO kan vi ha en spa kväll över FaceTime tillsammans, så mysigt!
  Till kaviarmaksen används grön- och röd LED ljus.
  Josefin – [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min syster som verkligen skulle behöva piggas upp efter 3v hemmajobb. Hon bor själv och hon skulle behöva något som gör att hon kan få lite guldkant på sitt numer isolerade liv.
  2. Grön och röd LED
  3. [email protected]

  Svara
 • Hej,
  Först och främst, världens bästa tävling! Önskar alla fina människor här inne kunde få vinna en UFO 2 som skulle pigga upp i dessa tider.
  Men jag vill i alla fall nominera min urstarka kämpe till vän som går igenom sin andra graviditet med krämper utan dess like. För varje dag kämpar hon nu på BB(ifrån sin son😪) för att hålla lillebror kvar inne i magen en liten stund till så han växer till sig. Hon fyller dessutom 30 år nu i april och denna present VET jag hade gjort allt och lite till för hennes mående och hud just nu. Min Paulina förtjänar allt guldserum i Världen! Masken appliceras med Röd och Grön LED.
  Massa kärlek!/ Anna
  [email protected]

  Svara
 • Fantastisk tävling!

  1. Jag skulle vilja nominera min chef, som också blivit en av mina närmsta vänner. Hon har precis varit igenom ett tufft breakup och behöver all glam, lyx, omtanke och kärlek hon kan få. Hon förtjänar att känna sig som den finaste kvinnan i hela världen, eftersom att hon är precis det. Jag har aldrig haft en så bra chef innan och hon är allt det jag söker hos en vän. Kort sammanfattat är hon en superkvinna som inspirerar mig till att bli detsamma, varje dag!

  2. Grön och Röd LED.

  3. [email protected]

  Svara
 • 1. ( & 2)Jag vill nominera min älskade syster Maija som precis har fyllt 30 år men tyvärr fick spendera sin dag i karantän, jag vill vinna och ge ett kit till henne som lite pepp och en extra boost i dessa tider ❣️
  3. Röd och grönt LED-ljus används för kaviar/guld-masken.
  4. [email protected]

  Ha det fint! ☺️

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja överraska min bästa kompis med det här setet det är preciiiiis vad hon behöver!! Hon har länge känt att hennes hud varit trött och lyster lös och med det här setet kan hon verkligen ge huden riktigt mycket glow och en fukt boost!!!😍😍 Det används röd och grön led.
  [email protected]

  Svara
 • Hej Petra
  Detta kanske är lite ego men jag nominerar mig själv. Jag fick en liten pojke 3/12 som heter Otto och vi har haft en tuff start på många sätt med sjukdomar bla och varit inlagda på sjukhus. Min man jobbar 24/7 och jag är hemma mammaledig i dessa tider. Vi har världens bästa pappa som kämpar på för vår lilla familj 🙏❤️
  Jag känner mig helt snuvad på min mammaledighet pga av Corona och allt som händer omkring i världen. Så jag en trött mamma som skulle älska att vinna denna generösa tävling. Att få känna lite lyx i vardagen och ta hand om sig själv skulle verkligen pigga upp tillvaron i all stress och Corona tider.
  / Ellenor 🌸🌸🌸✊

  Svaret på din fråga är röd och grön led.
  [email protected]

  Svara
 • Petra!! När jag såg den här tävlingen kände jag bara att nej nu är det dags, jag har den perfekta personen att ge bort detta till, jag lämnar en kommentar!!
  Såhär är det, min farmor är otrolig. 79 år och spring i benen, alltid tusen järn i elden, vänninor hit och golftävlingar dit.
  Just nu sitter hon (såklart) bara hemma, hennes liv har precis som för så många andras förändras stort iom allting som händer.
  Jag vet att om hon skulle få detta just nu, nej men det skulle vara den perfekta gåvan. Något för henne att fokusera och lägga tid på sitt yttre, koppla bort allt det läskiga och omvälvande som sker just nu. Hon älskar skönhet och jag vet att hon skulle älska detta. Kanske göra det tillsammans med mig via facetime? Ha det som en stående grej några gånger i veckan? Blir glad bara av att tänka på det.
  Hon behöver närhet just nu och när vi andra inte får träffa henne känns detta som det perfekta alternativet. 💗

  Det används både grön och röd LED i kaviarmasken!

