window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:38 | mars 1, 2020

Badrums Inspiration!

petra tungarden blogg-11

Okej, nu händer det! Nu är det dags att göra klart badrummet. När jag var på Pas D’Art fick jag sådan feeling och kom fram till att jag ska måla taket i en annan besläktad kulör med en list, precis som de har. Sedan skulle jag ge min högra hand för deras badrumslampor. Jag har försökt hitta liknande online, men alla jag snubblar över är så fasansfullt dyra. Tänker att jag får sätta span på Barnebys, en auktionssajt som samlar alla sajter under ett och samma tak, så du slipper gå in på varje enskild sajt. Lite som momondo eller flygstolen.se med resor.

Den här veckan händer det!

petra tungarden blogg-15

Livets badrum!

Så här såg vårt badrum ut under själva renoveringen. Kommit fram till att cementen har exakt den kulören jag är ute efter. Eller jag kanske vill ha lite mer tryck i den, men något åt det hållet.

BADRUM

Insett att jag gillar minimalistiska badrum med inslag av sten och trä lika mycket som jag helt kan förtrollas av lite tokiga badrum. Där allt är lite huller om buller, men noga utvalt och personligt. Båda har verkligen sin charm. Hur fint är det översta badrummet med linnetapeten? Det vore något!


1 kommentarer



1 kommentarer om “Badrums Inspiration!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh ja! Grågrön färg liknande cementen men lite mer drag och tänk en mer insensiv mörkare grönfärg i taket!!!

    Svara