window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

11:05 | mars 8, 2020

3 enkla looks att bära varje dag!

Morning

Klänning Stylein, Stövlar Toteme, Väska ATP Atelier. 

Men hej söndag!

Idag bestämde jag mig för att ta en lugn morgon hemma, egentligen har jag ju mitt bootcamppass nu på morgonen. Men kände mig helt slut så bestämde mig för att lyssna på kroppen och ta det lugnt. Börjar verkligen känna mig gravid nu, magen börjar vara i vägen. Jag stönar och flämtar. Måste placera lilla stjärten på golvet och dra på mig gympaskorna som ett barn. Om jag står böjd som en fällkniv tappar jag nästan andan.

Finns det något bättre än lugna helgmornar? Till och med städa är typ trevligt. Jag har insett att min primetime på dagen är tidig morgon och förmiddag. Undra om det är för att hjärnan är som ett tomt blad? Innan hela tankeverksamheten fylls av klotter. Och så har jag avskytt tidiga mornar hela livet, haha. Fast innan jag började gå upp tidigt jobbade jag ju helst sena kvällar och nätter. Så det hela bottnar nog i att jag gillar att arbeta ostört utan distraktioner.

Nu står Puck och skäller på mig så måste ta ut henne på en runda, sedan bär det av på en solig söndagsbrunch med några tjejkompisar.

Men vi hörs lite senare! Medan jag kastar boll, kan ni kika på några soliga plock jag satt ihop till er.

petra tungarden blogg-4 petra tungarden blogg-2

Jag kanske inte är ansiktet utåt för klassiska vardagsplagg – jag tycker om när det är lite för mycket och extra allt. Men mer ofta än sällan står jag ändå där vid garderoben och saknar det där signaturplagget som kompletterar looken -därför är jag nu på jakt efter nyckelplaggen! Skinnbyxor, ankellånga klänningar, stövlar och skärp är starka äss i rockärmen för tillfället -såhär stylear jag dem!

 

Petratungardenoutfit

1. 2. 3. 4. 5.

Petratungardenoutfit

1. 2. 3. 4. 5.

 Petratungardenoutfit

1. 2. 3. 4. 5.


3 kommentarer



3 kommentarer om “3 enkla looks att bära varje dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här