  [email protected]

  Kramar!!

  Svara
 • Jag brukar inte tävla, men här kände jag verkligen att WOW här måste jag försöka!

  Hur nominerar man någon med så få ord som möjligt när inte ens en uppsats räcker till för att förklara hur underbar personen är? Jag vill i alla fall nominera min älskade lillasyster tillika bästa kollega, studiekamrat och bästa vän. Du vet en sån bästis man inte ens behöver säga något till, den bara är där ändå. Vi studerar sjuksköterskeprogrammet och kämpar just nu med studier kombinerat med att jobba alla pass vi kan i vården vid sidan om. Syrran finns alltid där för mig och lyssnar alltid på alla tankar och funderingar även fast hon har fullt upp med sitt. Hade jag haft råd hade jag bjudit henne på en riktig lyx-spa-helg, för hon förtjänar det bästa! Huden mår väl sisådär av stressen (jag skulle väl beskriva mig själv som någon som tagit en tidsmaskin bakåt och fastnat i tonårens härliga look av finne-utbrott) och skulle verkligen behöva få lite hjälp med återhämtningen..

  Det används grön och röd led.

  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min bästa vän Sofia som blev lämnad av sin fästman 4 dagar före jul med allt vad det innebär, nu jobbar hon som sjuksköterska och krigar som många mot Coronan. Hon förtjänar ALLT och så mycket mer – hon är den starkaste jag vet.
  2. Min bästa vän sofia ❤️
  3. Röd och grön led.
  4 Hanna Winther Stenberg [email protected]

  Svara
 • Skulle vilja nominera min fina mor då hon jobbar för fullt under denna kris. Skulle vilja ge bort lite lyx till henne då hon förtjänar egentid och avslappning. Hon är den starkaste kvinnan jag känner.
  Både grön och röd LED används i kaviarmasken.

  [email protected]
  Ha en super fin dag!

  Svara
 • Vilken lyx! Jag kom direkt och tänka på min bästis Malin. Det är klart hon ska ha denna underbara manick. Hon är bruden som sedan barnsben lärt mig allt om hudvård. Redan i lågstadiet satt vi hemma med varsin ansiktsmask. Det skulle vara så jäkla fint att få ge tillbaka till henne, dels för all hudvård hon hjälpt mig med. Men främst – den obetalbara vänskapen vi har. Så jag nominerar Malin, såklart.

  Röd och grön LED 💚❤️.

  Sofia Öhman
  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja unna min svägerska den här vinsten! Tid för att ta hand om sig i en jobbig stund, dessutom med lyxiga Foreo som gör underverk för huden. Förstår precis känslan av att aldrig bli ren hur mycket man än tvättar och plufsigheten vid ägglossning och mens.. Har aldrig tänkt på att Foreo kan hjälpa till att reducera det!

  Svar på frågan är röd och grön LED tillsammans med kaviarmasken.

  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min storebror som länge haft dålig hud men aldrig tagit tag i det. Jag vet att det tynger honom och att han känner att det är hopplöst, trots det utstrålar han positivitet vilket jag älskar. Leendet är det finaste trots allt, men jag vill kunna ge honom en sån här möjlighet. Han fyller dessutom 27 år snart!

  2. Min storebror Tobias.

  3. Röd & grön led.

  4. Erica Hellberg,
  [email protected]

  Svara
 • 1,2) Min mamma , hon unnar sig aldrig något och skulle vara så roligt att kunna dela med sig och göra dessa behandlingarna hemma tillsammans för att spendera mer tid ihop.
  3. Röd och grön
  4. [email protected]
  Denna bloggen är så fantastisk och gör en alltid på glatt humör!

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min lillasyster, hon skulle tagit studenten nu i sommar men på grund av att allt är som det är så ställs själv studentdagen och allt runtomkring in. Det gör mig så ledsen att se henne så ledsen och för att pigga upp henne hade jag velat ge henne en Foreo Ufo 2 tillsammans med er! Då kan vi lätta upp stämningen och ha hemmaspa så att hon till den dagen hon väl får springa ut är glowigare än någonsin förut!

