window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | mars 31, 2020

Det var inte kärlek vid första ögonkastet.

Kände mig old school söt. Lite som Elsa Billgren på landet. 

God morgon!

Här sitter jag och kollar ut över ett glittrande vardagsrum. Solen slår i grannhusets fönster som ligger en bit bort och som i sin tur reflekterar in ett värmande förlåtande ljus i hela lägenheten. Det här är mitt bästa ljus, älskar den här stunden på morgonen. Vår lägenhet har några riktigt bra snyggtimmar under dagen och precis som en själv kvart i tre på krogen, någon timme man gärna hade förträngt. Morgonen är guld, fram till lunch peakar snyggljuset, sedan väntar tre-fyra timmar av dunkel och sen lagom till pensionärsmiddagstid runt fem snåret slår den över till snyggljus igen.

Just nu är jag så nyförälskad i vår lägenhet, den är finare än någonsin i mina ögon. Vet inte vad det är men jag trivs otroligt bra, uppskattar varenda liten detalj – riktigt bra tajming med all tid man spenderar inom lykta dörrar. Det kommer bli riktigt svårt att sälja den här pärlan. Likt en skilsmässa som är ett nödvändigt måste, men en relation som man egentligen inte vill släppa taget om. Ett beslut som i slutändan är för allas bästa, men som svider likt salt i ett öppet sår mitt i processen. Jag kommer aldrig glömma vår resa. Hur jag inte ens ville ha dig från början, låtsades, la skambud och så råkade du bli vår. Efter ett smärre ansiktslyft och ommöblering var du lättare att älska, även om kärleken så klart fanns där från redan från första gången jag satte min fot innanför dörrkarmen och såg din nästintill generande takhöjd och minst sagt ståtliga detaljer. Du har alltid haft sådan potential att blomma ut och bli något fantastiskt.

Jag har en kompis som tyckte så om sitt ex, haha. Att hon lyfte honom till nya höjder. Han var en oslipad diamant innan han sprang in i hennes famn. Känner ni igen er?

Så här såg lägenheten ut före och efter ansiktslyftet.

Tänk sedan när Harry kommer, då kommer våra band växa sig ännu starkare. Är så sentimental nu i slutspurten, kan typ börja gråta över tanken att vi ska flytta, haha.

Igår var tidningen Mama här hela dagen och plåtade för ett reportage med mig, Forni och gårdagens stjärnskott mitt gudbarn, Dante. Han snodde verkligen allt strålkastarljus, man kommer stå i lä när den där snyggingen kommer och snor ens limelight framöver.

Några av klänningarna jag lånat från Daily Sleeper till plåtningen.

Petra Tungarden klanning


8 kommentarer8 kommentarer om “Det var inte kärlek vid första ögonkastet.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud jag har lärt mina ex såå mycket! Varsågod till deras nya flickvänner!

  Svara
 • Hahaha, amen!

  Svara
 • Håller med. Din lägenhet är en dröm!!!
  Kommer det in fler klänningar till Adoore? Jag har beställt 3 stycken haha!! Såå lycklig att jag fick tag på dom, längtar ihjäl till dom kommer😍🤩😍😍😍🤩

  Svara
 • Vad glad jag blir! Tack!

  Det kommer att komma några fler till sommaren förhoppningsvis. Vi har just nu ett helvete med leveranser från Kina i och med det rådande världsproblemet, men jag håller alla tummar och tår! Kramar!

  Svara
 • Jag ser framemot att ni tar er an en ny lägenhet! Vill se mer lägenhetsmagi… Den ni har nu är så fin, så tänk vad ni kan göra med en fyra! Jag började följa dig kontinuerligt tack vare din lägenhetsrenovering, haha 🙂

  Svara
 • Whaat har jag missat något? vart och när och hur ska du flytta?? så kul med mer lägenhetsinspo – där tycker jag du har överlägset bäst smak av alla.

  Svara
 • Nej, men jag tänker om ett år, haha! Typ när vi behöver lite mer space här hemma. Åh, det värmer tack vad glad jag blir! Kramar!

  Svara
 • Gå in på synonymer.se och slå upp ”smärre”, ”lyckta dörrar” och ”dörrkarm” och fundera på hur du använder dessa ord helt fel 😭 (förlåt kunde inte låta bli radera denna kommentar😬)

  Svara