Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

13:04 | april 1, 2020

Ibland känns det nästan som det ska komma ut en fot genom fiffi.

Petra Tungarden gravid__pp

Nu rör det sig i kistan, vaknade vid sex av att magen spände utav tusan och Harry kickboxade mig rakt ner i skrevet sisådär 157 gånger på raken. Ibland känns det nästan som det ska komma ut en fot genom fiffi. Som att han ska trampa igenom isen liksom. Nästan lika harmoniskt som att vakna till fågelkvitter, haha. Tack gode gud att majbrasan som sattes på fyr nere runt ljumsken inte kommit tillbaka. Bara några små känningar från några kvarglömda lätt glödande kol, men ingen brinnande eld längre – THANK GOD. Men sedan har jag ju inte gått så långa sträckor sedan dess. Tänkte att det är bra att inte trigga igång det ännu mer, utan lyssna på kroppen och ta det lite lugnare med långa promenader.

Nu är jag faktiskt på kontoret för första gången på länge, var tvungen att kolla till posten och rodda med lite småsaker. Eller kolla till, hade helt glömt sätta våra namn på brevlådan så all post har studsat. Riktigt genidrag. Dock är det bara jag och Frida här. Längtar tills vi kommer iordning, vi var ju mitt i inflyttningen när coronan small till.

Och vet ni vad nu ska jag unna mig i en lunch i solen med Forni och hennes mamma nere på Diplomats andra lunchställe ”Butiken” som ligger ett stenkast från nya kontoret. Jag tog bilen hit imorse för att jag skulle dumpa massa saker och är riktigt osäker på om jag parkerade korrekt. Tycker det är så svårt i innerstan att veta vart tusan man får stå när det inte är skyltar, så jag freestylade lite. Hoppas att det misstaget inte kostade mig en förmögenhet.

Petra Tungarden gravid_-6

Igår när Angelica var förbi visade jag några av sakerna jag köpt till Harry. Okej, kan vi prata om de här små söta shortsen från The Bonnie Mob som Harry kommer bo i under sommaren? Och den lilla gul gröna cardiganen från Tiny Cotton?

Verkligen så nöjd med babynestet från Liewood. Den gulliga lilla leoparden är från Lindex, även den frottédräkten i leopard. Den blåa lilla koftan var en present från en kompis och den blåa lilla sparkdräkten med små moln kommer från Absorba.


9 kommentarer9 kommentarer om “Ibland känns det nästan som det ska komma ut en fot genom fiffi.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett tips är att kika på tradera efter babykläder. Där finns ofta sådant som finns i butik nu 😊

  Svara
 • Åh, ska in och kika på direkten ; )

  Svara
 • postpartaler Gürtel,
  Ich wurde von meinem Arzt freigegeben, um damit zu beginnen, nachdem ich von der Geburt entlassen worden war, da es eine natürliche Geburt ohne Tränen war. Ich fing an, es 3 Tage lang den ganzen Tag über zu verwenden (ich nahm es hier und da für ein paar Minuten ab). Die Gebärmutter begann sich ziemlich schnell zusammenzuziehen und ich merke, dass sie schnell schrumpft! Ich liebe es, postpartalen Gürtel zu verwenden, selbst jetzt, wo ich 6 Wochen PP bin, habe ich das Gefühl, dass es meiner Körperhaltung hilft und meinen Appetit einschränkt, da es ziemlich einengt. Der einzige Nachteil ist, dass ich nicht empfehle, diesen postpartalen Gürtel zu tragen, wenn Sie ausgehen, da er ziemlich sperrig ist und Sie definitiv sagen können, dass Sie etwas unter Ihrer Kleidung haben

  Svara
 • Hej Petra! Ditt leende är ju fantastiskt. Funderar också på att göra fasader och är nyfiken på var du har gjort dina? Hur många tänder gjorde? Stor kram och tack för en bra blogg!

  Svara
 • Amen man tackar vad glad jag blir!

  Jag går till min pappas tandläkare i Hornstull Helene Mirjamsdotter. HON ÄR GRYM PÅ FASADER. Jag hade ju gnisslat ner mina framtänder och hon gjorde fyra nya tänder längst fram och det blev så naturligt. Jag ville absolut inte att det skulle se ut som ”perfekta låtsaständer” utan som mina fast långa som de var innan jag gnisslat sönder dem.

  Hon är otroligt skicklig.

  Svara
 • haha, åh, den känslan kommer man väl ihåg!

  Svara
 • Hej <3 Blir det namnet Harry ”på riktigt” eller har det varit arbetsnamnet under graviditeten? 🙂 Vi har varit tvärsäkra på namn från dag ett och nu när det är TRE veckor kvar så kom vi på ett nytt, SUPERsjälvklart namn. Känns virrigt att byta så sent men också helt rätt för lilltjejen <3 Har han vänt sig än? Jag blev så jäkla stressad när min barnmorska, för några veckor sen, ba japp nu ligger det lilla livet rätt till med huvudet neråt, nu kan hon komma närsomhelst!

  Svara
 • Jajamän! Harry om vi inte plötsligt ändrar oss i sista sekund! Men gud vad spännande vad är det för namn????

  Ingen vändning än, han ligger raklång och chillar järnet.

  Kramar!

  Svara
 • Hej!

  hur haar du gjort med botox/fillers under graviditet? eller andra ”skönhets” saker som man inte ska göra under graviditet?

  Kan du inte skriva ett inlägg om detta! vore sååå tacksam.

  Svara