  2. Grön och röd led är det som används.

  3. Mail: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min mamma som precis äntligen kommit ur ett destruktivt förhållande, hon har väldigt svårt att varvas ner och tillåter inte sig själv att slappna av och njuta. Även lite i vardagen! Därför hade detta varit en perfekt present till henne 🙂
  2. Det används grön & röd LED!
  3. [email protected]

  Svara
 • Jag vill självklart nominera min mamma. En skönhetsjunkie som hon är så älskar hon allt med hudvård. Hon är världens bästa mamma men världens sämsta på att unna sig själv så hon sysslar bara med huskurer. Jag köper ansiktstvätt, hårfärg, masker och kontinuerligt till henne annars vispar hon ihop egna recept med vad hon har i köket, till och med egen hårfärg.. Ägg, socker, honung, kokosolja, olivolja, ja allt funkar! Därför hade det varit kul att unna henne något riktigt lyxigt som en UFO 2.
  2. Röd och grön
  3. [email protected]

  Svara
 • 1.Jag nominerar den käraste kvinnan i mitt liv-min mamma, för allt hon gjort för mig under min uppväxt, för allt hon offrat för att uppfostra mig som ensamstående förälder, för all kärlek, stöd och förståelse, för att hon fortfarande lyssnar och är vid min sida trots att det är tusentals kilometer som skiljer oss och trots sina egna bekymmer med hälsan. Önskar jag kunde ge henne en gåva som ska underlätta hennes vardag och ge henne lite glädje, speciellt nu när det är strikt karantän i Bulgarien. Och vill påpeka att trotts det så fortsätter hon arbeta hemifrån och undervisa barnen(hon är lärare),sitter hela dagarna och förbereder undervisnings material och rättar läxor. Hon är min hjälte!
  2. Röd och grön LED används med caviar masken
  3. [email protected]com

  Svara
 • Hej Petra!

  1. Jag skulle vilja nominera min bror som behöver extra omtanke nu. Att få pyssla om honom skulle betyda så mycket för mig. Vi lider båda av dålig hy och trots att vi nästan gett upp efter diverse mediciner, behandlingar och produkter skulle det vara spännande att ge Foreos UFO 2 och intense caviar fusion en chans. För mig inger den här behandlingen så mycket hopp! Hopp om att känna sig fin igen.

  2. Jag vill alltså nominera min bror William.

  3. Rött och grönt LED-ljus.

  4. [email protected]

  Kram Linnéa Gustafsson

  Svara
 • Jag skulle vilja att min lillasyster Ronya vinner en foreo UFO 2.0. Hon har velat köpa en sen dem kom ut och alla influencer pratade om dem på deras kanaler. Men hon jobbar hårt för basic stuff som hyra & mat och har inte riktigt skämt bort sig på flera år. Vi båda har problematiskt hud kombo och kämpat/kämpar mot acne och om dem är så bra som alla säger att dem är så skulle de här vara toppen för henne! Om inte minst få henne att känna lite vardagslyx.
  Tack ❤️

  Svar: de röda ledljuset förbereder huden, de gröna led förstärker och förnyar huden.

  Min email: [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera den käraste kvinnan i mitt liv-min mamma, för all kärlek, stöd och förståelse jag får av henne, för att hon finns för mig trotts tusentals kilometer som skiljer oss. Vill så gärna kunna ge henne något som ska göra hennes vardag lite gladare nu när det är strikt karantän i hemlandet där hon befinner sig så denna lyxiga vinsten hade passat perfekt!
  2.min mamma
  3. Röd och grön LED används för caviar masken
  4. Mia Nevina, [email protected]

  Svara
 • Min mammi hon är den som finns där för alla i vårt och torrt. Jag har och har haft en riktigt risig graviditet och har legat inne massor på sjukan, no glam there😅 Varje gång jag har kommit hem, har hon och min man fixat något fint för mig. Städat, fixat i barnrummet eller gjort min favorit mat. Samtidigt jobbar hon heltid, pluggar på universitetet, fixar med min syrra som har downs och hon är 65 bast, min stora förebild, hon är verkligen värd allt och jag kan bara hoppas att jag blir lika bra mamma själv❤️Att man också vinner en till sig själv, är ju bara magiskt för en hudvårdslover, och efter denna tuffa tid så kan man allt behöva lite extra glam💁🏼‍♀️

