window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

20:59 | mars 5, 2020

Gravidträning och bästa tightsen!

 

Nu ligger ett nytt avsnitt av Vecka för Vecka ute på kanalen. Den här veckan fokuserar vi på gravidträning. Vi hälsar på hos min PT Fannie på Kampsportslabbet. Sedan var tanken att jag skulle springa runt i massa butiker, men fick så satans ont i mina ligament så kom inte så långt, haha. Jag hade velat hinna med H&M som har massa sköna seamless tights och toppar. Alla plagg som är utan sömmar och kompression fungerar lika bra som gravidplagg, det är bara att gå upp en storlek, eller iallafall för mig so far. Det enda är att linnen och toppar kan bli korta över magen.

Tightsen jag tjatar om från Lulu Lemon är magiska, ni hittar dem här – klick! Jag köpte mina i deras butik vid Norrmalmstorg. Spanx gravidtights hamnar på en stadig andra plats, de är dessa två jag varierar mellan. Bäst av allt? Båda fungerar lika bra på gymmet som utanför.

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

 

Sedan går det ju att välja mer följsamma material utan kompression och bara gå upp en storlek.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.


8 kommentarer8 kommentarer om “Gravidträning och bästa tightsen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här