window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:13 | mars 2, 2020

Weekly Plans

Men god eftermiddag! Den här måndagen känns det som jag bara flängt runt utan att fått något speciellt gjort. Ibland kan kreativa dagar kännas så fruktansvärt oproduktiva. För att man inte får stryka en punkt på sin lista, man svävar runt. Just nu håller jag på med det sista inför Adoores höst, så jag och Uchenna har suttit och letat inspiration för glatta livet. Sedan har vi varit förbi nya kontoret för att välja gardiner och montera hyllor. Nu har jag bänkat mig på Sturebadet för att ta tag i bloggen.

Nu ska jag berätta något kul! JAG HAR BOKAT ETT SOMMARSTÄLLE! Blev så glad när det bekanta ansiktet ploppade upp i mina meddelanden på Facebook. Min gamla granne som jag bodde bredvid i min första lägenhet ville hyra ut sitt hus. Så nu har vi blivit med sommarboende hela juli ute på Ekerö. Det är bara drygt 30-40 minuter hemifrån oss med egen strand och brygga. Jag är en person som avskyr att inte ha saker inplanerade och trots att vi precis fått Harry kan det ju vara skönt att inte känna sig inlåst i lägenheten under sommaren. Tycker Stockholm kan vara en jobbig sommarstad. Många restauranger stänger igen, gatorna är helt tomma och ibland kan det nästan kännas som en ödslig spökstad. Det känns skönt att vi har stället under en hel månad, så att man kan göra andra utflykter och hälsa på hos kompisar, samtidigt som man kan pendla lite hemifrån om det är dåligt väder. Perfekt med Harry också att det är så pass nära stan ifall det skulle vara något.  Jag har inte varit så mycket på Ekerö, men det verkar ju vara hur fint som helst.

Ska självfallet göra blogginlägget till er med smultronställen att hyra, fått in massa tips och förslag.

Den här veckan måste jag bli klar med det sista inför Adoores höst, få klart några kampanjer innan Portugal och preppa ett kommande stylingjobb som äger rum precis efter vi kommit hem. Dessutom ska jag få tummen ur röven och måla klart badrummet. Filma till youtube, besöka barnmorskan och gå till gynekologen. Min gravidyogakurs skulle börjat den här veckan, men blev uppskjuten två veckor eftersom yogaläraren varit i Italien. Åh, jag var så peppad på att sätta igång, nu blir det jävligt tight precis innan mitt BF.

Något annat! Vill tipsa om en ny serie på SVT gjord av BBC som är så bra: ”I maffians mitt”.

Vi hörs om någon timme igen med ett bildregn från förgående vecka!


2 kommentarer



2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad kul med sommarställe! Bodde ett par år på Drottningholm och var mycket utåt Ekerö då, så fint och mysigt där, speciellt på sommaren (som resten av Sverige hehe)

    Svara
  • Tips på SVTplay, brittisk deckare: Erkännandet.

    Svara