  Röd och grön led 💚❤️

  Karin Olsson, [email protected]

  Svara
 • Wow! 🤩

  1 & 2: Jag nominerar min bästa vän, Angelica. Hon är idag mammaledig och behöver utöver den lilla guldklimpen hon har hemma även lite guld i fejjan, det förtjänar hon! (Ps, tack till Angelica som förgyller mitt härliga singelliv med lugn och ro, jag behöver också Foreo)

  3. Det är grön & röd LED som används i masken.

  4. Malin van Ekström- Ahlby
  [email protected]

  Svara
 • 1: Tack Malin för nomineringen! Jag vill självklart också vinna detta till oss två så vi kan en spaday eller två, med våra dagliga konversationer om sömnlösa nätter (mina pga bebis, dina pga gin tonic) 🍼🍾

  2: Jag nominerar min man Sebastian som även han skulle behöva ett lyft😂

  3: Det är grön och röd LED som används i masken!

  4. Namn: Angelica Taavitsainen
  E-post: [email protected]

  Svara
 • Haha som vanligt får min fru mig att gå med på sånna här saker, allt för jag ska få ”glow”… Tack Angelica för nomineringen, hoppas vi vinner❤️ såklart vill jag du ska ha den. Det är röd och grön led som finns i masken. Sebastian heter jag och min e-post är: [email protected]

  Svara
 • Hej!
  1. Jag vill nominera min bästa vän Emily. Vår gemensamma kompis drog till alperna strax innan corona hade brutit ut, var ingen riktigt fara på taket då så kul tyckte vi! Mindre kul tyckte Emily som en vecka innan blivit roomie med alpresenären och som nu varit isolerat i nästan 4 veckor och är forfarande sjuk. Alpresenären har tur nog blivit frisk! Finns ingen som äääälskar hudvård som Emily, och som även brinner för att få att förstå varför krämer, serum, osv. är livet. Att få testa foreos nya produkter skulle därför göra henna dubbelt-glad, hon får mysa på med hudvård i karantänen och får till slut sin hudvåårdkompis (jag alltså!).

  2. Grön och röd LED.
  3. [email protected]

  Svara
 • Hej!

  1. Vill nominera min kompis Linda. Vi båda kämpar på hemma och njuter med varsin 7 månaders bebis, hon är värd att få chansen att unna sig vardagslyx mellan blöjbyten, matningar, nattningar men även alla skratt dessa små bebisar ger oss.
  2. Linda
  3. Röd och Grön (Led-ljus)
  4. Jessica, [email protected]

  Kram !

  Svara
 • Du vet hur man har olika intressen som man delar med olika vänner? Jag skulle vilja dela den här vinsten med min bästa hudvårdsvän Lina. Hon fyllde år nyss och jag har inte hunnit uppvakta än pga corona. Det är inte helt lätt att synka sina scheman men en facetimedejt med vin och ansiktsmask är nog exakt vad vi behöver.

  Röd och grön led används och mig når man på [email protected]

  Svara
 • Hej!
  Jag vill nominera min kompis Linnéa. Hon blev av med sitt jobb pga coronakrisen och har inte råd att köpa någon. Hon skulle älska denna produkten! (Jag är också arbetslös pga av denna skiten så jag behöver också vinna en för att ens ha möjlighet att äga en)

  Röd och grön led

  [email protected]

  Svara
 • 1. Som barnmorska kämpar hon på och jobbar varje dag och är helt fantastisk på det hon gör. Jag vet inget bättre än att skämma bort och lyxa till det för min mamma, och denna Foreo vet jag att hon kommer uppskatta!
  2 Min mamma givetvis!
  3. Röd & grön LED
  4. [email protected]

  Svara
 • 1. Det skulle vara guld värt att få skämma bort oss nyblivna supermammor för en stund. Det är vi verkligen värda! Alla mammor där ute är det! 💪
  2. Jag nominerar min bästa vän/syster Caroline
  4. Grön och röd led
  3. Ida Oskarsson
  Mail: [email protected]

  Svara
 • 1. Min vän Olivia lyser upp alla rum. – Det är hennes signum, hon är ett unikum.
  Ser alltid hur folk mår. – Talar vänligt och förstår.
  Hon har liksom ett glow över hela sig – men en Foreo skulle förstärka hennes grymbrud-display.
  Hon är en riktig babe, en stjärna – en Foreo önskar jag henne mer än gärna.

