window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:26 | mars 10, 2020

På begäran: Min läppfärg!

En av de mest förekommande frågorna på instagram är vad tusan jag penslar på mina läppar. Så jag tänkte att vi kunde avhandla det här och nu som en liten försmak på sminkvideon.

Först duttar jag på pyttelite av Ofra’s matta läppglans i färgen Sedona eller Ofra’s Sao Paolo, då menar jag pyttelite bara för att få färgen som jag sedan smetar ut med ett finger över läpparna. Därefter öser jag på med Clarins Instant Light i färgen 06 som jag använt så länge jag kan minnas. De läppglansen hittar man i varenda handväska eller ytterjacka. Tycker de tillsammans utgör den perfekta duon, de beiga tonernas Bonnie and Clyde.

Happy glossing ladies!

Nu måste jag ta tag i min packning! Kom precis innanför dörren, har ÄNTLIGEN lyckats haffa två flaskor handsprit, hårdvara i stan. Tror jag besökt 10 olika apotek. Så nu jäklar ska det spritas loss på Arlanda.

 


2 kommentarer



2 kommentarer om “På begäran: Min läppfärg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här