window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:29 | mars 19, 2020

11 klassiska plagg med en rolig twist

klassiskt-med-twist

God morgon härliga ni!

Idag har jag en fullspäckad dag på schemat i min lilla karantän. Hur mår ni? Jag har nog fortfarande inte greppat vad som hänt, allt känns så surrealistiskt. Börjar verkligen bli orolig för samhällskollapsen som stundar. Men försöker att tänka positivt från min lilla bubbla. Längtar efter kramar, klirrande glas och skratt på uteserveringar och ett inre lugn. Längtar efter att kunna borra ner min näsa vid Harrys hals och andas in den trygga bebisdoften. Längtar efter solnedgångar på vårt landställe vi hyrt i sommar. Längtar efter hoppfulla leenden och glittrande ögon.

Tack gode gud för facetime så att man iallafall får se ansikten på de man älskar. Jag ringer ofta mina vänner på facetime, man kommer liksom närmre. Så mycket av en konversation handlar ju om kroppsspråk och ögonkontakt.

Medan jag skickar in två samarbeten så får ni vila ögonen på något ytligt för en stund.

Som jag tidigare nämnt är jag alltid ute efter vardagshjältar som ska komma att bli nyckelspelare i min garderob en lång tid framöver. För mig klingar basplagg inte jättebra i öronen, det förknippar jag lätt med lite tristare plagg. Men så behöver det ju inte alls vara, jag tror att alla måste hitta vad nyckelplagg är för en själv. Min senaste dille har därför blivit klassiska plagg med en rolig twist. Kavajen med en brosch eller en annorlunda knäppning, asymmetriska kjolar, byxor med snörning nertill och stickade tröjor med uppseendeväckande detaljer.

Alla plagg som enkelt går att matcha med varandra och resten av utbudet i garderoben – men som ändå är lite roligare att svassa omkring i.

Trenchcoat House of Dagmar. 

klassiskt-med-twist

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.


6 kommentarer



6 kommentarer om “11 klassiska plagg med en rolig twist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!

    Tack för en inspirerande blogg!
    Kan du inte berätta lite om ert landställe som ni har hyrt i sommar? Jag behöver få lite idéer där känner jag =)

    Svara
  • Absolut, kan ta det i ett inlägg längre fram! Kramar!

    Svara
  • Kan du snälla tipsa om snygga skötväskor. För det verkar inte finnas några..

    Svara
  • Håller typ med om det! Vi valde dock en som jag tyckte var snygg för att den matchade just vår vagn. Men det är ju ingen väska jag skulle glida trunt med på stan annars : )

    Svara
  • Den gröna kavajen, går ibte trycka på länkarna, var ifrån? 🙂

    Svara
  • Den gråa?

    Svara