  2. Olivia Junholm!
  3. Röd och grön led!
  4. Shekina Fridh, [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill unna min älskade syster detta fin fina set! Hon är gravid i vecka 27 och förtjänar all lyx i världen. Lite vardagslyx och undkomma dagens stress och press.
  Göra sig piffig inför bebis-livet,
  för hon ska ju trots allt ta det där stora klivet.
  Ja, att få vinna UFO 2 & Intense Caviar Fusion Set,
  och få göra en ljuvlig tvätt, hade känts SÅ rätt!
  Vi båda hade hade behövt lite extra lyster för att spicea upp denna tid som är så dyster.
  2. Vill nominera min storasyster Nadja.
  3. Röd och grön LED.
  4. Sara – [email protected]
  Kram!!

  Svara
 • 1. Nu tänkte jag va schyrra,
  Och nominera (mig och) min syrra
  Hemmastudier duger,
  Men stresshyn suger
  Med detta kan det bättre bli,
  Det hoppas åtminstone vi
  Till läkare och jurister vi pluggar,
  Men tentor vi kuggar
  Detta skulle verkligen glädja oss,
  Så kan vi iaf kugga som en boss
  2. Min syrra Olivia!
  3. Röd och grön led!
  4. [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min fantastiska kompis Johanna! Denna tös slutar aldrig att imponera!
  Från att ha varit skoltrött med usla gymnasiebetyg kämpade hon, några år senare, på komvux för att få upp sina betyg så att hon kunde börja plugga på universitetet! Idag pluggar hon till lantmästare samtidigt som hon jobbar och hon klagar aldrig! Denna lilla tiden hon har över om dagarna bör hon lägga på sig själv och då är en Foreo en himla bra start till det! ❤️

  Till kaviarmasken används röd och grön led! 👌
  [email protected]

  Svara
 • Denna tävling är som sänd från ovan! ⭐️ Att få vinna ett lyxigt Foreo UFO 2 kaviar set är just precis den uppiggning jag och min mamma skulle behöva. Vi har haft 4 otroligt påfrestande månader och utan att gå i för mycket detaljer så har min mamma behövt opereras och fick komplikationer, min morfar som jag stod väldigt nära har precis gått bort och sedan all påverkan av covid-19 har verkligen fått våra bägare att rinna över. Vanligtvis är jag väldigt intresserad av hudvård och älskar att maska med någon jag tycker om. Men med tanke på omständigheterna har vår hy kommit i sista prioritet så våra pormaskar kunde inte vara mer framträdande, våra ansikten glåmigare och tråkigare! 😩 Förhoppningsvis kan vi få chansen att ändra på det på 3 minuter, vi hoppas att få testa det röda och två omgångar av det gröna LED-ljuset i kaviarmasken.

  Tacksam för att få delta i en så fin tävling,
  Ulrika Hjortensjö
  [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill nominera min mamma, hon arbetar som inom skolan och är i mina ögon en riktig hjälte. Hon sätter alltid andra i första rummet, hon har varit min klippa och många andras klippa i tuffa situationer i livet. Jag missade hennes födelsedag pga. Corona, jag kunde inte heller fira min egen födelsedag för 2 veckor sedan för att jag sitter i karantän i Spanien, och idag förlängde dom det i ytterligare 2 veckor. Vi brukar ha ”hemma-spa” där vi gör bl.a. ansiktsbehandlingar på varandra och det skulle vara så otroligt roligt att få överraska henne med detta, när jag äntligen kan ta mig till Sverige igen.

  2. Min älskade super-hjälte mamma.

  3.Röd och grön används i Kaviarmasken.

