Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | april 2, 2020

Behind the scenes med Mama – del 1.

Woop, woop! Ska vi kika på hur det såg ut häromdagen när tidningen Mama var här och plåtade? Solen brassade på tidigt på morgonen och fyllde hela rummet med ljus.

Min lurviga hjälpreda i vått och torrt gick upp i ottan med mig för att rodda det sista inför ett samarbete och plåtningen.

Carro hade gjort världens finaste blombukett och skickade en bild till mig. Min fixigaste kompis, vill att hon ska ha en DIY på Her Hour. Jag kontrade och skickade tillbaka en bild på en bukett jag hade hemma.

Anledningen till att jag gick upp rövtidigt var för att fånga det finaste morgonljuset för att knäppa några sista bilder till Desenio. Älskar nämligen när det reflekteras och skapar skuggor i rummet. Ljusnörd som man är.

Duschade och testade några sista looks inför plåtningen. Jag stylade mig själv, var lättast eftersom det är svårt att veta vad tusan jag kommer i och inte, haha.

Sen kom äntligen min favoritperson Dante och hans gulliga mamma Forni.

AHHHHHHHH….. Ibland när jag ser Dante får jag cute aggressions. När man nästan inte ens kan kontrollera sig själv för han är så förbannat JÄVLA SÖT!

Fått så många frågor om den här stassen den kommer från Rotate – finns här. Jag har 40 på bilden men skulle kunnat haft en 38 så tror jag den suttit ännu finare.

Skrev ju om dessa drömmiga klänningar häromdagen från Daily Sleeper.

Jag var överlycklig över att se Bons, hon var mindre euforisk över att se mig.

Den här stassen är så ljuvlig från: Remain.

Nu rann tiden iväg! Vi får kika på resterande bilder från dagen när jag är tillbaka i eftermiddag från min lillasysters 30 års lunch! Ska äta lunch med henne och hennes bästis utomhus på resturang J i Nacka Strand. 


7 kommentarer7 kommentarer om “Behind the scenes med Mama – del 1.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra! Jag har bf exakt en vecka efter dig, så himla taggad!! Lillen har också legat med rumpan ned ett tag så nästa gång jag ska till min bm, om
  Hon fortfarande har rumpan ned, måste vi fundera på att göra et vändingsförsök, om detta inte skulle gå planera för vaginal förlossning med rumpan först, eventuelt ett planerat ks! Vad är Dina tankar kring detta? 🙂 Kanske din mamma har någon bra råd? 😉

  Svara
 • Åh, grattis snyggo!

  Skrev lite om det i ett blogginlägg tidigare i veckan:

  https://petratungarden.se/2020/03/25/professionell-ninja-i-kistan/

  Håller tummarna för att han vänder sig tills nästa besök men annars tänker jag att vi får höra efter med mamma och se vad hon tycker. Men tänker att jag börjar gräva i det först efter nästa besök. Orkar inte lägga energi på det innan jag vet om det blir så : ) Mamma säger att vissa barn vänder sig precis innan.

  Kramar!

  Svara
 • Hej Petra! Jag vill dra mig till minnes att era förlossningsförberedande kurser hade ställts in och du efterfrågade tips på onlineversioner istället. Vill verkligen tipsa om den här som Asabea släppte idag: youtu.be/9sIel2oaUug

  Jag tyckte den var väldigt bra och tryggande. Kram och lycka till!

  Svara
 • Amen wow tack! Det blir helt klart kvällens underhållning!!! Kramar!

  Svara
 • Hej Petra!
  Den runda lilla bollkudden på första bilden i inlägget, var kommer den ifrån? Har googlat mig blodig på runda bollkuddar utan resultat haha…
  Tack!
  E

  Svara
 • Den kommer från Gotain ; ) Visst är den fin! https://www.gotain.com/shop/kuddar/kudde-klot/

  Kramar!

  Svara
 • Vad är det för fantastiska svart/vita pumps??

  Svara