window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Desenio

17:52 | mars 31, 2020

Gör om hemma med enkla medel!

Desenio Posters Online

Äntligen är det dags för ett Desenio samarbete igen och ingen är gladare än jag för att få klämma in lite ny konst i hemmet. Det är ett så enkelt och roligt sätt att piffa upp lyan på! Och för att inte hamna i samma gamla mönster har jag tagit fram kollage baserat på Desenios trendkalender för våren. Jag har fokuserat på tre av dessa färgtrender och plockat ut tavlor som matchar. Så kul ifall man hamnat i en inspirationssvacka eller bara behöver lite hjälp på traven när det gäller hemmet.

Om ni också är sugna på att addera det där lilla extra i form av färgglada posters i hemmet har jag givetvis en rabattkod ni kan använda.

KODEN:

Petra30 ger 30% rabatt på posters hos Desenio (gäller ej på ramar, handpicked eller personliga posters) använda fram till 6/4!

 

Ah, de har så många fina print inne just nu! Man ser ju minst sagt att jag äskar illustrationer och foton som föreställer kvinnokroppen.

essentialist

THE ESSENTIALIST

”The essentialist” är trenden för den som älskar jordnära färger i allt från ljusblått till nougat. Det är en harmonisk trend som skapar ett lugn och känns vänligt och mjukt. Materialet är rått och känns hållbart och tidlöst i all sin enkelhet. Det bästa med denna trend tycker jag är att den påminner mig om sommaren. Helt klart något jag vill påminnas av varje dag i mitt hem. Älskar de enkla skisserna som är gångbara i lägenhetens alla hörn. Och printsen tycker jag är lika fina stora som små.

1. Svart illustration 2. Beige illustration 3. Orange illustration 4. Fotokonst 5. Beige Trappa  6.  Marrakesh gång

Petra Tungarden tavlor

Som ni vet har jag ju två gigantiska tavlor över min soffa och tyckte ta mig tusan att dessa var ett väldigt snygg komplement om ni vill ha liknande tavlor hemma hos er.

1. Svart illustration 2. Beige illustration

En duo som är lika snygg var för sig som de går hand i hand. Jag har största printen 50 x 70 på väggen och deras ram och passepartout.

posters online-13

Kvinnokropp

Som ni vet har jag valt väggkulörer som är väldigt färgglada. Därför tycker jag att det kan vara snyggt att addera mer lugna toner och linjer för att skapa harmoni i rummet. Vem vill inte ha en gullig stjärt på väggen? Jag funderar på att placera denna i vårt kök där den kommer bli ett med resten av inredningen.

posters-online32

sienna dreamer

SIENNA DREAMER

”Sienna Dreamer” trenden är även den mjuk vid först anblick men flörtar med lite mer distinkta färger och en mer rustik touch. Kulörerna är varma och solkyssta och tonerna påminner om jord och lera. Jag hade nog beskrivit denna trend som en varm solnedgång i Costa Rica – där djungelns gröna toner smälter samman med himlen som går i rosa, orange och gul.

1. Kvinnokropp 2. Kvinna med örhängen 3. Abstrakt

Sen älskar jag ju även de mer rostiga färgerna i brunbränt och olika nyanser av nude. Det är nog dessa två trender, The Essentialist och Sienna Dreamer, som jag har mest av i hemmet.

colorplaye

COLOUR PLAYER

”Colour Player” är precis som det låter en trend som har en mer lekfull approach. Den är lite tuffare och är inte rädd för att ta ut svängarna ordentligt. Den tar mycket inspiration från grafiska inslag och ingen färgkombination är för galen. Denna trend påminner mig om moderna museum där endast fantasin kan tänkas stoppa en.

TAVLA

Denna mer färgsprakande look har jag inte riktigt kört i hemmet, men lite mer poppiga orangetoner passar ju faktiskt perfekt med vår blåa väggkulör. Det kommer definitivt få flytta in några accentfärger här och där som får ta lite extra plats i hemmet.

DESENIO

Helt klart ett av mina favoritprints från Desenio! Hade velat beställa hem den i största storlek för att pryda vår hall. Får nog bli så.

Desenio Posters OnlineSpana in alla Desenios nyheter här! 


4 kommentarer4 kommentarer om “Gör om hemma med enkla medel!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ägna dig åt din graviditet till 100%.
  Njut!
  Shoppa ,shoppa i nuläget är ingen höjdare .

  Svara
 • Om ens privata ekonomi tillåter är det väll jättebra att shoppa nu för att hjälpa den sveriges och världens ekonomi 🙂

  Svara
 • Fast det är ganska trevligt att vissa saker är som vanligt och som bloggare gissar jag att Petra lever på denna typ av inlägg. Det är väl jättebra att hon forfarande kan få in en lön på vissa saker i dessa tider. Jag tycker dessutom inredning blir mer intressant nu när jag är hemma hela dagarna medan jag bryr mig väldigt lite om hur jag själv ser ut så jag uppskattar inlägg om inredning.

  Svara
 • Hej fina!
  Du skrev såhär i ett inlägg här under: ”Det är ganska skönt att ha en mamma som jobbar på förlossningen, så jag kan få höra lite i hur allt hanteras med den rådande corona situationen. Tycker det är så svårt att få en ärlig bild via medier som gärna vill ha klick till just sin artikel. ”

  Jag håller med, är också gravid och orolig och undrar om du inte kan berätta mer? Alltså, vad din mamma säger så vi också kan få bli lugnade <3 hur är det på förlossningen? Är det kaos, mammor som tvingas föda ensamma och sämre vård eller är det rätt mkt som vanligt? Undrar en blivande mamma i vecka 35…

  Kram

  Svara