  4. Josephine Roth, [email protected]

  Svara
 • Hej!
  1. Jag vill nominera min mamma. Hon är orolig just nu för att jag är utomlands på andra sidan jordklotet och skulle bli glad över en U.F.O och lite extra lyx i vardagen just nu. Jag har alla produkter från Foreo förutom tandborsten och en U.F.O, och skulle bli överlycklig om jag fick prova även denna att lägga till i min samling <3
  2. Röd & grönt ljus
  3. [email protected]
  Kram

  Svara
 • 1. Vanda, min fantastiska vän Vanda. För att hon är så himla fin, omtänksam och smart. Du vet när man bara hittat rätt person för en, Vanda är en sån! Vi har en så himla fin relation<3
  2. Jag vill nominera en annan gullis, Emil Clemensson.
  3. Både röd och grön led.
  4. [email protected]

  Svara
 • Hej,
  Jag vill gärna nominera min mamma som har haft det väldigt tufft. Hon fick först hjärnblödning som hon återhämta sig väldigt bra ifrån men sen fick hon även cancer månaderna senare. Hon tänkte ”nya tag 2020” men nu måste hon hålla sig isolerad iom riskgrupp. Jag vet att detta hade piggat upp henne enormt med ett litet ”hemma-spa” :).
  Ps Jag själv har även spanat på detta länge men har inte haft råd då jag är föräldraledig sen ett tag tillbaka samt att man har inte samma lediga tid att gå på ansiktsbehandlingar längre (just nu).
  Därför perfekt att kunna ”lyx-spa’a” hemma. Hade blivit SÅ glad!
  2. Röd och grön LED
  3. [email protected]

  Svara
 • Alla förtjänar extra self care och att lyxa lite i dessa tider. Jag önskar dock kunna unna min bästa vän Madelene dessa fantastiska produkter. Hon ska flytta till Örnsköldsvik från Stockholm i veckan för att starta upp ett restaurangprojekt, hur häftigt? En del av mig försvinner en stund även fast det bara är för 6 månader. En sån här vinst hade varit såå härligt för oss och då kunna ha vårt hemmaspa tillsammans men på distans ❤️❤️

  2. Röd och grön Led används i denna mask!

  [email protected]

  Tack snälla och trevlig fredag!

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min man. Han kan absolut inget om hudvård och skulle vara så sjukt kul att introducera honom in i hudvårdens värld med denna lyx mask.
  Röd o grön led
  Jessica Wilhelmsson
  [email protected]

  Svara
 • Min nominering går till min underbara syster! Varje dag i karantän har hon gjort hela familjen på bättre humör genom att sprida positiv energi. Hon ser till att hela familjen hittar på roliga saker i hemmet och ofta blir det till roliga tävlingar. Jag beundrar henne hur hon skapar en sådan gemenskap och glädje och vill därför unna henne allt, därav nomineringen;)
  Både grön och röd LED
  Emilia Henningsson, [email protected]

  Svara
 • 1. Hemstudier kan göra en väldigt dyster,
  i alla fall min syster.
  P.g.a. riskzon är hon hemma för att hålla sig kry,
  trots det måste man ju ta hand om sin hy.
  Hon förtjänar en hy len som en bebisrumpa,
  inte att hennes ansikte ska skrumpna.
  Hon är det bästa av allt,
  att kunna ge henne detta hade varit så ballt.
  Som blivande jurist,
  förtjänar hon detta visst?
  2. Min älskade storasyster Emilia
  3. Röd och Grön led
  4. Olivia Mellström. [email protected]

  Svara
 • Jag skulle vilja lyfta fram och nominera Min underbara vän Michaela. Den vänskap vi byggt upp på 1 år trodde jag tog ett liv att bygga upp. Hon sätter alltid alla andra framför sig själv och visar gång på gång vilken underbar vän och människa hon är! I slutet på förra året blev vi båda mammor, livets största gåva.
  En person som verkligen sätter guldkant på min tillvaro, och eftersom vi inte längre bor i samma stad, vore de ju underbart att få sätta guld i fejan över ett FaceTime samtal 01.00 när bebisarna håller oss vakna.
  Tack Michaela för att våra vägar korsats. Och för att du finns i mitt liv.

