window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

17:41 | april 2, 2020

Mina bästa auktionsfynd just nu!

Hur ofta har man tid att sitta klistrad framför datorn – dag ut och in? Plötsligt händer det äntligen kan du vinna den där auktionen som du alltid förlorar i sista sekund för att ett glas vin med vännerna på stan lockade mer. Det gäller nämligen att vara på hugget när det kommer till auktioner, det har jag lärt mig efter en och annan förlust. Sätt larm tio minuter innan auktionens avslut och bevaka.

Och när du väl är där bänkad och redo med fingrarna i högform gäller det att inte tappa förståndet helt och bara hetsbuda över motståndarna. Sätt ett maxpris för dig själv från början för plånbokens skull. Även det har jag lärt mig den hårda vägen – här är det inte läge att vara en vinnarskalle, haha. För då går du antagligen från affären som en förlorare. 

AUKTION-PETRA-TUNGARDEN-1

Taklampa. Matbord. Ljusstake. Fåtölj + pall. Skål. Vaser. Sidobord sten. Bordslampa svartvit. Bordslampa. Golvlampa. Pall. Soffbord. Vaser.

Auktionssajterna kryllar ju av möbler, belysning och dekor att tråna efter. Framförallt är det guldläge att hitta unika objekt som ingen annan har eller varför inte den där designer dyrgripen som egentligen har en alldeles för saftig prislapp. Ibland blir man förundrad över hur mycket billigare man kan komma undan bara man har lite mer tålamod. Ett tips om du vet vad du är på jakt efter är att sätta upp bevakningar på olika sajter, då plingar det nämligen till i inkorgen när just din ögonsten finns tillgänglig på marknaden.

Här hittar ni mina favoriter just nu. Som vanligt är det mycket trä, sten och olika metaller i festliga former!

AUKTION-PETRA-TUNGARDEN-1

Bordslampa. Golvlampa. Vas stengods. Matbord. Svarta stolar.  Vit stol. Ljusstake. Soffbord. Matstolar. Vägglampa.

Var så glad när jag vann Knolls Wassily Chair som jag i sin tur sålde vidare till min granne efter några år.

Eller byrån i kroko från svenskt tenn på Stockholms Auktionsverk.

Budade hem ett marmorbord för en spottstyver. Där den stora skivan var riktigt ful, så gjorde om underredet till ett sidobord.


1 kommentarer1 kommentarer om “Mina bästa auktionsfynd just nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här