Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med LIBERO SVERIGE

21:41 | mars 24, 2020

Förvärkar? Mukbang med mamma!

Jag tycker så mycket om att göra de här filmerna, vill inte att vårt samarbete ska ta slut. Libero kan vi ha ett livslångt samarbete på er kanal? Jag älskar att kika in i livet hos alla andra mysiga deltagare på kanalen också. Man kommer så nära folk – och det är så fint att få vara med på resan mot ett nytt liv. Förväntningarna, spänningen och förberedelserna.

Okej, ni har väl inte missat min så kallade mukbang med världens gulligaste mamma? Ni måste kolla på den iallafall början där mamma berättar om hur det var när hon födde min lillebror på toaletten typ, haha. Alltså hon kunde känna hans huvud när hon kissade, helt crazy. Mamma födde alltså Ludde i vårt vardagsrum hemma.

JAG SER INTE MIN FIFFI LÄNGRE!!!! Berättar om min kompis som skulle vaxa fiffi men var så förbannat svullen där nere att hon bara klarade att göra ena sidan. Jag byter bajsblöjor och försöker kriga på mig stödstrumpor.


5 kommentarer5 kommentarer om “Förvärkar? Mukbang med mamma!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar gvfv-serien!

  Svara
 • bra jobbat 🙂

  Svara
 • Förbi att föda barn, men älskar att kolla detta, ni är så fina du & din mams! Märkligt du haft höga sockervärden, då brukar man vara svullen, du ser inte ut att ha ett uns vatten i kroppen ju.. Tänk på vad du äter lite mer kanske, då går värdena nog ner skall du se. Vet du kanske redan, men om inte, så är grejen den att får man graviddiabetes, så har man en högre risk att få diabetes senare i livet tyvärr. Du har sån glow så det är helt galet, i slutet brukar ju de flesta svullna och man blir lite, eh..plufsig (äckligt ord) men du strålar som aldrig förr, aldrig sett ngn höggravid så fresh faktiskt.

  Svara
 • Alltså din mamma måste ju vara världens tryggaste & mest karismatiska person! Man tycker ju bara så mycket om henne direkt.

  Svara
 • Hej undebara Petra! Vart kommer den fina häst mönstrade känningen ifrån som syns i vloggen ”jag ser inte min fiffi längre ” ??

  Svara