  Röd och grön LED

  Mariolina Penco
  [email protected]

  Svara
 • 1. Min syster! Hon har gått isär med sin sambo och har nu i dagarna flyttat till ett eget ställe, de har barn ihop där den yngsta är 2 år. Det har varit och är tufft, och tyvärr så tillhör det livet. Att ens drömbild av en kärnfamilj spricker, drömmen att kunna flytta utomlands tar slut, och att kämpa för kärleken och hålla ihop. Det kommer gå över och det kommer att bli bättre, men i sådana här stunder är det extra viktigt att ta hand om sig. Bara sådant som att ta hand om sin hy hjälper, att man värdesätter att ta hand om sig gör mycket för ens mående.
  2. Hanna
  3. Röd och grön LED
  4. Maria; [email protected] (min mailadress från mellanstadiet, som jag använder då jag vill vara anonym😂)

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min svägerska! Hon älskar skönhet och smink samt är en otroligt fin person som jag önskar allt gott i livet! Skulle vilja överraska henne med den ultimata presenten! Själv jobbar jag på ett dammigt o skitigt lager så min hy skulle behöva lite underhåll också :p Men ingen av oss har råd med dessa produkter själva :p
  2. Min svägerska Lovisa K. 🙂
  3. Masken använder rött och grönt ljus.
  4. [email protected]

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min kära mamma till detta. Hon fyller 50 år den 1 maj och jag känner att detta vore en perfekt 50-årspresent att få skämma bort henne med. Jag ser det också som ett härligt tillfälle för oss att kunna spendera mer tid tillsammans om vi fick ha lite ”mini-spa” hemma, det vore så välbehövligt och roligt! <3

  Det är både grön och röd led!

  [email protected]

  Håller tummarna nu! 🙂

  Svara
 • 1.Jag skulle vilja nominera min mamma som jobbar på aktuen, de är väldigt mycket på hennes jobb just nu och hon förtjänar att få slappna av lite med en fantastik foreo. Hon sätter alltid alla andra före sig själv så nu vill jag visa min uppskattning till henne!
  2. Ljusen ufon använder sig av vid kaviar masken är grönt och rött led-ljus
  3. @[email protected]
  Håller tummarna☺️💕

  Svara
 • 1.
  En tävling utöver det vanliga! Jag brukar inte delta i tävlingarna, men du lyckades fånga upp mitt intresse med din kärlek till Foreo. Så nu deltar jag i tävlingen och kanske jag med börjar få till en ordentligt ”ta-hand-om-mitt-ansikte-rutin”. Jag nominerar min bästa vän, min syster Vivianne Romanos. Jag, likt många andra män, tvättade enbart mitt ansikte med vatten tidigare, vilket orsakade att min hud blev uttorkad och saknade fukt. Något jag inte visste var att det orsakade att min hud fick överproduktion utav talg. Nu vill jag tacka min syster för att hon introducerade mig till en ordentlig rengöringstvätt och ansiktskräm. Av den anledningen vill jag nominera min syster och säga tack till henne!

  2.
  Jag vill att min syster Vivianne Romanos och jag ska vinna!

  3.
  Det är rött samt grönt LED-ljus som används i kaviarmasken. Det röda LED-ljuset hjälper till att minska ålderstecknen, medan grönt LED-ljus hjälper till att förnya hudens utseende och ger huden en ungdomlig lyster.

  4.
  Mitt namn är William Romanos.
  Min mailadress är: [email protected]

  Svara
 • 1 & 2. Lämna en kommentar där du motiverar varför just din kompis, mamma, syrra, bror eller kollega ska vinna.

  Jag är aldrig den som deltar i såna här tävlingar men skulle bli så lycklig om jag fick skämma bort min mamma och min lillasyster med detta.

  Vid årsskiftet fick vi plötsligt veta att min mamma har tjocktarmscancer i stadium 4. Hon har sedan dess genomgått ett flertal operationer och genomgår just nu en cellgiftsbehandling som tär enormt på både kropp och knopp.

  Min lillasyster genomgick en cellgiftsbehandling samt en stamcellstransplantation förra året på grund av lymfon. Just nu genomgår hon klimakteriet som följd av detta, 28 år gammal, och tillsammans med det vetskapen om att hon inte kommer att kunna skaffa egna barn.

  I och med deras behandlingar sitter de båda isolerade på var sitt håll under dessa tider och jag vågar inte träffa någon av dem då jag jobbar på förskola och möter många olika människor varje dag.

  Skulle så gärna skicka dom lite extra kärlek och omtanke!

  3. Svara på följande fråga: Vilka av UFO 2:s 8 LED ljus används i kaviarmasken?
  Röd och grön

  4. Glöm inte att lämna ditt namn och din mailadress.
  Lina
  [email protected]

  Svara
 • Hej!

  1 & 2: Jag skulle vilja nominera min syster Nathalie, eller Ninni som vi brukar kalla henne 🙂 Hon har de senaste året haft det värdigt struligt med sin hy (förmodligen pga hormoner i preventivmedel), samt nyligen gått igenom ett uppbrott. Hon hade behövt lite hjälp på traven att hitta sitt inre (och yttre) glow och självkänsla för att kunna ge sig ut i dejtinglivet igen starkare och mer strålande än någonsin. Vad passar då bättre än en riktig guldgruva till till fantastisk hy?!
  3: Röd & grön LED
  4: Angelica, [email protected]

  Svara
 • 1. Jag skulle vilja nominera min bästa kompis Lovisa. Dels för att hon är den absolut finaste människan jag känner och är värd det bästa. Men också för att hon skulle behöva få skämma bort sig själv. Hon sliter med sina stuider och försöker göra det bästa av den rådande situationen. Så att få ge henne en present där hon kan få släppa all stress en liten stund och bara få ta hand om sig själv och känna sig lite bortskämd hade gjort mig så himla glad.
  2. Röd och Grön led!

  3. [email protected]

  Svara
 • 1. Jag vill att min mamma ska vinna!
  Hon tänker alltid på alla andra,
  och skulle aldrig själv köpa setet för att med gatans bästa glow få vandra.
  Hon ställer upp i ur och skur och ännu mer nu när jag är gravid och humöret snabbt växlar mellan överlycklig och sur. Min mun går i ett, frågorna till henne blir bara fler och hon svarar på varenda en utan att visa hur tröttsamt det egentligen är 😅
  Det skulle vara så himla kul att få ge henne det här! Håller alla mina tummar och tår för att vinsten blir vår!
  2. Min mamma
  3. Röd och grön LED
  4. Sarah Henlöv, [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera mig själv, som på 1,5 år lyckades föda tre brudar till den här världen. De motiverar mig varje dag till att vara den bästa person jag någonsin kan, men de ger mig rynkor och gråa hår. Rynkorna kan nog UFO hjälpa mig med, men hängbrösten är väl körda? Haha!
  Jag skulle vilja dela detta med min svärmor, hon är fantastisk på alla sätt. Hon som alltid har energi till bus med sina barnbarn, som åker med sina gamla mostrar och fastrar på varenda läkarbesök, hjälper dem med räkningar och svarar alltid när de ringer. Nu ligger en av tanterna, över 90 år på ett boende med corona. Ingen får vara där och hålla hennes hand. Det är sorgligt… En jäkla pryl kan ju såklart inte göra detta bättre, men jag vill så gärna tro det…

  Röd och grön LED.

  [email protected]

  Svara
 • Jag skulle vilja nominera min närmsta barndomsvän Hannah. Hannah håller på att för fullt planera sitt bröllop i sommar och nu vänder Corona upp och ner på allt. Jag tycker helt enkelt hon förtjäna lyxen i dessa tider. Vi har levt på olika orter stora delar av vår vänskap och det hade bara varit så kul att kunna ge henne något trots att vi inte kan ses så ofta! Hon är en fantastisk människa och vän!
  Det används röd och grön LED!
  Mail: [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera min tvillingsyster!
  Det bästa hon vet är att fylla år, och för några veckor sedan fyllde vi 30 år, någonting som vi tycker va STORT! Vi planerade en resa till new york med vår mamma för att sedan komma hem till en riktig pangfest med alla vi känner, och för henne var det höjdpunkten på året.
  Istället blev redan inställd och vi fick spendera födelsedagen i karantän. Vi har också fått ställa in festen pga restriktionerna som är.
  Jag skulle vilja överraska och muntra upp henne med någonting då jag vet att det här gjort henne ganska deppig.
  Röd och grön led 🙂
  [email protected]

  Svara
 • Jag vill nominera en person i världen som har samma kött och blod som mig och det är min kära, storebror.
  Han vägleder mig genom allt och hjälper mig när det behövs. Dessutom var han den enda personen i familjen som kom ihåg när jag fyllde år. Jag är så stolt för att ha en sådan brorsa. Älskade bror ❤️
  2. Röd och Grön LED.
  3. [email protected]

  Svara